Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Утре да газите пиянки
Аз няма да мога да дойда да ви псувам през оградата, но съм сигурен че ще се намери кой да ви храни 

- Phil
- ентусиаст
-
- Phil
- ентусиаст
-
Брейй вие сте били с клизма бе... какво е това 3:2? Тия не ги ли бихме 5:1 лятото? Май сте били доста вдървени от студа
Нищо, важното е че сме взели 3 точки.

мичо написа:А за другия мач, Мето требе да хване целия отбор и на църква, няма толкова незаслужена победа с оглед играта, но пък от друга страна опита си е опит и трябва да поздравим БМВ за волята, донесла им трите точки.
Хехехе

П.С. Искам да се похваля,че за сега с очите ми мина всичко ок (даже сега се пробвам за малко на пс).Днес сън на преглед и се надявам до 2 седмици да мога да се върна в игра,че много ми се играе

Е това ми се случи вчера

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
Евала Милене много се радвам за теб!
Знам кво ти е щот аз съм по-кьорав и
от Гошо-Кьоравия, ма на мен поне не ми
личи
Бързо възстановяване ти желая и идвай
бързо на мач, че много е на зле работата
Иначе вчера мача се разви доста неприятно
за нас. Първото полувреме завърши 2:0 за нас.
Второто в началото ни вкараха гол и после Цено
вкара, ама в наща врата
Въпреки, че бяхме много палячовски състав играхме
сърцато и си взехме своето. И момчетата от дата.бг
бяха много надъхани, дори на моменти малко повече
отколкот трябва, но мача беше коректен, като цяло!
Айде машини стегайте лопатите и другата седмица
да си мачкаме както само ние можем!
Знам кво ти е щот аз съм по-кьорав и
от Гошо-Кьоравия, ма на мен поне не ми
личи

Бързо възстановяване ти желая и идвай
бързо на мач, че много е на зле работата

Иначе вчера мача се разви доста неприятно
за нас. Първото полувреме завърши 2:0 за нас.
Второто в началото ни вкараха гол и после Цено
вкара, ама в наща врата

Въпреки, че бяхме много палячовски състав играхме
сърцато и си взехме своето. И момчетата от дата.бг
бяха много надъхани, дори на моменти малко повече
отколкот трябва, но мача беше коректен, като цяло!
Айде машини стегайте лопатите и другата седмица
да си мачкаме както само ние можем!

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Милене - бързо и безпроблемно възстановяване
Другата седмица съм на линия да изореме орлите

THE ONE & ONLY E30
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Вярно, Милене - бързо оздравяване ти желаем целия отбор!
Иначе мача беше тежък... ние се представихме не много добре :П добре, че вкарахме два бързи гола в началото...
В центъра нямаше кой да задържа топката и да разиграва и поради това се получаваха някакви разигравания тип "махленски" - един рита от едната врата до другата, после обратното...
Аз се извинявам за гола
Грешката беше моя
По принцип при такъв фаул е хубаво да има човек в наказателното поле, който да е между топката и вратата, така че да пресича такива прострелни центрирания, които могат да бъдат засечени от нападател или като топката тупне да се ускори и да си ... майката...
Второто полувреме нещо ми падна тонуса и не бях много концентриран
А и топките постоянно се сменяха, а те отскачат по различен начин и трудно се преценяват... Кофти работа...
Слаб мач... но това е положението...
Имам една друга молба към вас... Става дума за децата от дома в Долна Баня (повече информация: тук) ... Темата е коментирана на дълго и на широко във форума, но искам да я спомена и тук.
Идеята е да се съберат различни спортни принадлежности, с които бихте се разделили: хилки за тенис на маса, ракети (за тенис на корт), футболни/баскетболни/волейболни/т.н. топки, и други в този дух, включително и пари, които да се дарят. Нека който има възможност да се включи в инициативата!
В момента се разбработват интересни идеи, с които да подкрепим инициативата. Молбата е да се присъединят колкото се може повече хора!
Благодаря предварително!
Иначе мача беше тежък... ние се представихме не много добре :П добре, че вкарахме два бързи гола в началото...
В центъра нямаше кой да задържа топката и да разиграва и поради това се получаваха някакви разигравания тип "махленски" - един рита от едната врата до другата, после обратното...
Аз се извинявам за гола

Второто полувреме нещо ми падна тонуса и не бях много концентриран

Слаб мач... но това е положението...
Имам една друга молба към вас... Става дума за децата от дома в Долна Баня (повече информация: тук) ... Темата е коментирана на дълго и на широко във форума, но искам да я спомена и тук.
Идеята е да се съберат различни спортни принадлежности, с които бихте се разделили: хилки за тенис на маса, ракети (за тенис на корт), футболни/баскетболни/волейболни/т.н. топки, и други в този дух, включително и пари, които да се дарят. Нека който има възможност да се включи в инициативата!
В момента се разбработват интересни идеи, с които да подкрепим инициативата. Молбата е да се присъединят колкото се може повече хора!
Благодаря предварително!
Последна промяна n1tr0s0x1d3s1st3m на 28 Сеп 2008, 22:06, променена общо 1 път
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

пожелавам на милен бързо оздравяване
колкото до мача положението беше тежко предвид това че нямахме хора.Първото полувреме тръгна добре за нас но 2-то ни падна духа и почнахме да се мърдосваме като стари пияници.В крайна сметка си взехме нашето дори и на мъка.За хубава игра точки не дават!
колкото до мача положението беше тежко предвид това че нямахме хора.Първото полувреме тръгна добре за нас но 2-то ни падна духа и почнахме да се мърдосваме като стари пияници.В крайна сметка си взехме нашето дори и на мъка.За хубава игра точки не дават!

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
И аз съм на линия за орлеатаTHE DUNK MACHINE написа:Милене - бързо и безпроблемно възстановяване![]()

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- rogertaylor
- Потребител
-
Поздравления за победата момчета
Понеже станаха малко глупости на мача, искам да се извиня.Момчетата, които ги предизвикаха не ги познавам, а бяха с един мой познат.Той за съжаление, тогава не е обърнал внимание и не е разбрал, че обидите са по ваш адрес, така че имате едно голямо извинение и от негово име.
Вярвам, че 2та отбора сме, и винаги сме били в приятелски отношения и се надявам искрено това да остане така, защото сте пичове, а и защото всяка събота и неделя се събираме да поритаме с приятели и да се позабавляваме, естествено в състезателен дух
Поздрави отново и успех

Поздрави отново и успех

имам лоша новина....най вероятно ще се завърна за мача с ЦСКА.Колкото и да ми се иска по рано май няма да стане.Пише 15 дена без да ги мия и търкам,но и пише 1 месец без спорт.Така че първона4алните ми очаквания за мача с Гонг няма да се оправдаят.На 20 съм на контролен и тогава ще мога да кажа дали съм на 100% за ЦСКА.Дано Вальо не предаде фронта и дойде още 3 мача.Ако ли не......Пацо (малката урсула)
П.С. Роджи....мани ги тея туристи наще бе
П.С.2 Имам само една хилка за тенис която мога да дам и едно фризби май.Иначе ще дам и някои лев за тениските който сме поръчали с Мето за тях.И ще се включа в организацията по извозването на децата за някой наш мач

П.С. Роджи....мани ги тея туристи наще бе

П.С.2 Имам само една хилка за тенис която мога да дам и едно фризби май.Иначе ще дам и някои лев за тениските който сме поръчали с Мето за тях.И ще се включа в организацията по извозването на децата за някой наш мач

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Неделя, 05.10.08, 12:30, СС, Форумна лига,
четвърти кръг, Орлите vs БМВ
Всички 12:00 там
четвърти кръг, Орлите vs БМВ

Всички 12:00 там