Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Re: Криптовалути

Мнение от grkv » 05 Окт 2021, 22:49

Аз имам още 2-3к доларес за харчене по алтове, ама ги стискам в борсата за дипове :lol:
Гледам биткойна дърпа смело нагоре докато алтовете се мотаят, очаквам реджекшън скоро време, че отдавна не е имало и алтовете да се трупясат надолу повреме на реджекшъна. Народа ще напазари алтове да изравним нещата и после повторен опит за 53.
Или поне така ми се иска де, да видим :lol:
Иначе току що превзехме 51к в Кракен.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Окт 2021, 23:04

Дърпа, дърпа - $51,290.85 :bchug:

Как ги правите тия анализи на нещо, което не може да се анализира :dunno:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Окт 2021, 23:07

Айде и аз да хвърля боба, според мен реджекшъна чак на 55К ма алтовете ще продължат без никви реджекшъни и ще станат пак модерни там някъде :ok:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Окт 2021, 23:21

steeN написа:Айде и аз да хвърля боба, според мен реджекшъна чак на 55К ма алтовете ще продължат без никви реджекшъни и ще станат пак модерни там някъде :ok:

И на мен ми се струва да мръднат, особено някои от тях, на които съм заложил тия дни :mhihi: А, дано :bchug:

$51,720.68 - набира се като Балканче :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Окт 2021, 0:29

Аз залагам, че ще се стабилизира цената в някакъв рейндж 51-54 и ще остане известно време там, което ще даде шанс на алтовете да догонят батко си. Разбира се, ние тука всеки си прави прогнози които него го устройват :mhihi: Аз не бих отказал да реджектне 53 отново и да върне за малко под 50, защото съм си затворил вече 80% от лонговете и така ще мога да акумулирам нови, ама като цяло ако не върне на 20К все ще съм доволен :lol:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 06 Окт 2021, 9:09

Някой ще ми обясни ли какво е SHIBA INU, че нямам време да чета за поредното кучекойн, или каквото е там тая шитня :no: И защо се е качило с 230% за седмица :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Окт 2021, 9:12

Защото някой е решил да купува, както с другите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Окт 2021, 9:14

Шибата е поредната схема да вземат паричките на балъците. Тва е един ERC20 тоукън без никаква друга цел освен да направи създателите си богати. Пълно безумие е, че народа си налива парите вътре....

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 06 Окт 2021, 9:16

b_u_b_o написа:Шибата е поредната схема да вземат паричките на балъците. Тва е един ERC20 тоукън без никаква друга цел освен да направи създателите си богати. Пълно безумие е, че народа си налива парите вътре....

Направих бърз сърч и смятам, че целият свят е изперкал тотално :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

https://www.google.com/search?q=musk+shiba+inu&oq=musk+shiba+i&aqs=chrome.1.69i57j0i512j0i22i30l5j69i60.3285j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 06 Окт 2021, 9:27

Нека бе, ''имАл - дАл'' казват хората... ти 'що им се дразниш? :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Окт 2021, 9:28

b_u_b_o написа:Аз залагам, че ще се стабилизира цената в някакъв рейндж 51-54 и ще остане известно време там

Няма да има стабилизации :) Волатилността само ще расте от тук нататък. Иначе към 55-57 са заключени доста хора според мен, който нямат търпение да ги развържат... Но резултата е обикновенно, че ще купят още по-високо. От там идва числото, не че има някаква лична стойност за мен.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Окт 2021, 9:32

Всъщност колкото повече расте биткойн, толкова повече ще виждаме такива "проекти". Всъщност тя схемата е една и съща. Някой с пари или с възможност за реклама създава тоя токен, после цената скача и той вече има контрол. Продава и я сваля, алъците вече да прецакани. Той пак купува на ниско или въобще не купува и създава следващия такъв проект.
И знаеш ли защо ще стават все повече? Просто защото дори да не расте като цена биткойн, а да задържи, ще набира популярност сред хората. И тези новите мераклии за крипто пари ще си казват, че са изтървали влака за биткойн и дори да се качи ще е с малко, няма смисъл и по-добре да рискуват по-малко на брой пари в нов проект, отколкото да хващат вече влака за който са закъснели. Тези хора няма как да знаят, че не е лошо да хванеш шиба ину, ама в началото като е излизало, но това е невъзможно защото когато те научат за него цената му вече е скочила. Няма как да го забележат иначе. Другите си дебнат още преди да листнат някоя валута да я купят.
Не ме разбирайте погрешно, нюсъвсем възможно е и към днешна дата да направиш пари от шиба ину, особено ако оцелее през Беър маркета и налееш на ниско преди следващия бул рън. Ама с тия проекти трябва да си наясно, че хващаш го на ниско, правиш по 10 да речем или колкото си решил и бягаш. Не забравяш, че с всяко умножение цената стига онази, която тези с многото инута решават, че е време да си вземат парите. Може и тоя бул рън още да скочи, никой не знае. Но е безумие да държиш пари в такова нещо повече от някакъв мизерен процент от цялото ти крипто и то преди бул ръна трябва да го направиш.
След шиба ину ще изкочи чухуа Хуан, Немска овчарка и т.н. кучета, понеже се гледат от много и предизвикват интерес. Ако е пък Японска порода кучета е още по-добре, каквото всъщност значи шиба ину, точно защото Япония е особен крипто пазар и повлича добре нагоре другите.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 06 Окт 2021, 15:58

$52,611.77 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Окт 2021, 16:13

Щях да пиша втори пост, ама Зак ме изпревари. Минахме май съпротивата на 53 като пътен знак след спада до 50500, сега си е 54500. :mhihi:

П.п: 55, не мога да смогна да пиша.
Тука ще се заседим малко ми се струва.
Последна промяна Top Gun Maverick на 06 Окт 2021, 16:16, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 06 Окт 2021, 16:16

$55,172.68

:shock: :shock: :shock:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата