ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Да си ходят всичките, щот консенсус има само за лапачка. Ако е нещо за хората да се направи, не ги търси.
Евала на ония, които излязоха днес, респект към тази, които са и там утре!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
liloff написа:Ако сте на позицията на полицая и срещу вас има една дружинка скинари, които имат 2-3 мозъчни гънки от удар с тръба и кубинка по главата... Ще им говорите ли с усмивка? Те за какво протестират точно
?
Като има сигнал за бомба инсцениран или не... има ли друг вариант? Има си устав при такива ситуации.
Колко от тези хора там протестират за нещо конкретно? Колко от тях могат да дефинират за какво точно протестират. Срещу какво, кой какво им е направил...
Идват избори, вместо да се правят размирици, гласувайте.
Какво ще се промени след този протест?
Ще дадете ли още една вратичка на управляващите да кажат, размириците изразходваха n% от бюджета и не можем да си позволим "............"
100пъти по-разумно ми е да се правят неправителствени организации, които се издържат от комисионни от обезщетения, които да сезират прокуратура и ЕК за простотии по проектите, останалото е кокошкарство. Освен това повечето проекти са публични и може да бъде даден достъп до информацията им.
Ама не, ние сме сеирджии и големи анархисти. Никой нищо не създава, всеки иска да троши и да се блъска в гърдите, че е съборил правилтеството. Какво промениха размириците в Гърция.
Пак питам, дайте активните дейци за свобода и демокрация да напишат какво точно очакват да бъде постигнато след такъв протест?! Тука още малко гражданска война. Гаубици, ала бала. Стегнете се и се замислете за себе си...
Вече зададох въпроса на много от активните "патриоти" в офиса, нито един отговор...
6 стр. по-назад в темата (около 14:30) написах този пост. Никой не отговори, вие си знаете анархията, ушевите и ала бала.
Искам някой да седне и да напише като бял човек какво очаква да се случи на протеста?! За какво конкретно протестира, какво очаква след това. Какъв е най-оптимистичния вариант за изпълване на исканията му/й. И как ще се променят нещата в следващата поне една година, ако това се случи. Отговорете си на този въпрос и нека извъртим темата натам. Това е по-важното в случая. Ако искате протестирайте 20 дни, но с призиви "Серго, вън" и "Ушев, педераст" нищо не се постига.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
liloff написа:6 стр. по-назад в темата (около 14:30) написах този пост. Никой не отговори, вие си знаете анархията, ушевите и ала бала.
Искам някой да седне и да напише като бял човек какво очаква да се случи на протеста?! За какво конкретно протестира, какво очаква след това. Какъв е най-оптимистичния вариант за изпълване на исканията му/й. И как ще се променят нещата в следващата поне една година, ако това се случи. Отговорете си на този въпрос и нека извъртим темата натам. Това е по-важното в случая. Ако искате протестирайте 20 дни, но с призиви "Серго, вън" и "Ушев, педераст" нищо не се постига.
Ти не четеш ли? Те са там защото има протест, да покажат, че имало народ....
Като им напсах, че офанзива без план не се прави, ме нарекоха мишка, хора дето не разбрахме дали бяха на протестчето...
Така, че просто си свикай

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
[quote="WilliamsF1Team"][/quote]
Едно голямо евала за поста ти.
Ако всички мислеха като теб и умееха да си изкажат мнението така - днес протеста наистина щеше да бъде много ползотворен! Така казано от теб, чак съжалих, че не съм отишъл днес. Ще ти кажа защо не го направих. Няма да ме уволнят - шеф нямам. И от бой не ме е страх - ял съм на богато. Но бях сигурен, че една група хора ще провокира такива ексцесии и ще се наложи да стана част от тая грозна картинка. Ако просто бяха седяли пред парламента рано или късно щяха да се предприемат някакви действия и тогава можеше протестантите да се окажат жертви наистина при схватка. А сега след нападение срещу полицията - тя отвръща със сила и копче не можеш да им кажеш. Повярвай ми, депутатите не се оплашиха от палките, бомберите и пиратките, а от това, че народа е обединен! Така че те щяха да са си насрани и без да се размятат железните прегради по паветата...
Поздрави,
и още веднъж едно голямо евала за поста
Едно голямо евала за поста ти.
Ако всички мислеха като теб и умееха да си изкажат мнението така - днес протеста наистина щеше да бъде много ползотворен! Така казано от теб, чак съжалих, че не съм отишъл днес. Ще ти кажа защо не го направих. Няма да ме уволнят - шеф нямам. И от бой не ме е страх - ял съм на богато. Но бях сигурен, че една група хора ще провокира такива ексцесии и ще се наложи да стана част от тая грозна картинка. Ако просто бяха седяли пред парламента рано или късно щяха да се предприемат някакви действия и тогава можеше протестантите да се окажат жертви наистина при схватка. А сега след нападение срещу полицията - тя отвръща със сила и копче не можеш да им кажеш. Повярвай ми, депутатите не се оплашиха от палките, бомберите и пиратките, а от това, че народа е обединен! Така че те щяха да са си насрани и без да се размятат железните прегради по паветата...
Поздрави,
и още веднъж едно голямо евала за поста

погледни че всички деца и младежи са там за да се бият с ушев което е супер смешно никои няма претенции към парламентарните играчи важно е бои да има '' по ббт защо протестирате -отг да се оправи българия това отговарят деца 10 клас дети и идея си нямат ,ами студентите те точно като децата утре пак сме там ма кажете искания бе деца -да спре корупцията ,ма тожа да не е чешма да та спре от веднъж ,ушев с нищо не е виновен седи си там и бие по команда това е !!! ония вътре ви гледат и се смеят па вие вънка ги псуваите ще им накривите уя е какво нищо не стана утре ще са 2 пъти по малко хора
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
liloff написа:Искам някой да седне и да напише като бял човек какво очаква да се случи на протеста?! За какво конкретно протестира, какво очаква след това. Какъв е най-оптимистичния вариант за изпълване на исканията му/й. И как ще се променят нещата в следващата поне една година, ако това се случи. Отговорете си на този въпрос и нека извъртим темата натам. Това е по-важното в случая. Ако искате протестирайте 20 дни, но с призиви "Серго, вън" и "Ушев, педераст" нищо не се постига.
На протеста очаквам да се съберем 500 000 души и да накараме политиците да излезнат пред народното събрание, за да се защитат.
Конкретно протестирам срещу управлението им. Аз ли трябва да ти отварям очите за съдебната ни система, за усвоените пари по програма САПАРД и други такива Еврофинансови инжекции...
Очаквам предсрочни избори, затваряне на границите и на Република България за рейсове с чуждестранни граждани, за да може изборът ни да бъде обективен.
Най-оптимистичен план нямам. Искам просто нещата да се променят.
А ако стане това, което написах по-горе повярвай ми и ти ще усетиш промяната. Парите, които се усвоят правилно и по предназначение ще са от полза на всички български граждани. Ако се промени съдебната система да ти обясня ли колко осъдени ще има...

Помисли малко и ще видиш, че ако стане така както ние искаме ще живеем малко по-добре, така както живеят в нормалните европейски държави...
Мишу

Как обслужвам аз мутрите...

Всеки Божи ден (демек за 2 години са точно 731 дни) се сблъсквам с недомислените институции за легализиране на нещо, което е абсолютно законно...
Мисля, че 731 пъти са доста за две години. И пак казвам, аз си живея добре, не съм се лишил от нищо. Аз протестирам заедно с лишените, защото съм съпричастен и не ми харесва това, което се случва...

Последна промяна WilliamsF1Team на 14 Яну 2009, 23:12, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
WilliamsF1Team написа:Аз да не се мешам, да не се мешам, ама някои от Вас просто не знаят къде е границата...![]()
Искам да кажа на всеки един от Вас, че не сте хората, които ще променят мисленето както на мен, така и на всички, които бяхме там. Ние отидохме, защото сме Българи, защото ни пука за държавата, в която живеем и не на последно място, защото искаме промяна...
Лека вечер...
Бе брат , ама защо не го казахте ми тия които бяха някви коменданти

Толкова ли е трудно да се каже: Бутаме правителстовто, искаме да го свалим и избори!
А не да седат некви хора да крещат и да незнаят кво точно правят там, сеир ли гледат, шоу ли си правят...пари ли зели....

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Къв протест... седяха 2000 човека все едно са на седянка и подвикваха наред с останалите... и 2-300 човека, дето бяха отишли да се бият "с все някой" или идеята им не беше за "мирен протест" насраха ситуацията.... и честно казано много ме дразни като се изцепи някой "Полицията биха невинни граждани" - кой е невинен? Дето е хвърлял боклуци по куките, снежни топки, замахват с ръка и/или крак да ги удрят... или нещо такова? Я всички тия, дето защитават "невинните граждани" да застанат на мястото на Полицията срещу тези "невинни граждани" и да видим после какво ще си мислят.... хвърлят заграждения, замахват с бухалки и т.н. и т.н... купчина селяндури бяха отишли да се бият, пък после били невинни...
Със сигурност куките са забрали и някой невинен, спор няма... но МНОГО голям процент от "невинните протестиращи" си бяха повече от виновни да изядат боя... деб@ боклуците тъпи...
Няква майка "реве" в новините по btv, как "невинния й 17г син" бил бит... чудно ми е тоя "невинен син" кви ли простотии е правил, ма нали му е майка... за нея е чист като момина сълза...
Със сигурност куките са забрали и някой невинен, спор няма... но МНОГО голям процент от "невинните протестиращи" си бяха повече от виновни да изядат боя... деб@ боклуците тъпи...
Няква майка "реве" в новините по btv, как "невинния й 17г син" бил бит... чудно ми е тоя "невинен син" кви ли простотии е правил, ма нали му е майка... за нея е чист като момина сълза...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Сондьора написа:WilliamsF1Team написа:Аз да не се мешам, да не се мешам, ама някои от Вас просто не знаят къде е границата...![]()
Искам да кажа на всеки един от Вас, че не сте хората, които ще променят мисленето както на мен, така и на всички, които бяхме там. Ние отидохме, защото сме Българи, защото ни пука за държавата, в която живеем и не на последно място, защото искаме промяна...
Лека вечер...
Бе брат , ама защо не го казахте ми тия които бяха някви коменданти, та даже и те незнаеха що са там.
Толкова ли е трудно да се каже: Бутаме правителстовто, искаме да го свалим и избори!
А не да седат некви хора да крещат и да незнаят кво точно правят там, сеир ли гледат, шоу ли си правят...пари ли зели....![]()
Пак казвам, че хората не схванаха реално идеята на протеста. Ако имах власт и ако някой ми даде да изкажа гласно гражданската си позиция, никой няма да е в състояние да ме спре...
Аз също не съм съгласен със саботирането на протеста, но има хора на които им е приоритет сбиването...

Мишу

Как обслужвам аз мутрите...

Всеки Божи ден (демек за 2 години са точно 731 дни) се сблъсквам с недомислените институции за легализиране на нещо, което е абсолютно законно...
Мисля, че 731 пъти са доста за две години. И пак казвам, аз си живея добре, не съм се лишил от нищо. Аз протестирам заедно с лишените, защото съм съпричастен и не ми харесва това, което се случва...

ее мани събота и неделя де приятелю за 2г пълнолетие ма верваи ми нищо не си видел

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
Ако някой е чул и видял поне един от тия които бяха вътре в НС да е излязъл спокойно пред протестиращите и да попита какъв е проблема, че сте тук, моля да каже.
Между другото на тях им се иска нещо по хард, защото сами си признаха, че това не било като 1997г. и нищо нямало да стане. Иди ги разбери кво искат.
Между другото на тях им се иска нещо по хард, защото сами си признаха, че това не било като 1997г. и нищо нямало да стане. Иди ги разбери кво искат.
- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
тия дето се биха на протеста,са същите тия от който се страхуваме да замръкнем по улиците....и те ще са си същите хулигани и недоволни,ако ще да сме и Швейцария......това са хора,които не работят-но не защото са безработни заради системата,а защото ги мързи и предпочитат да изкарват парите си по други начини-кражби,грабежи,продажба на наркотици и други криминални прояви
Последна промяна vaskess на 14 Яну 2009, 23:33, променена общо 1 път