ИЗМАМА - издирва се!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 27 Яну 2009, 21:40

///peter написа:А **** какъв го е играл там? :lol: :lol:

Той си каза - режисирал е...

П.П. Абе, вие хора, не сте наред...за 700 лв. да се плашите взаимно, да викате и двамата други хора, да си уреждате срещи на места с камери...честно...нещо ви хлопа и на двамата...ебати филма...Че вие ако се замогнете малко, ше вземете да се разхождате с кордони от G класи...
Последна промяна someone на 27 Яну 2009, 21:42, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Яну 2009, 21:41

Аз мисля, че имаме нестабилно психически колеги :lol: :lol:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 27 Яну 2009, 21:41

ACCELERATOR написа:Егати филма :shock: :shock: :shock:
Само аз ли си мисля, че ако не беше тази тема, момичето щеше да си види парите през крив макарон?!
не само малоумниците щяха да мислят 4е ако не беше темата щяха да се варнат
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Яну 2009, 21:45

Заключвам. Всеки си е извадил изводите, мненията и т.н. Стана интересен спам, ще решим какво да го правим по-натам. Даже рима вкарвам за край! :lol: 8)
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Яну 2009, 22:07

Само **** не могъл да си пусне някакво мнение, щото ял :lol:

**** написа:послучай случката.....! понеже са четем ,а и ората ,дето си говорех с тех по скайпа ме питат имам ли скайп на мобилния.....
понеже докато съм папкал дома и съм си мерел дебелината на предните дискове на комбито се оказа ,че съм бил и пред,зад или некъде около била ..... итартас е упълномощена да заяви:
1. тошко май беше...!? виж са ,приятелю.... не си играй с огъня! майтапа си е майтап,погледахме ви сеира днеска-не ме замесвай у твойте инджиклими с момите . ни те знам ,ни ме интересуваш ,но за разлика от тебе аз не смятам ,че е се тая кво си мислят ората за мене тука и когато следващият път "ме видиш" ме запомни ,за да не праиш грешки....! не знам капиш ли да ти напиша, или анадъму ,или па каталавенис ,за да съм сигурен ,че си ме разбрал ,но се надявам да си!!!!
когато се осереш хубаво след това не се качваш на вентилатора ,за да си развееш насраните гащи и да оцапаш наоколо ,а си седаш кротко в банята и си ги переш тихичко...! нито ме интересува кой на кого кво дължал-в темата пиша ,щото е на показ и тука сме си свои и си говорим.
ако те сърби да се познаваме - не пропускам сбирка почти в четвъртък...!! с много мерак се удържам да говоря с добър тон...!! просто си играй с мацките,глей си кефа и не замесвай ората у проблемите си.....!!
2. второ нема....!!!
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата