Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
Модератор: Общи модератори
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
Пак се хващаш като за сламка
Добре за Ню Йорк летеше 1993г ,точно от дата до дата не го знам не водя статистика.
Но за Ийоханесбург летеше преди 90та като кацаше у половин Африка 154ката

Но за Ийоханесбург летеше преди 90та като кацаше у половин Африка 154ката

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
то когато е трябвало някои и сме действали...! ма явно не сме действали с крайности. и тва сега виждам ,че е грешка! ма нали сме се много дипломатични и добри. щото в румъния ги изправиха до стената и им разпилеха мозъка. и са не се тъпанчи сина на чаушеску по телевизията да вика наглото копеле ,че треало да му върнеме държавата. щото ако беше се пуснала малко кръв едва ли щеха да се засилат да правят зулуми останалите живи. щото парите са си пари ,ма до стената боли . нежната революция мина и замина ,но явно не биваше да е нежна. щото те викаха :" тая власт с кръв сме я взели" и трябваше и ние с кръв да им я вземем. и не сега охраната на тошо да ме ръководи,предната му охрана да е един от най-богатите колекционери на антики и картини ,а внучка му да е най-известният ни моден дизайн,а да са наврени в кучи гъз. и тва ,че пътищата от тогава са читави не е заслуга на тошо.
и аз се радвах ,че нещата се разминаха без кръв тогава ,щото всяка гражданска е беля за нацията ,ма явно не е трябвало така да мине. е! вече е късно! сега се наслаждавам на глупостта на населението и на умността на управляващите да го залъжат....! прекрасна гледка.
и аз се радвах ,че нещата се разминаха без кръв тогава ,щото всяка гражданска е беля за нацията ,ма явно не е трябвало така да мине. е! вече е късно! сега се наслаждавам на глупостта на населението и на умността на управляващите да го залъжат....! прекрасна гледка.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Точно за кръвта говорехме и в една друга тема,ако се сещаш!!!
Напълно съм съгласен с мнението ти! Тук трябваше кръв да има и само тогава щяха нещата да са различни! Българина не го ли плаши тоягата,нема страх.
Напълно съм съгласен с мнението ти! Тук трябваше кръв да има и само тогава щяха нещата да са различни! Българина не го ли плаши тоягата,нема страх.

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
SKISA написа: сега се наслаждавам на глупостта на населението и на "умността" на управляващите да го залъжат....! прекрасна гледка.
Пропуснал си едни кавички, инак напълно подкрепям

- SKISA
-
-
бе както казват некои: кат не ни арсева-друм!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Четох вчера че милионерите в България са се увеличили,но не че някой са станали по-богати,ами масово бизнесмените решават че не им е изгодно да инвестират в производство а наличните пари ги слагат в банки ,където им е по-изгодно от лихвите,именно статистиката за увеличението на броя на милионерите излиза от банките и флоговете,така че,това е още един сигнал че леко потъваме...
Е.Димитров написа:Четох вчера че милионерите в България са се увеличили,но не че някой са станали по-богати,ами масово бизнесмените решават че не им е изгодно да инвестират в производство а наличните пари ги слагат в банки ,където им е по-изгодно от лихвите,именно статистиката за увеличението на броя на милионерите излиза от банките и флоговете,така че,това е още един сигнал че леко потъваме...
Еми то при тея лихви, къде е киро на кирия, да инвестира в нещо несигурно, като банката уж му гарантира 6%+ на година

- SKISA
-
-
dimithur написа:Е.Димитров написа:Четох вчера че милионерите в България са се увеличили,но не че някой са станали по-богати,ами масово бизнесмените решават че не им е изгодно да инвестират в производство а наличните пари ги слагат в банки ,където им е по-изгодно от лихвите,именно статистиката за увеличението на броя на милионерите излиза от банките и флоговете,така че,това е още един сигнал че леко потъваме...
Еми то при тея лихви, къде е киро на кирия, да инвестира в нещо несигурно, като банката уж му гарантира 6%+ на годинаТо в европа има кредити на 3% - зимаш от там и инвестираш тука и печелиш от въздуха
Ма с тоя въздух е надут поредния банков балон, в много скоро време като изпофалират половината и повече "банки" ще им гледаме пак сеира на родните "бизнесмени"
е то па щото като инвестираш в некакъв бизнес и е абсолютно сигурно ,че ще спечелиш!!!
SKISA написа:е то па щото като инвестираш в некакъв бизнес и е абсолютно сигурно ,че ще спечелиш!!!
Toчно това казвам и аз - по несигурно е. Отделно, че требва и да го развиваш и да работиш ! И с бюрокрация да се разправяш

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
малко налудничево звучи,обаче аз виждам сходство м/у обама и наш боко
. В смисъл че по време на изборите и на 2-та хората си мислеха че едва ли не като додат на власт и хоп с магическа пръчка ще оправят всичко( особенно за обама,щото тогава си беше баш разгара на кризата и имаше много надежди в него).Но пък се вижда че обамата квото радикално решение се опитва да направи,среща страшен отпор. Горе долу и тука нещата са по същия начин. Нормално е след маса години на комунизъм, гражданското самосъзнание на българина да е смазано до неузнаваемост. Идването на "демокрацията" трябваше да започне с масови разстрели на всякви бкп величия.Та нормално е и сега тези същите комунисти да държат лостовете на държавата и да правят квото си искат а боко само да хленчи.Става ясно колко много от него нищо независи...Кучето(комунистите) скача според тоягата(народа)...та изглежда тоягата е доста мека...
сори за объркания ми пост

сори за объркания ми пост
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
ало комуне, аре гит от тука

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
dimithur написа:А така - хоп в трезорчето и спинкаш спокойно, че държавата ти е гарантирала влоговете. Мисълта ми беше, че с тея високи лихви банките убиха всякакво желание на хората да инвестират в некакъв бизнес, да осигуряват съответно работни места и прочие.
Гарантирани са ти до 100 000лв и по-добре да не ти се налага да ги чакаш, ако нещо стане. Тук става въпрос за милионери. Ще сложиш 3 милиона в 30 различни банки? Няма как да стане.
Лихвите са достатъчно високи, че да е по-изгодно да си държиш парите в банка в момента. Лошо, ама факт.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
я изгледайте това клипче, накара ме доста да се замисля
http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEq ... re=related
как бихте коментирали това ..
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

spower написа:я изгледайте това клипче, накара ме доста да се замисля
Глупости на търкалета, целия план некъде го бех намерил в нета, 100+ страници е, и няма нищо общо с написаните свободни съчинения в това клипче

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
dimithor: то тва видео за тебе беше пуснато, да видим до какви нови висоти си достигнал относно "комунягите", "стинишката"и "бухала доган". Факт е обаче, че за последните 3 седмици в Б-я се изредиха, шеф на ЦРУ, и двама пом.държавни секретари на САЩ....... .
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.