Жега около КТБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Re: Жега около КТБ

Мнение от Convertible » 27 Юни 2014, 17:09

bum_bum написа:Познат, който има общо с надзора на ПИБ днес ми каза че първоначално пред много офиси е имало хора, които се редили на опашка за да питат за лихвите, да си вземат брошурки, видове депозити и други хипотетични въпроси..

Това ако е истина :banghead: :banghead: :banghead:

Днес пред офиса до 5-те кьошета малко след обяд имаше опашка. 2-3 часа по-късно пред Раковска нямаше никой. Само 2 човека на банкомата което е обичайна гледка пред банкомат в центъра. Но пък до тях седеше един и ги снимаше с телефон.

това напълно описва ситуацията от днес. ;)
само да не се окаже, че ако прегледат записите едни и същи хора са се интересували за депозит/кредит в няколко различни клона :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Юни 2014, 17:11

bum_bum написа:Познат, който има общо с надзора на ПИБ днес ми каза че първоначално пред много офиси е имало хора, които се редили на опашка за да питат за лихвите, да си вземат брошурки, видове депозити и други хипотетични въпроси..

Това ако е истина :banghead: :banghead: :banghead:

E34 написа:колко му е да наема по 50 човека да се наредят на всеки клон на банката и да симулират паника и другите овце като видят и се юрнат.....

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
После гальо ще ми разправя, че не бил прост народа...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Юни 2014, 17:14

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/06/2 ... ite.230478

Добре, че е петък, та да може до понеделник да се успокоят малко овцете :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Юни 2014, 17:15

drago_pavlov написа:После гальо ще ми разправя, че не бил прост народа...

Значи не само на мен ми прави впечатление как във всеки пост обяснява колко умно, интелигентно, работливо и способно е българското население :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 27 Юни 2014, 17:15

Mollov написа:Чак ме е яд, че не ходих да се наредя и аз на опашките пред ПИБ:

"Само днес сме изплатили на всеки клиент, дошъл в Банката, общо над 800 милиона лева."

Е тва ако не е минавка... не знам...

И следва бум на кражбите по домовете. Кеш енд кери, буркан банк - перфектно за айдуците...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 27 Юни 2014, 17:23

Овце тьпаци безграмотници :clap: .........ама като си вкарал един апартамент пари в банка и та посрещнат с тостер (юго-агент) като отидеш да ги теглиш,почваш някакси да не го приемаш така радушно
Страх и несигорност по скоро
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 27 Юни 2014, 17:31

Прокуратурата ще си свърши работата. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 27 Юни 2014, 17:35

поне народа като се стресне сега ще пусне парите в обръщение да живне икономиката. Вместо да чака от лихви.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 27 Юни 2014, 17:38

шегуваш са нали :mhihi:
"Заради ограничения в Закона за кредитните институции се спират коментарите под тази статия"
в тези коментари са посочваха имена фирми :lol:
Прокуратурата можеше да разследва от там :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Юни 2014, 17:43

Коя точно икономика да живне? Може аз нещо да не разбирам ама част от парите в обръщение се изнасят от вериги, чужди инвеститори, посредници и т.н. защото нашето родно производство почти липсва. Т.е. парите излизат от банките и поемат към чужбина.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Юни 2014, 17:45

CTORH написа:
acer написа:... и не, не всявам паника нарочно, казвам каквото виждам и очаквах да се случи.. ще фалират лева и ще ни натресат еврото, после някой ще ми цитира този пост

То по тая логика 1997-ма трябваше да ни натресат дойче марката. :mhihi: Как така ще ни го натресат това евро, то ние виж, че години се бориме да си го натресеме сами, ама онея на запад не ни позволяват. :wave:

Бъркаш се, марката беше просто най-силната валута на Германия, еврото и ЕЦБ/ЕЦСБ (европейска централна банка/ европейска система на централни банки) се създават през 1999г. Със създаването на европейска система на централни банки се започва 3-ят етап на ЕС - паричен съюз. Всички централни банки в случая БНБ ще играе по правилата на ЕЦБ, това важи за всяка страна приела еврото, а нашата централна банка и търговските банки трябва да се съобразяват с квото каже ЕЦБ и Брюксел.. тва нито банкерите го искат, нито мафиотите бъди сигурен на 100%.

Докато с въвеждането на евро, ЕС ще ни командва и банковата система и ще затвърди позициите тук, виж Англия като не е с евро, Камерън все ги плаши че ще излезнат от ЕС, ако бяха с евро излизането и връщането към националната валута ще създаде такива сътресения, че никой не би посмял да го направи. В краткосрочен ефект, въвеждането на евро-то ще ни е*е майката, но в дългосрочен ще ни помогне да се развием :) без да споменавам че ако $ се катурне, еврото ще стане новата световна валута.

Просто станаха прекалено много "случайности", една от най-големите печатници на пари в света, за първи път напуска Франция и прави тука дружество, 3 банки замразяват парите.. Хващам се на бас да познаем кои са следващите банки идната седмица :mhihi:
Последна промяна acer на 27 Юни 2014, 17:49, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Юни 2014, 17:49

Малко офф, но няма да е еврото, а китайската йена.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Юни 2014, 17:51

Абе и китайската йена няма да е :mhihi: Виж юан може, щото йената е на самураите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 27 Юни 2014, 17:54

Не бе бате, путя и руснаците са виновни. Искат да завземат Велика България.

Кажи ми защо като вярваш на хората на опашката, а не на банкерите, парите ти са в банката, а не в къщи или в някой от опашката (щото нали им вярваш)?

И ако блокират сметки, няма да е само в лева а другите да са ОК. Блокират се всички пари, по всички сметки в дадената банка.
.........

Е тая глупост и елементарни тъпи заяжданици как да ги коментирам ?
Никак :)
Ако съм виновен за това че споделих ЛИЧЕН опит, сори.. но дори го смятам за мой плюс.
За разлика от многи тук не се заяждам с офтопици и неподкрепени с нищо измишльотини.

Само последно да те успокоя - не , не съм теглил пари, не съм се паникьосал, не съм чакал на опашки , и няма да го правя.. Споделих нещата които разбрах и видях от собствения интерес към моята си банка.
Проблем ? :lol:

И да може наистина да не си могъл да изтеглиш пари. Но това може да е защото наистина е натоварена системата или банкоматите са "опразнени" заради поредните писания по форуми, вестници и т.н. (вкл. и твоите)

Уау какво прозрение !
Медал !

А сериозно казано - и мен ме притеснява вълната и опашки към всички банки.
Затова и го сравних със изборния синдром 15/15 - съчетание от неграмотност и глупост.
А дали сме овце.. едва ли .. по интелект и образование сме много по напред от много водещи страни.
Разликата е че те си имат уредена социална система, и държавна законова защита.
Това именно успокоява хората, независимо дали са овце или гросмайстори
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 27 Юни 2014, 17:55

От как Руснаците са прегърнаха с китайците и еврото и долара нямат много светло бъдеще
и защо да фалират лева за да приемем еврото,като за тази гимнастика ние не покриваме изискванията.Сфалирала икономика още по малко
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата