Жега около КТБ
Модератор: Общи модератори
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Re: Жега около КТБ
bum_bum написа:Познат, който има общо с надзора на ПИБ днес ми каза че първоначално пред много офиси е имало хора, които се редили на опашка за да питат за лихвите, да си вземат брошурки, видове депозити и други хипотетични въпроси..
Това ако е истина![]()
![]()
![]()
Днес пред офиса до 5-те кьошета малко след обяд имаше опашка. 2-3 часа по-късно пред Раковска нямаше никой. Само 2 човека на банкомата което е обичайна гледка пред банкомат в центъра. Но пък до тях седеше един и ги снимаше с телефон.
това напълно описва ситуацията от днес.

само да не се окаже, че ако прегледат записите едни и същи хора са се интересували за депозит/кредит в няколко различни клона

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа:Познат, който има общо с надзора на ПИБ днес ми каза че първоначално пред много офиси е имало хора, които се редили на опашка за да питат за лихвите, да си вземат брошурки, видове депозити и други хипотетични въпроси..
Това ако е истина![]()
![]()
![]()
E34 написа:колко му е да наема по 50 човека да се наредят на всеки клон на банката и да симулират паника и другите овце като видят и се юрнат.....

После гальо ще ми разправя, че не бил прост народа...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/06/2 ... ite.230478
Добре, че е петък, та да може до понеделник да се успокоят малко овцете
Добре, че е петък, та да може до понеделник да се успокоят малко овцете

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
drago_pavlov написа:После гальо ще ми разправя, че не бил прост народа...
Значи не само на мен ми прави впечатление как във всеки пост обяснява колко умно, интелигентно, работливо и способно е българското население

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Mollov написа:Чак ме е яд, че не ходих да се наредя и аз на опашките пред ПИБ:
"Само днес сме изплатили на всеки клиент, дошъл в Банката, общо над 800 милиона лева."
Е тва ако не е минавка... не знам...
И следва бум на кражбите по домовете. Кеш енд кери, буркан банк - перфектно за айдуците...
Овце тьпаци безграмотници
.........ама като си вкарал един апартамент пари в банка и та посрещнат с тостер (юго-агент) като отидеш да ги теглиш,почваш някакси да не го приемаш така радушно
Страх и несигорност по скоро

Страх и несигорност по скоро

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Прокуратурата ще си свърши работата. 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
поне народа като се стресне сега ще пусне парите в обръщение да живне икономиката. Вместо да чака от лихви.
шегуваш са нали
"Заради ограничения в Закона за кредитните институции се спират коментарите под тази статия"
в тези коментари са посочваха имена фирми
Прокуратурата можеше да разследва от там

"Заради ограничения в Закона за кредитните институции се спират коментарите под тази статия"
в тези коментари са посочваха имена фирми

Прокуратурата можеше да разследва от там

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Коя точно икономика да живне? Може аз нещо да не разбирам ама част от парите в обръщение се изнасят от вериги, чужди инвеститори, посредници и т.н. защото нашето родно производство почти липсва. Т.е. парите излизат от банките и поемат към чужбина.
CTORH написа:acer написа:... и не, не всявам паника нарочно, казвам каквото виждам и очаквах да се случи.. ще фалират лева и ще ни натресат еврото, после някой ще ми цитира този пост
То по тая логика 1997-ма трябваше да ни натресат дойче марката.Как така ще ни го натресат това евро, то ние виж, че години се бориме да си го натресеме сами, ама онея на запад не ни позволяват.
Бъркаш се, марката беше просто най-силната валута на Германия, еврото и ЕЦБ/ЕЦСБ (европейска централна банка/ европейска система на централни банки) се създават през 1999г. Със създаването на европейска система на централни банки се започва 3-ят етап на ЕС - паричен съюз. Всички централни банки в случая БНБ ще играе по правилата на ЕЦБ, това важи за всяка страна приела еврото, а нашата централна банка и търговските банки трябва да се съобразяват с квото каже ЕЦБ и Брюксел.. тва нито банкерите го искат, нито мафиотите бъди сигурен на 100%.
Докато с въвеждането на евро, ЕС ще ни командва и банковата система и ще затвърди позициите тук, виж Англия като не е с евро, Камерън все ги плаши че ще излезнат от ЕС, ако бяха с евро излизането и връщането към националната валута ще създаде такива сътресения, че никой не би посмял да го направи. В краткосрочен ефект, въвеждането на евро-то ще ни е*е майката, но в дългосрочен ще ни помогне да се развием

Просто станаха прекалено много "случайности", една от най-големите печатници на пари в света, за първи път напуска Франция и прави тука дружество, 3 банки замразяват парите.. Хващам се на бас да познаем кои са следващите банки идната седмица

Последна промяна acer на 27 Юни 2014, 17:49, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Малко офф, но няма да е еврото, а китайската йена.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не бе бате, путя и руснаците са виновни. Искат да завземат Велика България.
Кажи ми защо като вярваш на хората на опашката, а не на банкерите, парите ти са в банката, а не в къщи или в някой от опашката (щото нали им вярваш)?
И ако блокират сметки, няма да е само в лева а другите да са ОК. Блокират се всички пари, по всички сметки в дадената банка.
.........
Е тая глупост и елементарни тъпи заяжданици как да ги коментирам ?
Никак

Ако съм виновен за това че споделих ЛИЧЕН опит, сори.. но дори го смятам за мой плюс.
За разлика от многи тук не се заяждам с офтопици и неподкрепени с нищо измишльотини.
Само последно да те успокоя - не , не съм теглил пари, не съм се паникьосал, не съм чакал на опашки , и няма да го правя.. Споделих нещата които разбрах и видях от собствения интерес към моята си банка.
Проблем ?

И да може наистина да не си могъл да изтеглиш пари. Но това може да е защото наистина е натоварена системата или банкоматите са "опразнени" заради поредните писания по форуми, вестници и т.н. (вкл. и твоите)
Уау какво прозрение !
Медал !
А сериозно казано - и мен ме притеснява вълната и опашки към всички банки.
Затова и го сравних със изборния синдром 15/15 - съчетание от неграмотност и глупост.
А дали сме овце.. едва ли .. по интелект и образование сме много по напред от много водещи страни.
Разликата е че те си имат уредена социална система, и държавна законова защита.
Това именно успокоява хората, независимо дали са овце или гросмайстори

От как Руснаците са прегърнаха с китайците и еврото и долара нямат много светло бъдеще
и защо да фалират лева за да приемем еврото,като за тази гимнастика ние не покриваме изискванията.Сфалирала икономика още по малко
и защо да фалират лева за да приемем еврото,като за тази гимнастика ние не покриваме изискванията.Сфалирала икономика още по малко