Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от vavilon » 08 Окт 2014, 15:02

Ние с WP, ще си мълчим. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 08 Окт 2014, 20:45

vavilon написа:Ние с WP, ще си мълчим. :mhihi:

Е к'во да кажете, то верно си е скука там :mhihi: Шегувам се :bchug:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vavilon » 09 Окт 2014, 13:37

Nickelback написа:
vavilon написа:Ние с WP, ще си мълчим. :mhihi:

Е к'во да кажете, то верно си е скука там :mhihi: Шегувам се :bchug:

Ся, като се замисляааа... Мак от 3к-5к лв..; Айфоня 2к лв. и равносметката 5к-7к.лв., за да си щастлив собственик на две чудесни затворени системи. :mhihi:
Един кош с Виндовс 8.1 ПС за 600лв.-1000лв. Един Виндовс Фон с 8.1 Вин, за 400лв.-1000лв. и равносметката 1к-2к.лв. за да си щастлив собственик пак на две чудесни полузатворени системи. :mhihi:
Нищо лично към никой! И двете ОС са си перфектни в днешно време. И за телефони и за ПС-та. Въпрос на пари, брандове и облъчване + нежелание да се пробва нещо ново. :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 09 Окт 2014, 15:20

Кажи сега, че трябва ламерите да минем на Убунту, а не ламерите (измисли произволна по-хакерски звучаща линукс дистрибуция), щото всички които ползват глупави затворени системи (дефинирай затворени м/у другото), сме тъпаци :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Окт 2014, 15:27

Лошо става ако имаш нужда и от лаптоп и си фен на Епъл :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 09 Окт 2014, 15:29

Че то кой ползва нещо различно? :)

Виж колко е весело... едно време само професионалистите ползваха лаптопи, сега само професионалистите ползват десктопи.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 09 Окт 2014, 16:04

bum_bum написа:Лошо става ако имаш нужда и от лаптоп и си фен на Епъл :mhihi:

Е, ако искаш Macbook е лошо, но ако искаш само Mac OS е лесно само да имаш процесор на Intel :mhihi: (не че и с AMD не става, просто е повече играчка)
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Окт 2014, 16:33

Ползвам Убунто на единия лаптоп, поради грешка в харда, който не можахме да разрешим под Уиндоус, очарован съм от тази ОС, а машината работи в пъти по-бързо, отколкото под Уиндоус... ПП. Ползва се само за интернет (хехе) и текстообработващи програми. Но не бих рискувал да я сложа на основния си копм, поради опасение от несъотвествия с ред програми.
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Окт 2014, 16:36

За операционната система честно казано ме боли фара. Всички имат нещо не както трябва и нещо по-добро от другите. Макбука е невероятен за работа заради жестовете. (Не знам дали другите предлагат нещо подобно). Говоря като го ползваш за работа. Ако го е само до фейса или гледане на снимки едно-две движения с мишката в повече не са голям проблем. Другото е батерията. Колкото и да го гърбиш, по цял ден съм работил в началото с кеф изкарваше и 12 часа работа, браузване и т.н. Три години по-късно още прави поне 8. Бързина, надежност, забиване, сини екрани, вируси и т.н. не мисля, че има нужда да ги коментираме дори.

Скоро бях на почивка и в едно заведение бях седнал да си свърша някаква работа. Пристигнаха три програмистчета и извадиха някакви "Леново". Поговориха си там нещо на програмистки език и почна храната за Епъл. Колко са ташак, колко са скъпи, колко са тъпи.. Като си тръгнах се обръщам и ги гледам изкарали някакъв разклонител и закачили и трите компа да зареждат. Викам им- момчета, аз може и да съм тъп и да съм се набутал ама четвърти ден идвам тука да си върша някаква работа и даже не си нося и кабела за зареждане, а вие понеже сте разбирачи си носете и разклонителя и 10 метра кабели пък после нека аз съм тъпака. :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 09 Окт 2014, 22:36

bum_bum написа:За операционната система честно казано ме боли фара. Всички имат нещо не както трябва и нещо по-добро от другите. Макбука е невероятен за работа заради жестовете. (Не знам дали другите предлагат нещо подобно). Говоря като го ползваш за работа. Ако го е само до фейса или гледане на снимки едно-две движения с мишката в повече не са голям проблем. Другото е батерията. Колкото и да го гърбиш, по цял ден съм работил в началото с кеф изкарваше и 12 часа работа, браузване и т.н. Три години по-късно още прави поне 8. Бързина, надежност, забиване, сини екрани, вируси и т.н. не мисля, че има нужда да ги коментираме дори.

Скоро бях на почивка и в едно заведение бях седнал да си свърша някаква работа. Пристигнаха три програмистчета и извадиха някакви "Леново". Поговориха си там нещо на програмистки език и почна храната за Епъл. Колко са ташак, колко са скъпи, колко са тъпи.. Като си тръгнах се обръщам и ги гледам изкарали някакъв разклонител и закачили и трите компа да зареждат. Викам им- момчета, аз може и да съм тъп и да съм се набутал ама четвърти ден идвам тука да си върша някаква работа и даже не си нося и кабела за зареждане, а вие понеже сте разбирачи си носете и разклонителя и 10 метра кабели пък после нека аз съм тъпака. :yes:

Много ама много си прав това ще си го принтирам и ще го закача на вратата
Епъл няма равни на качество може да са скъпи да ама не го купуваш всеки ден
ImageUploadedByTapatalk1412883330.755154.jpg

Лаптоп на 10 години работещ и супер бърз

Sent from my iPhone using Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 09 Окт 2014, 22:45

Един въпрос, на който наистина не знам отговора. Има ли всякакви видео, текстови и т.н. програми, и разни официални сайтове, като НАП, Здравни каси, Данъчни, ел. подписи работят ли коректно на Епъл устройствата?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 09 Окт 2014, 23:12

MatriX_Fucked написа:Ползвам Убунто на единия лаптоп, поради грешка в харда, който не можахме да разрешим под Уиндоус, очарован съм от тази ОС, а машината работи в пъти по-бързо, отколкото под Уиндоус... ПП. Ползва се само за интернет (хехе) и текстообработващи програми. Но не бих рискувал да я сложа на основния си копм, поради опасение от несъотвествия с ред програми.

За кои програми се притесняваш ? Голяма част от .net се поддържа под Linux (още не е пълна поддръжката на .Net 4.0, но се работи по въпроса) и работи кажи-речи перфектно. Много от програмите имат версии и за Linux и за Mac и за Windows.
p.s. За геймърите - доказано е, че под Linux игрите "вървят" с по-високо fps .Доказателство: http://www.youtube.com/watch?v=2pdEftFFG_I
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 09 Окт 2014, 23:25

Какви прозорци, какви макове... :mhihi: Една виртуалка на Убунтуто и пей сърце. Щом това животно върви и то гладко на лаптоп (core i7, 16GB RAM, 240GB Corsair GTX) има светлина в тунела :ok:

snapshot1.png

snapshot2.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vavilon » 10 Окт 2014, 13:14

liloff написа:Кажи сега, че трябва ламерите да минем на Убунту, а не ламерите (измисли произволна по-хакерски звучаща линукс дистрибуция), щото всички които ползват глупави затворени системи (дефинирай затворени м/у другото), сме тъпаци :)

Ти го казваш, мен не ме намесвай. :mhihi:
Нямам намерение да изпадаме в многословие. :bchug:
Всеки си има глава и пари. Следователно и си прави сметката... :) Целта на изказването ми беше в друга посока! А тя е, че за БГ цените са страскащи в полза на Ейпъл. :yes:
Все пак, това е един кош, с едни платки и една ОС. Макар и незабиваща или издържаща и т.н.
Пак казвам, не че не харсвам Ябълки, а това, че съдират целият свят с продуктите си, като... дояч крава. :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 10 Окт 2014, 13:52

Убунтуту е истината, ползвам го за основна ОС и не искам да чувам за нищо друго (дебиана е по-стабилен, ама не е толкова "готин" :D). За съжаление имам и един партишън с уиндоус, че ми трябва за някои програмки, но ми се реве всеки път като трябва да го включвам :D Телефона ми е iPhone, но определено ще си купя и едно андроидче, на което да му кача убунту фон. За какво му е на човек телефон с операционна система, като може да има компютър с функция телефон, в джоба си :D
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата