Бой в центъра на Враца завърши със смърт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от c04 » 25 Яну 2016, 13:32

KPETEH написа:Аз ли съм зле или таа кола беше синя?!

Е синя си е...Тея дадоха в началото, а после сивото май е Ленд Ровър. :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 25 Яну 2016, 17:18

c04 написа:
KPETEH написа:Аз ли съм зле или таа кола беше синя?!

Е синя си е...Тея дадоха в началото, а после сивото май е Ленд Ровър. :paranoid:

:yes:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 26 Яну 2016, 15:39

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1546640
Ще сравняваме ли случаите и "медийния отзвук" или няма смисъл... :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 26 Яну 2016, 17:48

alozavar написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1546640

Няма смисъл.
Не ми е ясно,защо хората се изродиха така?
Преди и да се наложи да се поступаш някъде шанса да те бият с бокс,базука,сабя и т.н. беше нищожен.Бил или бит,изтупваш се и заминаваш,а сега стана...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Яну 2016, 18:04

(bubsa) написа:
alozavar написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1546640

Няма смисъл.
Не ми е ясно,защо хората се изродиха така?
Преди и да се наложи да се поступаш някъде шанса да те бият с бокс,базука,сабя и т.н. беше нищожен.Бил или бит,изтупваш се и заминаваш,а сега стана...

Не виждаш ли хората по улиците??? Просто злобата и агресията крещи в очите на болшинството. Само се чака повод да се отприщи, бетер от диваците сме вече. А по разни села и паланки какво става, добре, че не се пише много за тях..

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 26 Яну 2016, 19:09

alekangg написа:Не виждаш ли хората по улиците??? Просто злобата и агресията крещи в очите на болшинството. Само се чака повод да се отприщи, бетер от диваците сме вече. А по разни села и паланки какво става, добре, че не се пише много за тях..

Всъщност, личното ми мнение е, че в София народът е по-изнервен и психясал. В малките градчета и селата все още можеш да да срещнеш човещина, понякога. Хората се познават и са по-склонни да си помагат. А в големия град е мачът е "всеки срещу всеки", май "алиенация" му се викаше на това...
Excellent! Steven is my name!

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 26 Яну 2016, 21:35

Borymeckata написа:
alekangg написа:Не виждаш ли хората по улиците??? Просто злобата и агресията крещи в очите на болшинството. Само се чака повод да се отприщи, бетер от диваците сме вече. А по разни села и паланки какво става, добре, че не се пише много за тях..

Всъщност, личното ми мнение е, че в София народът е по-изнервен и психясал. В малките градчета и селата все още можеш да да срещнеш човещина, понякога. Хората се познават и са по-склонни да си помагат. А в големия град е мачът е "всеки срещу всеки", май "алиенация" му се викаше на това...

Не знам на изуст ли го пишеш това или подкрепено с лични преживявание, но аз мога да ти кажа, че по малките градчета не е по-различно. Побоища, злоба, завист и точно щото всички се познават и си знаят кириливите ризи и всичко и кой къде е по чужбина и каква заплата къде взема злобата е още по-голяма. В София живееш в квартал в който познават 5 човека ако са и толкова на кръст, ходиш си на работа и никой не те знае какъв си що си и само могат да гадаят по дрехи и аксесоари и кола, а в малките градчета всеки знае примерно тая като беше на 15 как я таковаха в тоалетната на еди кое си заведение, а ся я гледай омъжена за Германец, Англичанин прочее и си уреди живота, тоя гледай го не можеше да раздели на 2 магарета сламата ама в чужбина се уреди с фамилията си турчаля и ся по празници и лятото си идва с БМВ Ф10/01 и прочее примери... Каква помощ? Всеки се е овълчил до краен предел. Няма ги тия филми за малкия град.
Изображение

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 26 Яну 2016, 21:49

Аз самият живея в малък град в дълбоката провинция. За клюките си прав, но иначе нямам усещането, че някой се опитва съзнателно да ми навреди по някакъв начин. Имам приятели, на които разчитам. Имам и много колеги, съученици, съседи и други познати, с които се разбирам. Помагал съм на много хора в различни ситуации и по различен начин, на мен също са ми помагали. Като вървя по улицата - през 20 метра някой ме поздравява. Нямам проблеми с комшиите, никой не ме мрази. Колата ми често е нощувала пред блока, защото ме е мързяло да я прибирам в гаража, и до момента не съм имал никакви проблеми. Хайде ти си остави колата да нощува на паркинга пред блока в Обеля, например...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 26 Яну 2016, 22:32

larbi написа:
Borymeckata написа:

Не знам на изуст ли го пишеш това или подкрепено с лични преживявание, но аз мога да ти кажа, че по малките градчета не е по-различно. Побоища, злоба, завист и точно щото всички се познават и си знаят кириливите ризи и всичко и кой къде е по чужбина и каква заплата къде взема злобата е още по-голяма. В София живееш в квартал в който познават 5 човека ако са и толкова на кръст, ходиш си на работа и никой не те знае какъв си що си и само могат да гадаят по дрехи и аксесоари и кола, а в малките градчета всеки знае примерно тая като беше на 15 как я таковаха в тоалетната на еди кое си заведение, а ся я гледай омъжена за Германец, Англичанин прочее и си уреди живота, тоя гледай го не можеше да раздели на 2 магарета сламата ама в чужбина се уреди с фамилията си турчаля и ся по празници и лятото си идва с БМВ Ф10/01 и прочее примери... Каква помощ? Всеки се е овълчил до краен предел. Няма ги тия филми за малкия град.

Не е така.Това важи за студентски град и за пришълците в София.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Яну 2016, 22:36

Момчета време е да спрете с тая комплексарщина с провинцията и София. Смешно е :) За някой София е провинция, за други може и примерно Лондон да е провинция... това са пълни тъпотии. В по-големите градове хората са по-изнервени от по-малките заради забързаното ежедневие, дългите пътувания, трафика... така е по целия свят. Колкото е по-голяма гъстотата на населението, толкова е по-гадно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 26 Яну 2016, 22:55

Вярно е това че важи повече за пришълците. Анонимността на големия град :mhihi:

Боримечката, темата е дълга, широка и дълбока според мен и за някои неща си прав. Просто има мног огледни точки, има лицемерие от страна на хората и прочее.
Изображение

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 26 Яну 2016, 23:02

larbi написа:....

:yes: :yes:

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 27 Яну 2016, 1:35

(bubsa) написа:
larbi написа:
Borymeckata написа:

Не е така.Това важи за студентски град и за пришълците в София.

Има ли някоя тема, в която да си пропуснал дежурното си мнение за пришълците в София? В която и тема да пишем, все пришълците, та пришълците, ще каже човек, че твоя род са го изкопали под ЦУМ от разкопките, а дядо ти е основал София? Имам един познат, все така плещеше за пришълците и накрая се оказа, че е от Бояна. Аз му викам " Бояна не е ли в София от 30-40 год.?" - "Да, значи съм много по "софиянец" от другите." - каза моя човек. :kuku:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 27 Яну 2016, 8:19

разводнявате тема пълна с много болка и преди да се скарате ще приключим тук.
отиде си момчето и това не е приятна тема,която заслужава 20 страници диспут
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 27 Яну 2016, 19:25

отключвам темата по молба на колега,който лично ще съблюдава за нередности и постове
извън контекста и ще реши кога да заключи
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата