Купихте ли си винетка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Купихте ли си винетка?

Да
139
55%
Не
76
30%
Не, не ми трябва
11
4%
Не, карам си без винетка
28
11%

Общо гласове : 254
Потребител
Аватар

Re: Купихте ли си винетка?

Мнение от DaGa » 04 Юни 2016, 17:24

Стана нещо дума в темата и за билетите на градския....

Абе не беше ли забранено пушенето в градския....

Изображение

По-късно в друг трамвай.... ватмана си спря най-спокойно посредата на Графа,за да си купи кафе... и мдааа запали цигара след 5 минути.... (имам клип само да го кача в тубата и ще дам линк)

1,60лв .... честито....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 04 Юни 2016, 19:37

vicho написа:ако пък от бургаския кмет се оплачете, не знам с какви очи :mhihi:

Колега, не те знам в "какви води плуваш", но Бургас е станал пример и образец за ГЕРБ-ерски град за всички живущи извън Бургас с цялата уродливост на това понятие.
А как си живее тамошното население си е негов проблем, но после да не ореве орталъка, както обичат да казват из този край на България. ;)
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Юни 2016, 22:30

Фидел Кастро написа:бла-бла

а нии сме от Левуново :yes: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 04 Юни 2016, 22:38

Jordana написа:Абе за мотоциклетите няма ли да има винетка ? Що само едни да плащат , а другите да гледат сеир ? Може да е на половина , все пак са на 2 а не на 4 колела - 50 лв примерно годишна . Така пътищата ще се оправят по-бързо , дупките ще се запушват по-бързо и всичко ще е ОК .

Защото заради такива като теб на BG казана в ада няма дяволи да го пазят!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 04 Юни 2016, 23:42

Jordana написа:Абе за мотоциклетите няма ли да има винетка ? Що само едни да плащат , а другите да гледат сеир ? Може да е на половина , все пак са на 2 а не на 4 колела - 50 лв примерно годишна . Така пътищата ще се оправят по-бързо , дупките ще се запушват по-бързо и всичко ще е ОК .

Сериозно ли? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Юни 2016, 23:52

Това беше твърде иронично , дори не предполагах че ще има български казан в ада ама карай :mhihi: В половин европа има пътни такси , в другата половина винетни и някъде има винетка и за мотоциклети вероятно затова е тоя негативизъм :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 05 Юни 2016, 22:16

Още не съм си купил и на двете ми коли и няма да си купя. :mrgreen:

п.с. Дайте някакво инфо какви приходи от винетки са събрали до сега. :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Юни 2016, 22:35

Цоцка оня ден разправяше по някой от сутрешните блокове че имало 20% повече купени винетки спрямо миналата година . И "те " веднага се заели с ремонтите по пътищата за да видят гражданите ефекта от винетката :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Юни 2016, 1:17

DaGa написа:Стана нещо дума в темата и за билетите на градския....

Абе не беше ли забранено пушенето в градския....

По-късно в друг трамвай.... ватмана си спря най-спокойно посредата на Графа,за да си купи кафе... и мдааа запали цигара след 5 минути.... (имам клип само да го кача в тубата и ще дам линк)

1,60лв .... честито....

Имат телефон за оплаквани- 07000 нещо си. Звънял съм няколко пъти, вдигат г/д по всяко време и приемат сигнали.
Иначе същите простотии ги наблюдавам и аз - цигарки, слизат на пазар, мотаят се нарочно, а по телефона ми казват, как всичко е наред и били по график. :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 29 Юни 2016, 8:51

cod-cdbp написа:Т.е. откровенно го забавят. Не разбирам, защо нещо което е национален интерес, е нужно да се бави толкова много. :conf:

Цък :clap: Светна ли ти вече ?
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 29 Юни 2016, 9:47

Много приказки, за да може в крайна сметка държавата да се отметне от задължението си по чл. 7 от Конституцията и чл. 1, ал. 1 ЗОДОВ. Ама как елегантно го извъртат, в периода на действие на отменения акт, той е бил законосъобразен, нищо че е причинили вреди. По тази причина, не може да се търси отговорност от държавата. И това го решава не кой да е, а ВАС. Има да чакате справедливост от т.нар. съдебна система. Те ще ни крадат чрез закон, това е правилно според тях.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 02 Юли 2016, 3:15

Преди си купувах годишни винетки и за двете коли (нищо, че не мога да ги карам и двете едновременно). Сега съм с 15 лв. до тук (1 юли) - една седмична.

Не знам от къде Цоцка ги изкарва тези статистики с 20% увеличение на продажбите. Може би само ако гледаме на бройка продадени свинетки - и някой като мен ако вземе в годината три по 15 лв., вместо две годишни по 75 лв., статистически ще излезе увеличение на продажбите (, нищо че -минус 105 лв. намаление на приходите за онези алчни боклуци).
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 04 Юли 2016, 9:10

Моята проклетия продължава...
Пре**а ми се колата и сега на другата съм взел една седмична и вече една месечна..
Та за тази година съм:
2 годишни, 1 седмична и 1 месечна :banghead:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 04 Юли 2016, 9:15

Аз пък взех февруари една годишна за двете коли и си я лепя със сухо лепило и изобщо не ми дреме. Минали години не правих така ама тоя път на тия цени т'ва е :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 05 Юли 2016, 13:44

Скъпо е за българските ср.стат.заплати 100 лв.....ама тепърва ще се вдигат магистралните такси и то с много. :(

А и като отидите до Солун и Атина за 1 ден и ви изпраскат 6 пъти за тол.такса през 40 км. по 2.40 евро за лека кола и това само в едната посока! после на връщане още 6 пъти - и ще ви се стори наща винетка направо безплатна.

Най-лошото е че 2018-та ще бъде нещо подобно и по българските магистрали :| :| :| :|

Ако стане и в бг. по 5 лева всяко преминаване на участък от 40-тина км. по магистралата....то за всекидневно пътуващите ще им излиза 750 - 800 лв. годишно пътуването по магистрала с лека кола :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Предпочитам в такъв случай да се откажем от гръцкия вариант и да си остане винетка и да си я вдигнат годишната ако искат и на 250 лв. и да има обаче и лятна 6 месечна от 1 май до 1 ноември за 125 лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата