Купихте ли си винетка?
Модератор: Общи модератори
Re: Купихте ли си винетка?
Стана нещо дума в темата и за билетите на градския....
Абе не беше ли забранено пушенето в градския....

По-късно в друг трамвай.... ватмана си спря най-спокойно посредата на Графа,за да си купи кафе... и мдааа запали цигара след 5 минути.... (имам клип само да го кача в тубата и ще дам линк)
1,60лв .... честито....

По-късно в друг трамвай.... ватмана си спря най-спокойно посредата на Графа,за да си купи кафе... и мдааа запали цигара след 5 минути.... (имам клип само да го кача в тубата и ще дам линк)
1,60лв .... честито....
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
vicho написа:ако пък от бургаския кмет се оплачете, не знам с какви очи
Колега, не те знам в "какви води плуваш", но Бургас е станал пример и образец за ГЕРБ-ерски град за всички живущи извън Бургас с цялата уродливост на това понятие.
А как си живее тамошното население си е негов проблем, но после да не ореве орталъка, както обичат да казват из този край на България.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Фидел Кастро написа:бла-бла
а нии сме от Левуново

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Jordana написа:Абе за мотоциклетите няма ли да има винетка ? Що само едни да плащат , а другите да гледат сеир ? Може да е на половина , все пак са на 2 а не на 4 колела - 50 лв примерно годишна . Така пътищата ще се оправят по-бързо , дупките ще се запушват по-бързо и всичко ще е ОК .
Защото заради такива като теб на BG казана в ада няма дяволи да го пазят!
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Jordana написа:Абе за мотоциклетите няма ли да има винетка ? Що само едни да плащат , а другите да гледат сеир ? Може да е на половина , все пак са на 2 а не на 4 колела - 50 лв примерно годишна . Така пътищата ще се оправят по-бързо , дупките ще се запушват по-бързо и всичко ще е ОК .
Сериозно ли?

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това беше твърде иронично , дори не предполагах че ще има български казан в ада ама карай
В половин европа има пътни такси , в другата половина винетни и някъде има винетка и за мотоциклети вероятно затова е тоя негативизъм 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Още не съм си купил и на двете ми коли и няма да си купя. 
п.с. Дайте някакво инфо какви приходи от винетки са събрали до сега.

п.с. Дайте някакво инфо какви приходи от винетки са събрали до сега.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Цоцка оня ден разправяше по някой от сутрешните блокове че имало 20% повече купени винетки спрямо миналата година . И "те " веднага се заели с ремонтите по пътищата за да видят гражданите ефекта от винетката 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
DaGa написа:Стана нещо дума в темата и за билетите на градския....
1,60лв .... честито....
Имат телефон за оплаквани- 07000 нещо си. Звънял съм няколко пъти, вдигат г/д по всяко време и приемат сигнали.
Иначе същите простотии ги наблюдавам и аз - цигарки, слизат на пазар, мотаят се нарочно, а по телефона ми казват, как всичко е наред и били по график.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
cod-cdbp написа:Т.е. откровенно го забавят. Не разбирам, защо нещо което е национален интерес, е нужно да се бави толкова много.
Цък

Ubi dubium, ibi libertas
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Много приказки, за да може в крайна сметка държавата да се отметне от задължението си по чл. 7 от Конституцията и чл. 1, ал. 1 ЗОДОВ. Ама как елегантно го извъртат, в периода на действие на отменения акт, той е бил законосъобразен, нищо че е причинили вреди. По тази причина, не може да се търси отговорност от държавата. И това го решава не кой да е, а ВАС. Има да чакате справедливост от т.нар. съдебна система. Те ще ни крадат чрез закон, това е правилно според тях.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Преди си купувах годишни винетки и за двете коли (нищо, че не мога да ги карам и двете едновременно). Сега съм с 15 лв. до тук (1 юли) - една седмична.
Не знам от къде Цоцка ги изкарва тези статистики с 20% увеличение на продажбите. Може би само ако гледаме на бройка продадени свинетки - и някой като мен ако вземе в годината три по 15 лв., вместо две годишни по 75 лв., статистически ще излезе увеличение на продажбите (, нищо че -минус 105 лв. намаление на приходите за онези алчни боклуци).
Не знам от къде Цоцка ги изкарва тези статистики с 20% увеличение на продажбите. Може би само ако гледаме на бройка продадени свинетки - и някой като мен ако вземе в годината три по 15 лв., вместо две годишни по 75 лв., статистически ще излезе увеличение на продажбите (, нищо че -минус 105 лв. намаление на приходите за онези алчни боклуци).
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Моята проклетия продължава...
Пре**а ми се колата и сега на другата съм взел една седмична и вече една месечна..
Та за тази година съм:
2 годишни, 1 седмична и 1 месечна
Пре**а ми се колата и сега на другата съм взел една седмична и вече една месечна..
Та за тази година съм:
2 годишни, 1 седмична и 1 месечна

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Аз пък взех февруари една годишна за двете коли и си я лепя със сухо лепило и изобщо не ми дреме. Минали години не правих така ама тоя път на тия цени т'ва е 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Скъпо е за българските ср.стат.заплати 100 лв.....ама тепърва ще се вдигат магистралните такси и то с много.
А и като отидите до Солун и Атина за 1 ден и ви изпраскат 6 пъти за тол.такса през 40 км. по 2.40 евро за лека кола и това само в едната посока! после на връщане още 6 пъти - и ще ви се стори наща винетка направо безплатна.
Най-лошото е че 2018-та ще бъде нещо подобно и по българските магистрали

Ако стане и в бг. по 5 лева всяко преминаване на участък от 40-тина км. по магистралата....то за всекидневно пътуващите ще им излиза 750 - 800 лв. годишно пътуването по магистрала с лека кола

Предпочитам в такъв случай да се откажем от гръцкия вариант и да си остане винетка и да си я вдигнат годишната ако искат и на 250 лв. и да има обаче и лятна 6 месечна от 1 май до 1 ноември за 125 лв.

А и като отидите до Солун и Атина за 1 ден и ви изпраскат 6 пъти за тол.такса през 40 км. по 2.40 евро за лека кола и това само в едната посока! после на връщане още 6 пъти - и ще ви се стори наща винетка направо безплатна.
Най-лошото е че 2018-та ще бъде нещо подобно и по българските магистрали

Ако стане и в бг. по 5 лева всяко преминаване на участък от 40-тина км. по магистралата....то за всекидневно пътуващите ще им излиза 750 - 800 лв. годишно пътуването по магистрала с лека кола

Предпочитам в такъв случай да се откажем от гръцкия вариант и да си остане винетка и да си я вдигнат годишната ако искат и на 250 лв. и да има обаче и лятна 6 месечна от 1 май до 1 ноември за 125 лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"