Къде бихте живяли?
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Къде бихте живяли?
Според мен отказват виза щото нямат нужда от tracking cleaning moving 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
grkv написа:Мерси.
Ако някой друг се сети още кои квартали е хубаво да се избягват - да сподели, ще съм благодарен.
Аз бих избягвял Кючука. Супер пренаселен квартал - по неофициални данни над 100к жители - 10-ия по големина град в България

zAcK написа:TNT написа:За виза режат за всичко.
Не е вярно![]()
Познавам и от двата вида. Един приятел беше много зле с английския. На един чин в училище стояхме, знаем се

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Лорчето я познавам бегло, от няколко години съвсем изцикли тва момиче

- badboy21
- Потребител
-
- Кара: '23 MB E63 '24 Q5
grkv написа:TNT написа:Виж къде са циганските махали - Столипиново, Шекер Махала, Аджасан махала. От там далече. Синя зона има само в центъра + 1 булевард в северната част. Аз гласувам за Смирненски - най-зеленият квартал, в повечето части няма сериозен проблем с паркирането. Почти отвсякъде си на пешеходно разстояние до Гребната база, един от най-печелившите молове в България е там, центъра не е далече, бързо се излиза от града. Ако се съобразява с дискотеки обаче - Тракия или Каменица да търси.
а
Мерси.
Ако някой друг се сети още кои квартали е хубаво да се избягват - да сподели, ще съм благодарен.
+ един глас за Смирненски-даже бих препоръчал и един затворен комплекс,Райски кът се казва,но незнам дали има свободни квартири там.На много спокойно място е,близко до гребната база,сравнително близко до центъра,много близко до Мол Пловдив,аз лично от доста време дебна да изскочи подходящия апартамент за инвестиция в този комплекс.За човек,който не е от Пловдив,бих препоръчал да се избягва и Кючук Париж,особено района около затвора,аз съм израснал в този квартал ти казвам,че не е най-спокойното място,особено за новодошли в града

- TNT
- младши ентусиаст
-
В Райски кът обаче задължително с някакво паркомясто. Това е мисля единствената част в целият квартал с проблеми с паркирането. Иначе пък, ако се ползва градски транспорт... реално от там има близко автобусни спирки на всички рейсове, минаващи през квартала. Плюс е, че на 100-200 метра от комплекса има студентски общежития на Медицинският. Съответно в района има доста места за готова храна, нон стопчета, ксерокси и т.н.

Благодаря на включилите се!
Докладвам всичко прочетено, пък финалното решение ще си го взима друг...
Благодаря ви още веднъж.

Благодаря ви още веднъж.
Jordana написа:Според мен отказват виза щото нямат нужда от tracking cleaning moving
?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- badboy21
- Потребител
-
- Кара: '23 MB E63 '24 Q5
TNT написа:В Райски кът обаче задължително с някакво паркомясто. Това е мисля единствената част в целият квартал с проблеми с паркирането. Иначе пък, ако се ползва градски транспорт... реално от там има близко автобусни спирки на всички рейсове, минаващи през квартала. Плюс е, че на 100-200 метра от комплекса има студентски общежития на Медицинският. Съответно в района има доста места за готова храна, нон стопчета, ксерокси и т.н.
Райски кът има голям подземен паркинг,така че според мен няма особено голям проблем с паркирането,иначе за улиците около комплекса си прав,че паркирането е тегаво

- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
grkv написа:Благодаря на включилите се!![]()
Благодаря ви още веднъж.
Aко има кола в уравнението и като цяло си цениш нервите и времето - само и единствено в Тракия. Колкото пó на запад - толкова по-добре. Лесно ще си намерите двустайна квартира в ново строителство. Проблеми с паркирането не съществуват. Велоалеи от-до. Половината автобусни линии в града минават оттам.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сигурно е към мен насочена препратката, соц. нафталиновия бот чел-недочел, решил че съм в камионджийския бизнес, или по руско-английски - trAckingalx написа:Jordana написа:Според мен отказват виза щото нямат нужда от tracking cleaning moving
?

Само че аз на професия не се засягам, щото не се идентифицирам с това..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Какво са случва с Майнатаун, всяка 3та сграда нова, строи се де що има празно място ..
Много голям ми се струва тоя град нящо, полусофийски разстояния, а с населението на ЛяоЛин..
Преди ми харесваше, сега вече не
Много голям ми се струва тоя град нящо, полусофийски разстояния, а с населението на ЛяоЛин..
Преди ми харесваше, сега вече не
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
От соц-време е ограничена територията на Пловдив. Всичко след околовръстното е в друга община - изкуствено създадените Родопи и Марица. Съответно града няма как да се разраства на площ. По площ мисля е на 5-то място, нищо че по население е второ. Т.е. освен, че се застроява всяко празно място, всяка стара къща по 1-2 етажа се бута и се вдига 6 етажа кооперация. По най-простата сметка - преди в малката къща са живели 1-2 семейства. Сега в кооперацията по 2 апартамента на етаж да са - това са 12 семейства на същото парче земя. В моя квартал се развива бурно тази дейност. Да не говорим, че буквално всичките заводи плащат данъци в други общини
Плюсовете са, че може да живееш на 2км от табелата за Пловдив и да плащаш и ти по-ниски данъци.
Предвид факта, че града е един от най-старите в света, е абсурдно в централната част да се изгражда някаква сериозна инфраструктура, да не говорим за метро. За мен единственото решение е премахване на изкуствените общини. Плюса за тях ще е, че спокойно може да пуснат градски транспорт до там. Забраняване на високото строителство. По-високи изисквания за озеленяване. Ако стане като площ х2, но с ниско строителство - всичко ще е песен. В селата има къщи ново строителство по 500-900евро, което спрямо софийските цени е бахти рая
В момента може да се каже на ръба на район Централен (на 100м от границата" се строи 16 етажа сграда
В съседство има още 4 блока по 15 етажа построени в соца. Ни стаА тЪй 
П.П. Наблюденията ми са над най-зеленият квартал с нулево лилаво население

Предвид факта, че града е един от най-старите в света, е абсурдно в централната част да се изгражда някаква сериозна инфраструктура, да не говорим за метро. За мен единственото решение е премахване на изкуствените общини. Плюса за тях ще е, че спокойно може да пуснат градски транспорт до там. Забраняване на високото строителство. По-високи изисквания за озеленяване. Ако стане като площ х2, но с ниско строителство - всичко ще е песен. В селата има къщи ново строителство по 500-900евро, което спрямо софийските цени е бахти рая

П.П. Наблюденията ми са над най-зеленият квартал с нулево лилаво население

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Преди месец, когато бях в България, мисля, че в ПлоиФ имаше повече коли с рег. табели К и Х отколкото РВ...
Предпочитам някое селце вместо градЪ. Има не малко хубави села около Пловдив.

Предпочитам някое селце вместо градЪ. Има не малко хубави села около Пловдив.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Населението на самият град Пловдив за 15 години се е увеличило с 6000 души, та не виждам какво толкова пренаселено може да има там
Или за това време голяма част от пловдивчани са се изнесли в съседните села и т.н., техните места са попълнени, и през деня става мазало, защото всички работят в града 

Последна промяна zAcK на 28 Авг 2020, 15:42, променена общо 2 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real