Избори 2021
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Избори 2021
Живи и здрави, поне ще знам, че съм гласувал.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Kroki написа:Живи и здрави, поне ще знам, че съм гласувал.

аз също мисля да врътна някой друг км да гласувам, но за сметка на това, тези които бяха на жълтите павета няколко месеца да "протестират" няма да отидат да гласуват... отнемало време

както казва един мой съученик (без гадже, деца, кола и т.н., т.е. опасен безделник) - "не ми заслужават времето"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Аз също си дадох зор и си пуснах настоящ адрес и декларация за гласуване там където ще съм на датата на изборите.
Макар че се бях зарекал да не се занимавам с глупостите около настоящ адрес.
Макар че се бях зарекал да не се занимавам с глупостите около настоящ адрес.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
vicho написа:Kroki написа:Живи и здрави, поне ще знам, че съм гласувал.
![]()
аз също мисля да врътна някой друг км да гласувам, но за сметка на това, тези които бяха на жълтите павета няколко месеца да "протестират" няма да отидат да гласуват... отнемало време![]()
![]()
![]()
както казва един мой съученик (без гадже, деца, кола и т.н., т.е. опасен безделник) - "не ми заслужават времето"![]()
![]()
Аз знам един друг изказ относно тия протестиращите, които "свалиха" Бойко, а сега няма да идат да гласуват - дай Х**, дай П****, айде сега научи ме да Е**.

А за тия, които "огранизираха" протестите(понеже те също бяха пионки)казвайки как нямат за цел някакви политически амбиции, а после яхнаха Майчето Манолова(а може тя да ги е яхнала още по-рано да организират протестите) направиха партия имам друг израз, ама него няма да го пиша, че ще има още повече звездички.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- camino79
- Потребител
-
- Кара: Квото може
- Мечтае да кара: Katheryn Winnick
- Детайли за колата: Талига
Всяка електронна услуга от т.нар. електронно правителство/управление е пирон в (бъдещия) ковчег на корумпираната държавна бюрокрация(то друга има ли). Та ще има да си почакаме.steeN написа:nikola59 написа:...
Много ме дразнят тези малоумни стикери. Като коледна елха лепиш някакви неща.
Поне винетните разкараха, тва беше цяло чудо, още не мога да повярвам...
И веднага решиха да сложат еко стикери сега. Освен всичко това е адски много пари на вятъра
и се хранят някакви нагласени да ги печатат.
Имаш шибан регистрационен номер... като са толкова high tech да лепим на него един RFID
стикер, който обединява всичко. Толкова ли е сложно да се сети някой?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TNT написа:Гледам второто интервю на Божков с този палячо Цанов в ютуб. Първото интервю има 1 000 000 гледанияДали няма да има изненада в парламента или пак ще е по-важно кой брои гласовете ?
Кажи дали наистина Божков пафка пури от по 40 евро, дето с напън сигурно и аз мога да си купя..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Интервюто с Цветан Цветанов също е интересно. Съвпадат някакви неща.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Bogat-Beden написа:TNT написа:Гледам второто интервю на Божков с този палячо Цанов в ютуб. Първото интервю има 1 000 000 гледанияДали няма да има изненада в парламента или пак ще е по-важно кой брои гласовете ?
Кажи дали наистина Божков пафка пури от по 40 евро, дето с напън сигурно и аз мога да си купя..
Доста трябва да се пънеш да пушиш по 2 пури на ден.

Цяла седмица ни залива цунами от информации за масова подмяна на членовете на секционни избирателни комисии в чужбина. Сменят ги с удобни на статуквото ГЕРБ и ДПС-активисти. ЦИК, разбира се, пунтира, че спи, защото му е платено да мижи. МВР е тяхно, Внедрената агентурна проамериканска „опозиция“ на Хунтата в лицето на „Отровните“ и Мая, Слави Трифонов и Христо Иванов също не забелязва нищо по поръчка на своя ментор и плащач Козяк. Обещано им е, че ще управляват с Борисов и в името на тази „висша цел“ грам не шукват за изборни нередности. Защото се знае, че в Колонията гласуват гражданите, но бюлетините ги брои САЩ. Подозираме, че на 5 април всички пак ще сме на улицата и този път няма да им се размине. Ще създадем сериозни и този път непреодолими проблеми на самозабравилия се колониален диктатор Борисов и гнусната му шайка ГЕРБ. И този път нито внедрените им агенти, нито наетите от Хунтата чуждестранни консултанти по справяне с кризи, нито заплахите, нито институционалните им репресии към лидерите на протеста и отделни граждани ще съумеят да спрат справедливия народен гняв.
От твърдо решилите да гласуват 28.2 % заявяват, че ще гласуват за БСП, 25.5 % за ГЕРБ-СДС, Има такъв народ – 15.7 %, ДПС – 9 %, Изправи се БГ – Мутри вън! – 6.9 %, Демократична България – 5.2 %. Всички останали остават под 4 % бариера. Към днешна дата шест партии попадат в българския парламент.
Курнелия ще събере 1/3 от гласовете

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ivoo написа:Bogat-Beden написа:TNT написа:Гледам второто интервю на Божков с този палячо Цанов в ютуб. Първото интервю има 1 000 000 гледанияДали няма да има изненада в парламента или пак ще е по-важно кой брои гласовете ?
Доста трябва да се пънеш да пушиш по 2 пури на ден.
Не се иска много акъл да разбереш каква ми е идеята на въпроса
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не успявам да видя какво точно пафка, но на повечето снимки пуши Cohiba за по-малко от 40 евро
И на мен ми беше интересно. Залагам на 48 ринг и около 160мм дължина
Общо взето, ако не пуфка разни лимитирани серии, не виждам проблем и за пури по 10 евро
Печелившите "пура на годината" последните години са 10-20 евракис бройката.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Borymeckata написа:Егати, вашите фаворити ако знаят колко време, усилия и разходи ще ви костват тези два гласа...
Дано ги заслужават!![]()
Ще си направят една хубава разходка с мотора с новите гуми

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp

https://sedemosmi.tv/production/%d1%81% ... 0-03-2021/
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Borymeckata написа:Всъщност, въпросът на анкетата би трябвало да бъде: За кого ще гласувате?
Леле, леле... А съм с езикова гимназия

Но пък като гледам на колко хора им е направило впечатление...
streetz написа:Няма я и единствената наистина дясна партия в момента - КОД. Поразгледах ги одеве - не са точно като розовите комсомолци на Ицето.
Има я, гледай внимателно.
Но и да я няма, ти нали си падаш по левите

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
drago_pavlov написа:Има я, гледай внимателно.streetz написа:Няма я и единствената наистина дясна партия в момента - КОД. Поразгледах ги одеве - не са точно като розовите комсомолци на Ицето.

drago_pavlov написа:Но и да я няма, ти нали си падаш по левите
Всъщност вече си падам по всеки стига да не е ГЕРБ ... толкова са ми опротивяли. Лошото е, че поотделно никой няма да ги бие. Единствената възможна коалиция, колкото и невероятно да звучи в момента, според мен е БСП + ДБ + Слави. Тези избори няма да са дали ще ни управляват после леви или десни, сини, червени или пембени, а дали ще продължат да ни управляват Тиквата от СИК и придворните му калинки.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.