Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Море 2024г.?!...
Относно Кулата - в петък, в 4:30 сутринта бях трета кола и минах за 5 мин 

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
alekangg написа:Малко народни цени от Крит.
И на други острови има подобни цени , в северна Гърция скубят яко , защото има кого да скубят .
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Re: Море [emoji[emoji638][emoji639][emoji[emoji6[emoji640][e
Някой откри пазарната икономика 

Аз пък от понеделник съм на нашето черноморие.
Първо, няма много хора, второ 50 лв за шезлонг на Градина, оставихме 200 лв оборот на бич бара и сервитьорката ми се направи за един бейкролс, че не бил от заведението. В тоя момент ги зачеркнах.
Утре ще тествам Каваци, не вярвам да е по различно.
Храната е тоталка, цената същата като в Гърция(Кефалония от преди месец), че даже и по скъпо.
Обслужване 0, чистота 0.
На магистралата пак 40 мин задръстване, но това вече е нормално, даже граничещо за добре.
Момента в който влезем в шенген тия на черноморието са приключили.
Не виждам кой ще го предпочете пред съседна Гърция. Нито по бързо стигаш до черноморието, нито е по евтино, за качество, обслужване и прочие няма смисъл да се сравнява.
Еб@-*ме майката на всичко, от всичко се гледа да се изкара пари на макс, мисъл за това тия хора да се върнат няма, кажи ми как да си починеш...и това не се отнася само за морето, за всичко.
Е няма и да има хора, после да реват по бтв.
Пак да повторя, 50лв за чадър.
Централния на Черноморец които и той е тоталка е 25лв с мръсните и счупени шезлонзи.
Е толко ли не може да ги измият тия шезлонги, то хора няма...
Не бях стъпвал от 7 години, миналата се излъгах за отида на Созопол- кочина, Приморско същата работа, без извинение.
Мислех, че миналата година съм приключил с нашето море, но тази година е наистина за последно.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Първо, няма много хора, второ 50 лв за шезлонг на Градина, оставихме 200 лв оборот на бич бара и сервитьорката ми се направи за един бейкролс, че не бил от заведението. В тоя момент ги зачеркнах.
Утре ще тествам Каваци, не вярвам да е по различно.
Храната е тоталка, цената същата като в Гърция(Кефалония от преди месец), че даже и по скъпо.
Обслужване 0, чистота 0.
На магистралата пак 40 мин задръстване, но това вече е нормално, даже граничещо за добре.
Момента в който влезем в шенген тия на черноморието са приключили.
Не виждам кой ще го предпочете пред съседна Гърция. Нито по бързо стигаш до черноморието, нито е по евтино, за качество, обслужване и прочие няма смисъл да се сравнява.
Еб@-*ме майката на всичко, от всичко се гледа да се изкара пари на макс, мисъл за това тия хора да се върнат няма, кажи ми как да си починеш...и това не се отнася само за морето, за всичко.
Е няма и да има хора, после да реват по бтв.
Пак да повторя, 50лв за чадър.
Централния на Черноморец които и той е тоталка е 25лв с мръсните и счупени шезлонзи.
Е толко ли не може да ги измият тия шезлонги, то хора няма...
Не бях стъпвал от 7 години, миналата се излъгах за отида на Созопол- кочина, Приморско същата работа, без извинение.
Мислех, че миналата година съм приключил с нашето море, но тази година е наистина за последно.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Каваци ще е дори по-зле
Ако се бутнеш пък на някой бар…отиде сметката на един бъбрек
Черноморец/Градина мисля най-читаво е около бар Ботаник + че там предлагат ребрата от едновремешната Джанка дел Мар
.
На Лозенец също е ок плажа като обслужване и състояние. Последните 2 години ходя на плажа при Лозенец beach bar - никакви забележки. Морето обаче е кофти там. На Оазис е само скъпо и пълно с киселяци, да не се излъжеш да отидеш там под претекст да е хубаво
Аз от 1ви август ще правя инспекция на приятелите концесионери и ресторантьори по морето как се справят

Черноморец/Градина мисля най-читаво е около бар Ботаник + че там предлагат ребрата от едновремешната Джанка дел Мар

На Лозенец също е ок плажа като обслужване и състояние. Последните 2 години ходя на плажа при Лозенец beach bar - никакви забележки. Морето обаче е кофти там. На Оазис е само скъпо и пълно с киселяци, да не се излъжеш да отидеш там под претекст да е хубаво
Аз от 1ви август ще правя инспекция на приятелите концесионери и ресторантьори по морето как се справят

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
В Игуана и Ел Тубо на Каваци не се плаща за чадъри, само консумация.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Басейни с филтрирана океанска вода, на брега на океана в Тенерифе, общо са 4-5, единият е доста голям, общо са 30000 квадранти метра.
Цена 5,50 евро на ден, демек може да влезеш, излезеш и следобед пак да влезеш.
Шезлонгите са безплатни, чадърите са 2,50 евро.
Има и 15 входа за по-ниска цена или 4 евро.
Тея в кой век живеят?
ето цените, да не каже някой, че не е вярно
https://lagomartianez.es/en/tickets/
Цена 5,50 евро на ден, демек може да влезеш, излезеш и следобед пак да влезеш.
Шезлонгите са безплатни, чадърите са 2,50 евро.
Има и 15 входа за по-ниска цена или 4 евро.
Тея в кой век живеят?
ето цените, да не каже някой, че не е вярно
https://lagomartianez.es/en/tickets/
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Е, в кой век в последния за тях
Днес сме на друг бар на Градина - 24 лв, така бива, обаче шезлонзи не почистени, боклука от вчера не изхвърлен - бяхме тек в 9:40...
То вчера ме изразни отношението.
Тенерифе ми е цел, не за друго, ама заради пътищата към вулкана.
Бях гледал един ютюбър и сутрин преди изгрев изглежда приказно, цената на билетите когато ги бях гледал ми се виждаха високи.
Те хората са го измислили отдавна, направи така, че хората да се чувстват като на почивка (спокойствие, отношение, вкусна храна) и ще се върнат.

Днес сме на друг бар на Градина - 24 лв, така бива, обаче шезлонзи не почистени, боклука от вчера не изхвърлен - бяхме тек в 9:40...
Бях гледал един ютюбър и сутрин преди изгрев изглежда приказно, цената на билетите когато ги бях гледал ми се виждаха високи.
Те хората са го измислили отдавна, направи така, че хората да се чувстват като на почивка (спокойствие, отношение, вкусна храна) и ще се върнат.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Не, че е оправдание ама тук до известна степен проблема с високите цени идва и от държавата: концесионерските такси за плажовете са колосални суми, а изискванията след това и проверките са зверски + задължителни 50% свободна и охраняема (има спасител + медицински пункт в близост) зона.
Добавяме краткия сезон и почти никаквата реклама на нашето Черноморие пред чужденците.
Та ако иска концесионера да изкара някой лев в крайна сметка, то той го прави през високи цени на чадърите и леглата, високи наеми на заведенията по плажа, които от своя страна също надуват цените в менюто
Добавяме краткия сезон и почти никаквата реклама на нашето Черноморие пред чужденците.
Та ако иска концесионера да изкара някой лев в крайна сметка, то той го прави през високи цени на чадърите и леглата, високи наеми на заведенията по плажа, които от своя страна също надуват цените в менюто
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Не знам какво за теб са високи цени за билети, но ако не е по празници или юли/август когато почива цяла Европа са си съвсем нормални.mario001 написа:Е, в кой век в последния за тях![]()
Какво искаш да караш по пътищата към вулкана ми е по-интересно?
Там има две камери на магистралата и лесно може да си направи кефа човек с някоя колица.

https://youtu.be/gQH0IKz2ung?si=E6H_ts1kfDz3F6pzalekangg написа:Не знам какво за теб са високи цени за билети, но ако не е по празници или юли/август когато почива цяла Европа са си съвсем нормални.mario001 написа:Е, в кой век в последния за тях![]()
Там има две камери на магистралата и лесно може да си направи кефа човек с някоя колица.
6:43
Като цена преди година ми излизаше 600 евро на човек отиване и връщане с раница, сега не към гледал.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Don_Diego написа:+ задължителни 50% свободна и охраняема (има спасител + медицински пункт в близост) зона.
Това можеш ли да ми го покажеш реално за поне един плаж

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Море 2024г.?!...
600€ е максимума за нова година или нещо подобно.mario001 написа:https://youtu.be/gQH0IKz2ung?si=E6H_ts1kfDz3F6pzalekangg написа:Не знам какво за теб са високи цени за билети, но ако не е по празници или юли/август когато почива цяла Европа са си съвсем нормални.mario001 написа:Е, в кой век в последния за тях![]()
6:43
Като цена преди година ми излизаше 600 евро на човек отиване и връщане с раница, сега не към гледал.
За 200-250-300€ се отива с раница без зор.
Аз карах преди 2 години един Фиат 124 спайдер абарт там за два дни, много ме накефи, нищо че на хартия не е много коне, обаче е 1100кг.
Последна промяна alekangg на 24 Юли 2024, 15:01, променена общо 1 път
- Don_Diego
- ентусиаст
-
@kiko: Абсолютно всеки плаж отдаден на концесия е така, с точност до сантиметър
Буквално през няколко седмици минават геодезисти и правят замервания. Глобите са потресаващи при нарушение, няма луд концесионер да си прави свободни съчинения по темата.
Единствено могат да си изберат как да ги разпределят по плажа: ако е широк плаж могат да я сложат най-отзад, ако е тесен редуват платено/безплатно и ползват цялата ширина. Задължително условие си остават спасител и медицински пункт в близост

Буквално през няколко седмици минават геодезисти и правят замервания. Глобите са потресаващи при нарушение, няма луд концесионер да си прави свободни съчинения по темата.
Единствено могат да си изберат как да ги разпределят по плажа: ако е широк плаж могат да я сложат най-отзад, ако е тесен редуват платено/безплатно и ползват цялата ширина. Задължително условие си остават спасител и медицински пункт в близост

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Добре де, що преди не е имало концесии на плажовете и те пак се поддържаха? Сезона е бил с еднаква дължина и тогава и сега....
В Испания, с две хиляди километра плажна ивица, така и не успях да намеря платен плаж. А и сини/лилави/пембени зони също не съм виждал...

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи