Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Криптовалути

Мнение от zAcK » 14 Окт 2021, 12:08

alx написа:Ибей. Рак в2 може вече да се нсмери за $800 от надежден продавач (има страшно много измамници)… според мене рак в2 е ай- добрия майнър. Аз изпуснах преимерата на мнтд със златните майнъри но си купих още три от ибей… зарибявка е… от къщи с голямата антена (комет кп20) виждам майнъри на 160км от къщи… качих я и майнъра в кутия на 15 метра над покрива на къщата, опънах обтяжки и правя по 1.2 хнт на ден. Другите локации които имам на предвид ще правят поне по толкова… в момента правя един ОФ-грид майнър- само преди 10 години щеше да е сложно- сега има всичко и е елементарно… 100гб на месец мобилен план е $80… смешна работа…

:bowdown: Много готин сетъп :bowdown:

Из щатския ebay ли да потърся RAK v2? И там има продаващи се на 868Мhz. Мога да го поръчам до някой приятел и той ще ми го прати после с DHL :ok:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 14 Окт 2021, 13:30

Преди няколко дни и аз поръчах Bobcat, като/ако пристигне след 3-5 месеца ще видя как се държи :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 14 Окт 2021, 13:41

alx написа:Ибей. Рак в2 може вече да се нсмери за $800 от надежден продавач (има страшно много измамници)… според мене рак в2 е ай- добрия майнър. Аз изпуснах преимерата на мнтд със златните майнъри но си купих още три от ибей… зарибявка е… от къщи с голямата антена (комет кп20) виждам майнъри на 160км от къщи… качих я и майнъра в кутия на 15 метра над покрива на къщата, опънах обтяжки и правя по 1.2 хнт на ден. Другите локации които имам на предвид ще правят поне по толкова… в момента правя един ОФ-грид майнър- само преди 10 години щеше да е сложно- сега има всичко и е елементарно… 100гб на месец мобилен план е $80… смешна работа…

Споделяй прогреса по офф-грид майнъра:) Моя опит изглеждаше така (ама с Распбери Пи):
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Окт 2021, 13:44

Това с helium придобива всички белези на мания :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Окт 2021, 14:19

И аз така мисля, затова сподели за Planetwatch-a :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Окт 2021, 14:29

steeN написа:Това с helium придобива всички белези на мания :lol:

Мен лично ме кефи идеята. И за спорта да го имам, пак ще ме кефи. Ама още не мога да се прежаля да дам 3000 лева :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 14 Окт 2021, 14:35

Ама никой от манията не поиска да ми отговори на въпросите.... нищо, здраве да е. Верно си направете друга тема обаче.

Аз хванах полкадот помпата и разпродадох всичко на $40 снощи. Близо 25% профит, доволен съм. Сега се чудя къде да ''сложа'' базата и профита. Полкадота я падне пак на $30, я не. Според мен това, дето се хайпваше толкова време - това беше, втори, че и трети такъв скок не очаквам. Чейнлинка ми е още на червено и обмислям да сложа там, че да ми падне значително средната цена, ама нещо все по-малко го харесвам с времето. Принципно е значим и работещ проект, ама нещо токените му идват малко безполезни, а стейкинг ше има евентуално с ЕТХ 2.0, уж. Тогава изригването ше е голямо, ама кога ще дойде тоя момент не се знае.
Съвети не, че е тема табу, ама образовани предложения за алт в който да се ''пъхнат'' едни пари в близко бъдеще? :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Окт 2021, 14:41

Аз и друг път съм го писал - Биткойн и Етър. Като чакам етъра да навакса малко и да врътна част от него в биткойн. Вече им мина времето на по-малките. Шиткойните си направиха своето, новите етър килъри като Солани и Карданота и те... последният рън е за големите :clap: Фърги тайм идва :mhihi:

zAcK написа:
steeN написа:Това с helium придобива всички белези на мания :lol:

Мен лично ме кефи идеята. И за спорта да го имам, пак ще ме кефи. Ама още не мога да се прежаля да дам 3000 лева :help:
За мен е нерентабилно такава сума, ако го правиш с цел изкарване на пари. При положение, че според модела 1000-1500лв ти е дошло чисто ново, в кутия... да се дават над 2000лв за нещо с неясен произход... абсурд. Да не говорим, че очаквам след края на бул ръна, цената на един хелуим да е доста по-ниска от сегашната. Макс 10$. По-скоро бих заложил 4-5$ :wave: Тогава и количества ще има, и цените ще са нормални. И вече да стане дългосрочна и смислена инвестиция. Сега да дадеш 3к-5к лева, щото видиш ли от твоето място може теоретично да правиш по 1,5к... си е чиста спекулация. В момента бих купил само на редовна цена или примерно 15-20% отгоре. 200% абсурд :mhihi: Тва не е нещо от алиекспрес за 30лв, ама в олх-а 50-60 и го взимаш бързо.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Окт 2021, 14:48

Извадете си Helium-а в друга тема, pls :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Окт 2021, 14:57

Има вече :bchug:

viewtopic.php?f=4&t=443733

По крипто темата. Вие колко Леджъра имате :lol: Аз мисля да взема втори. Другият месец за Черен петък чакам пак да имат сериозни отстъпки. Обмислям и втора крипто-карта. Тъй като имам Binance card вече, обмислям Crypto.com или Coinbase. Основното ми е, да има децентрализация. Ако едната откаже някъде или я глътне банкомат... да не стоя 3-4 месеца без карта. Всичките идват бавно, понякога и не от първия път. Вариант ми е втора тип Револют (примерно Vivid ? ), но ако стане нещо да няма и виртуална Binance... няма как да се топ-ъпне. По-скоро съм склонен за втора крипто.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 14 Окт 2021, 15:03

Revolut правят големи мизерии последната година и не бих рискувал. Особено като има намесено крипто :dunno:
На много хора им блокираха акаунтите без обяснение и т.н. По-скоро бих ползвал Coinbase, ама таксите са им малко кофти. :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Окт 2021, 15:08

Да, в Револют отдавна само трицифрени суми. Педалчета станаха и те :mhihi: Правил съм топ-ъп с Бинанс картата, ама не бих рискувал за редовно и 4 цифрени суми.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Окт 2021, 16:55

В Револют влизате в черните листи на такива дето са рискови да перат пари ако само превеждате пари вътре да ги извадите моментално.
layering му се вика :mhihi:

TNT написа:И аз така мисля, затова сподели за Planetwatch-a :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В момента има 6000 устройства в целия свят. Като гледам чак Q2 ще може да шипнат нещо.

Но това, което наистина ми харесва там, че потенциала да се натиснат местните правителства
за мръсния въздух ще е много по-голям, щото това са сертифицирани и калибрирани уреди
и вече не може да ни обяснват как "аматьорските ни сензори" не показвали точно.
Може да е идеалистично, но наистина го вярвам.

п.с.
Ако някой иска да печели от това, по-добре да купи native token-a (planetwatch) или smart chain token-а (algo),
на който работи това.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Окт 2021, 17:40

TNT написа:. Обмислям и втора крипто-карта.

Погледни Wirex :) И картите идват МНОГО бързо, особено ако си платиш 8 EUR за доставка с DHL... за 3-4 дни идва.... след като е произведена, нали...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Окт 2021, 18:42

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата