Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Море 2024г.?!...

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Авг 2024, 21:02

Чакай да осмисли какво му пишеш и ще видиш ти. :mhihi:
Между другото така извадено изкривява мисълта му според мен. Пак според мен той "сгреши", че не цитира в поста си към се отнася първото за милионерите и аристократите, но предполагам не се касаеше, че в Гърция е станало така, а във форума. Изхождам от форумното клише "форума на милионерите". :mhihi: Аристократите го добави мисля за това кой, къде, как влиза и какви порядки има.

Вече второто за циганите, сърбите и македонците го написа на нов абзац и е нова мисъл.

Нека ме поправи ако нещо греша, но анализирайки, систематизирайки и визуализирайки информацията от написаното му, горе-долу това е искал да каже. :mhihi:

А ти сега ще ядеш дървото ако върне предната страница, умишлено няма да цитирам, че си ми прЕател. :mhihi: Ама той е много кисел като се вкисне. :ahah:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 15 Авг 2024, 21:22

Ща ма прощава, ама аз имам овлажняващи вината обстоятелства- днеска по немачко е почивен ден и всичко, което съм писал във форума е на поне 4 бири с 5,2 %..... :mrgreen:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 15 Авг 2024, 21:25

Ама трябва да се обяснявам ли?
Първото е за форума, второто за плажа. Като нямам против и 15 човека рода да ходят хлебарките , ама така 1 чадър 2 шезлонга 1 чадър... Пък да си говорят и пият бирите другаде. Поне на тоя плаж където ходя. Тесен е и има само 2 реда чадъри и между тях е пътека. Обаче на тия, хлебарките, не им дреме че пречат. Значи ние можем четирима с 1 чадър и 2 шезлонга и да не се пречка ме на никой, те не могат. А нямам никакъв проблем да взема два чадъра с 4 шезлонфа ако искам. Аз с едното дете на единия, жената с другото дете на другия. Няма да ми струва повече ма съобразявам се да го Ева.
Хм,хм...

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 15 Авг 2024, 22:23

След последното фиаско с едно прехвалено село по южното черноморие,бяхме решили повече да не стъпваме на нашето море,обикновено ходим в Испания :yes: Но тази година решихме да видим как е на северното ни море... Много приятно съм изненадан от Св.Константин и Елена,спокойни и много чисти плажове,децата тичат и играят на воля,и много зеленина...Решихме да идем за един ден в Златни пясъци,плажа пълен с румънски че фачета :mhihi: :mhihi: :mhihi:,и си тръгнахме набързо.Та догодина бихме повторили пак на Св.Константин и Елена :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Авг 2024, 7:34

Баси драмите, защо ходите по такива места, като се дразните за всичко?
Имало много хора, пиели, пречели…

Ами отиди на пуст плаж или с малко хора и всичко ще ти е наред.

Сетих се, защо не ходя в Северна Гърция…

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 16 Авг 2024, 8:44

alekangg написа:Баси драмите, защо ходите по такива места, като се дразните за всичко?
Имало много хора, пиели, пречели…

Ами отиди на пуст плаж или с малко хора и всичко ще ти е наред.

Сетих се, защо не ходя в Северна Гърция…

:yes: Именно. И аз така в Калифорния се дразня някъде какво правят по плажовете, но бреговата ивица е на всички и това е положението. Затова си намирам места по мой вкус.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 16 Авг 2024, 11:51

barty написа:Booking ми върнаха парите но с EUR 45 по-малко :mhihi:

Грешката е моя :oops:
Върнали са ми всичко до стотинка.
Тези 45 евро са други банкови такси, които нямат нищо общо с Букинг. Съвпадение, в един и същ момент.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Авг 2024, 12:48

msi200 написа:

П.С. Я кажете на север от Варна има ли нещо интересно да се види, имам предвид освен известните места като Албена, Балчик, Калиакра и т.н.

Българево,има ферма за охлюви с хубав ресторант.Близко е комплекс Русалка,На времето е било топ!Но гледайте да сте по рано там,че става тарапана и чадъри йок :mhihi: има и открит минерален басеин с хубава гледка

Потребител
Аватар

Мнение от TS_Ivanov » 16 Авг 2024, 14:52

Колеги, предстои ми първо море в Гърция и по-точно в Аспровалта и то с приятелката за пръв път, така че искам да се подготвя :D :ok: . Много ще съм благодарен малко да ме вкарате в час. Хубави плажове в района, плащат ли се шезлонги и чадъри, прилични ресторанти в района, ако се сетите нещо друго, което ще ми е от полза няма да откажа инфо. :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Авг 2024, 20:37

В края на града има чуден ресторант/Константинополис/ с ранообразно готвено където правят фантастичен микс шкембе и пача :ok: С друго Аспровалта мисля,че няма с какво да се похвали :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 16 Авг 2024, 20:42

Чудесен начин да на намразиш Гърция си избрал. Аспровалта е като Китен. Иначе шкембето с пача в Константиноплис е велико, ама надали отиваш заради него (аз само заради това ходя там). Поне ще се наслушаш на чалга на плажа и ще гледаш бай Ганьо туриста да крещи по децата като чобанин.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Авг 2024, 20:49

Тука в Шипка едни каракачани си кръстиха дневната кръчма баш Аспровалта преди бая години. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 16 Авг 2024, 20:53

Може да намрази Гърция, а може и да я заобича не се знае :mhihi: Шегувам се да не се обиди колегата :bchug: Китен и Приморско съм ги отписал отдавна, но чух че гърмели тая година.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 16 Авг 2024, 20:53

И ти си прав :) Зависи какво търси човек :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 16 Авг 2024, 21:57

На Неа Перамос да иде или Неа Врасна, че по-близо. )
Като за пръв път няма да види разликата. Догодина на друго място и така, докато си намериш твоето.
храната е хубава навсякъде, хората са приветливи и любезни, морето е топ. Шезлонгите и чадър те обикновено са срещу консумация от заведението чиито са. Има и други, повечето са така. Плажове колко искаш, фрий зоне бол ако не ти се дават пари. Горещо е, вечер не се охлажда. Климатика е задължителен. Иначе като има много от бае ганьо догодина иди другаде и толкоз. Истинската Гърция е на юг, много на юг.
Ние се върнахме от Албена. Тотал 2012 километра за цялата почивка.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата