Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Val4eto написа:M2PR написа:е кво й е на агитката..не е като без хич
ами супер си е,мача нямаше да е същия без нея
милка с пълнеж от мармоти

стиа

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
ставате банални с това бях в провинцията бях възпрепядстван.......знаете че имаме мачове и пак не си правите нещата за да идвате!!!!
ЗА ТЕЗИ КОИТО ИДВАТ В НЕДЕЛЯ ЗА СЕГА НЕ Е СИГОРЕН ЧАСА ИГРАЕМ С FMBulgaria НАПРАВЕТЕ СИ НЕЩАТА КЪМ ОБЯД ДА СТЕ НАЛИНИЯ
Данка Крик Стоян Цене
ЗА ТЕЗИ КОИТО ИДВАТ В НЕДЕЛЯ ЗА СЕГА НЕ Е СИГОРЕН ЧАСА ИГРАЕМ С FMBulgaria НАПРАВЕТЕ СИ НЕЩАТА КЪМ ОБЯД ДА СТЕ НАЛИНИЯ

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
кво намекваш да не пия или квоReportera написа:НАПРАВЕТЕ СИ НЕЩАТА КЪМ ОБЯД ДА СТЕ НАЛИНИЯДанка Крик Стоян Цене

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Здравейте момчета и честита победа.Аз съм от отбора на Рено.Поздравявам ви за добрият мач.Евала играхте коректно и феърплей.Само преди вторият ви гол имаше игра на ваш играч с ръка.Но това е част от играта,щом съдията не е свирил не трябва да спираме.Иначе до средата на второто полувреме ви се противопоставихме,даже мисля бяхме равностойни.Можеби,ако бяхме с титулярният си вратар-Лудко щяхме да докараме Х поне.Пролетта с него ви удържахме,даже ви победихме с 1 на 0.Не се чувствайте виновни за счупеният му крак.Велко наистина игра чисто и няма вина за случилото се.Лошото е,че до пролетта нямаме вратар-другият го оперираха миналата седмица.Иначе Лудко е в Пирогов с 2 счупени кости и чака да го оперират и да му поставят някакви пирони....абе страхотия.На вас късмет и успехи занапред.Пазете се от злополуки и..Let the force be with you...
P.S. Вие играхте с 2ма нередовни-Адриано и Деян Станкович от Калчото-те са професионалисти....

P.S. Вие играхте с 2ма нередовни-Адриано и Деян Станкович от Калчото-те са професионалисти....

- M2PR
- старши ентусиаст
-
misho_n74 написа:Лошото е,че до пролетта нямаме вратар-другият го оперираха миналата седмица.Иначе Лудко е в Пирогов с 2 счупени кости и чака да го оперират и да му поставят някакви пирони....абе страхотия
P.S. Вие играхте с 2ма нередовни-Адриано и Деян Станкович от Калчото-те са професионалисти....![]()
Разбрах как стоят нещата с вашия вратар от организаторите по-рано днес

Относно ПП.

ПП.Не знам дали Ева* чете тук, но все пак

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
misho_n74 написа:Здравейте момчета и честита победа.Аз съм от отбора на Рено.Поздравявам ви за добрият мач.Евала играхте коректно и феърплей.Само преди вторият ви гол имаше игра на ваш играч с ръка.Но това е част от играта,щом съдията не е свирил не трябва да спираме.Иначе до средата на второто полувреме ви се противопоставихме,даже мисля бяхме равностойни.Можеби,ако бяхме с титулярният си вратар-Лудко щяхме да докараме Х поне.Пролетта с него ви удържахме,даже ви победихме с 1 на 0.Не се чувствайте виновни за счупеният му крак.Велко наистина игра чисто и няма вина за случилото се.Лошото е,че до пролетта нямаме вратар-другият го оперираха миналата седмица.Иначе Лудко е в Пирогов с 2 счупени кости и чака да го оперират и да му поставят някакви пирони....абе страхотия.На вас късмет и успехи занапред.Пазете се от злополуки и..Let the force be with you...![]()
P.S. Вие играхте с 2ма нередовни-Адриано и Деян Станкович от Калчото-те са професионалисти....![]()
Mерси

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
НЕДЕЛЯ 11:00 НА ЕКО ИЛИ 11:30 НА РАКОВСКИ

ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ МОГАТ ДА ДОЙДАТ ДА ПИШАТ ТУК

Играем с ФМБългария, от които паднахме миналата година и е време да си връщаме! Тия шушумяци у лигата пак ни пишат аутсайдери ма нали знаете кво става в тия моменти : отиваме и мачкаме яко

МАЧКАААААЙ

долен хранител

- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE