Шампионска лига 2012-2013
Модератор: Общи модератори
Re: Шампионска лига 2012-2013
Не съм се радвал така на мач откакто Барселона биха Ман Ю на финала за шампионска лига
Оправи ми настроението за 3-4 дни напред 

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
djkita написа:Всички АнтиБарса и АнтиМеси фенове може да замълчите FOREVER !!!
Айде бе,аз пък ще си плямпам....ше ме напляскаш ли ?

Иначе честито на феновете на Барселона,играха много по добре и заслужиха четвъртфиналите

© написа:Не съм се радвал така на мач откакто Барселона биха Ман Ю на финала за шампионска лигаОправи ми настроението за 3-4 дни напред
Реал Мадрид ще ти го скофти пак

п.с. Строших масата дееба при пропуска на Нианг и утре нема на какво да ям,така че тука фенчетата на Барселона да ме канят утре да ям У ТЕХ

чак пък да замълчиме форевер... трудно, бате
сега сериозно, искам да поздравя феновете на барса за хубавата победа с футболни средства, 11 на 11
без дузпа
дано да гледаме все така хубав футбол (без много много намеси от човекът в черно)

сега сериозно, искам да поздравя феновете на барса за хубавата победа с футболни средства, 11 на 11

дано да гледаме все така хубав футбол (без много много намеси от човекът в черно)

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Така е, вие сте цяла театрална школаNStorm написа:НИЕ СМЕ БАРСА! ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ! ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!!!

Бъзика настрана, честито

sambeto написа:djkita написа:Всички АнтиБарса и АнтиМеси фенове може да замълчите FOREVER !!!
Айде бе,аз пък ще си плямпам....ше ме напляскаш ли ?![]()
Иначе честито на феновете на Барселона,играха много по добре и заслужиха четвъртфиналите
© написа:Не съм се радвал така на мач откакто Барселона биха Ман Ю на финала за шампионска лигаОправи ми настроението за 3-4 дни напред
Реал Мадрид ще ти го скофти пак
п.с. Строших масата дееба при пропуска на Нианг и утре нема на какво да ям,така че тука фенчетата на Барселона да ме канят утре да ям У ТЕХ
Да кажеш, че Реал по подразбиране бие Барселона е все едно да кажеш, че при 2:0 в Италия Милан е сигурен четвърт финалист. Нищо не се знае, зависи в какво състояние ще са двата отбора ако въобще успеят да се проврат между германските машини
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Страхотна победа на Барса. Честито на феновете им. Дано жребият ги размине с Реал и този път да гледаме един изцяло испански финал.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
ДАаа... на Меската му върза и оттам вече стана сложно
Милан играха тотално погрешно, наляха гипса , гол в 5тата мин и край.... Нианг ако зависеше от мен отива във втория отбор да се обиграва за 2 години да се научи как се подава, центрира и т.н.
Но Барса игра много силно , което ме накара да си мисля , че ако играят така с тоя хъс срещу останалите отбори ... незнам кой ще ги спре.

Милан играха тотално погрешно, наляха гипса , гол в 5тата мин и край.... Нианг ако зависеше от мен отива във втория отбор да се обиграва за 2 години да се научи как се подава, центрира и т.н.
Но Барса игра много силно , което ме накара да си мисля , че ако играят така с тоя хъс срещу останалите отбори ... незнам кой ще ги спре.
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Е те и срещу Кралете играха с хъс, но противника, когато не е налял гипса и играе с мисъл срещу теб виждаме какво става.
Рано или късно всеки си намира майстора и Барселона не е изключение от това правило.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Рано или късно всеки си намира майстора и Барселона не е изключение от това правило.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Изгорех в точния резултат мамка му петичка ми беше прогнозата отидоха си 50кинта... 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
уникален меси и уникална барса
обаче не мога да скрия разочарованието си от изхода на двата снощни мача
дано и моите не се подведат от двата гола аванс тази вечер пък по нататък каквото сабя покаже

обаче не мога да скрия разочарованието си от изхода на двата снощни мача

дано и моите не се подведат от двата гола аванс тази вечер пък по нататък каквото сабя покаже

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
резултата сбор от слабата игра на Милан и силната на Барса. на мен лично ми е все тая, само дано няма пак Реал - Барса на жребия, защото вече ще е спряло 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Е те и срещу Кралете играха с хъс, но противника, когато не е налял гипса и играе с мисъл срещу теб виждаме какво става.
Имам чувството че не можете да осъзнаете едно нещо, доминацията на Барса не е приключила и няма и да приключи скоро. Абсолютно всяка година горе долу по това време Барселона прави една поредица от лоши мачове, разликата е, че предишните сезони тези мачове не бяха толкова ключови и срещу толкова именити съперници като тази година. Това че Реал успя да победи Барса в два поредни мача не означава, че са намерили противодействие срещу тях, това е просто следствие на тази лоша серия която ПРИКЛЮЧИ снощи. Моля се следващия съперник в Шампионска да именно Реал, щото съм 100% сигурен че тоя път няма да им се размине.
п.с Къде е колегата дето питаше Меси игра ли?
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Защо този път на Реал няма да им се размине ? Кога не им се е разминало ?
Преди 2г. точно Барса ги изрита от ШЛ. За толкова години от както Моуриньо е на чело на Реал, само миналата година реално надиграха Барса в първенството. Каквото и да стане на четвъртфинала, дори и Барселона да отпадне, това не променя по никакъв начин нещата. Те си остават най-добрият отбор. И те са хора, и те не са застраховани от грешки. Не е срамно да отпаднеш на четвъртфинал нито от Реал, нито от Байерн, нито от Дортмунд, нито пък от Порто,Галата и т.н, щом са стигнали до тук, значи малко или много не са случайни отбори. Ако е срамно да паднеш от такива отбори (особено като от първите 3 които изброих) то направо да закриват футбола и да дават всички купи на Барселона.

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
DiMIcha84 написа:Е те и срещу Кралете играха с хъс, но противника, когато не е налял гипса и играе с мисъл срещу теб виждаме какво става.
Имам чувството че не можете да осъзнаете едно нещо, доминацията на Барса не е приключила и няма и да приключи скоро. Абсолютно всяка година горе долу по това време Барселона прави една поредица от лоши мачове, разликата е, че предишните сезони тези мачове не бяха толкова ключови и срещу толкова именити съперници като тази година. Това че Реал успя да победи Барса в два поредни мача не означава, че са намерили противодействие срещу тях, това е просто следствие на тази лоша серия която ПРИКЛЮЧИ снощи. Моля се следващия съперник в Шампионска да именно Реал, щото съм 100% сигурен че тоя път няма да им се размине.
п.с Къде е колегата дето питаше Меси игра ли?
Само да не ти излязат криви сметките.

Айде вземи се успокой малко и не ми обяснявай какво съм осъзнал и какво не.
Ще дойдат четвъртфиналите и ще видим кой, кого и какво.
Дотогава всичко останало е лаладжйство и празни приказки.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD