Подкрепяте ли протестите?
Модератор: Общи модератори
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Подкрепяте ли протестите?
Е.Димитров написа:Не бе,верно да попитам тези дето казват за алтернативи и тн. разбирай подкрепят Борсов .
Момчета и момичета,добре де,кажете ми честно и с ръка на сърце,защо подкрепяте примерно един човек който е бил в силовите среди,знае се за връзките му с подземният свят,знае се и още хиляда неща,знае се че цветелина постигна подобни успехи благодарение на него,а именно в банкерството,в производството на електроенергия където тя притежава най-голямата фотоволтайчна централа в България,знае се за близките му отношения и с ония от лукойл,който пък не е платил нито лев данък печалба и то точно от 3 и кусур години, знае се и за тоя на първа инвестиционна банка,дето лифта на симеоново му е подарен и законите дето се гласуват в негова полза,абе знае се че е бил еди какъв си в подземният свят...
Та верно ли,с ръка на сърце си сложете и искате да ви управлява примерно...маджо или някой от братята галеви или баретата,абе за който се сетите от тоя контингент?
Искаш да кажеш, че точно тези същите по времето на другите управници им е било зле?
а за крими контингента - поне споменатите от теб, 3ма са зад граница, 4ят е в пирогов, големите са или в ареста или на път за там.
то е ясно че всеки краде, но едно е да се спрат 20-40%-а от нещо, друго е да се спре всичко.
Комунистите видяха, че има пара от ЕУ-то и аре да взимаме властта, след година 2 слушайте ме пак ще ни спрат всичките парета от ЕУ-то

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Petrolhead
- Потребител
-
Е.Димитров написа:Не бе,верно да попитам тези дето казват за алтернативи и тн. разбирай подкрепят Борсов .
Момчета и момичета,добре де,кажете ми честно и с ръка на сърце,защо подкрепяте примерно един човек който е бил в силовите среди,знае се за връзките му с подземният свят,знае се и още хиляда неща,знае се че цветелина постигна подобни успехи благодарение на него,а именно в банкерството,в производството на електроенергия където тя притежава най-голямата фотоволтайчна централа в България,знае се за близките му отношения и с ония от лукойл,който пък не е платил нито лев данък печалба и то точно от 3 и кусур години, знае се и за тоя на първа инвестиционна банка,дето лифта на симеоново му е подарен и законите дето се гласуват в негова полза,абе знае се че е бил еди какъв си в подземният свят...
Та верно ли,с ръка на сърце си сложете и искате да ви управлява примерно...маджо или някой от братята галеви или баретата,абе за който се сетите от тоя контингент?
димитров, стига се плюнчи. работния ден свърши, надника е изработен.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Защо БСП не направи един референдум за Белене през 2006 и да каже хора имаме инвеститор и възможност за заем да изтеглиме, искате ли да се почне, а не преди 1-2години да разбираме, че са почнали нещо и не са го свършили. На тях всичките им изпълнение са такива, нищо завършено през 4г.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ditko1 написа:я ти си сложи ръката на сърцето и кажи има ли политик който няма минало ? Сега ще се върнат тея партии, който докараха ЕРП-тата. Май не осъзнавате, че пенсионерите са 2 -пъти повече от нас и те гласуват за БСП + коалиция с ДПС са пак на власт. Кой застрой черноморието ? Кой изтегли 1 милиард от париба банк, бяха похарчени 245 милиона за белене, а останалите безследно изчезнали. Доган ще ми взима комисионна от 1 милион. Ще ми се боядисват военни БМВ-та в цвят пепел от рози за министерски щерки на БСП. Ще ми слизат хора от бронирани С класи по Витошка с кордони. Аз предпочитам това управление от предишното. Даже БСП не са работили с еврофондове, те първа ще се учат. В най-доброто си време БСП не направи и една чешмичка.
Майка ми е пенсионерка и в блока който аз живея,както и в който тя живее-никой не подкрепя бсп,така че зарежи тея глупости.
Освен това ,как дойде Бойко на власт (пиша за бойко,щото тея дето дойдоха с него директно в парламента един няма известен,всички се бяха скрили зад харизмата му),как дойде-обяви че ще ги ошамари тея герои-та някой ошамарен?,само не ми развивайте тезата за прокуратура и тн. щото това е удобната маша,а цялата власт е в герб и контрола та ако щете и подслушването,кой беше наказан бе господа от предишните ,заради които го легитимирахме като премиер-НИКОЙ,ама никой не бе наказан,а само оправдания като ученичка,че и излиза и казва-"тея откраднали еди колко си милиарда..."-е като казваш това-давай доказателствата и в където им е мястото-ама не,празни приказки,и като казваш разни кордони-колко хора се изпотрепаха като минава кордона на някой министър,ама не,не се помнят тези неща..абе какво се хабя,то да има някой малко интелигентност и да разбере че човек трябва да е и благородник,да има изказ ,да е умен,а не "поради носталгични чувства към тъмното минало и начало на прехода,да изберем човек дето е бил с някакво тъмно минало или казано "мутра""-щото сме се радвали на "героите" на прехода.
Това е,то е ясно че герб пак ще дойдат на власт,е сега уж да има социален мир и хората да не се избиват-пратили на всичките служители в държавният сектор да отидат на контра митинг и можело и симпатизантите да присъстват-ебаси и демагогията,
- Москвич 412
- Потребител
-
- Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
- Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
- Детайли за колата: Танк,пази се!
bioz написа:Москвич 412 написа:Човекът с бялата коса на 06:12 наистина е най-големият и опасен хулиган,когото българската криминална история познава
Ти толкова и си гледал, на човека главата му беше пукната от камък, сигурен съм джобовите на полицаите са пълни с камъни.![]()
Забелязвам на някои кадри индивиди наричат полицаите еничари, малко след това почват да скандира "оставка". Да предположим, че им угодим и сменим правителството тогава идва коалицията БСП+ДПС( турската партия ).
Каква ирония а..?
Брях,не думай!Сигурно и кръвта е от киноцентъра в Бояна?

Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:ditko1 написа:я ти си сложи ръката на сърцето и кажи има ли политик който няма минало ? Сега ще се върнат тея партии, който докараха ЕРП-тата. Май не осъзнавате, че пенсионерите са 2 -пъти повече от нас и те гласуват за БСП + коалиция с ДПС са пак на власт. Кой застрой черноморието ? Кой изтегли 1 милиард от париба банк, бяха похарчени 245 милиона за белене, а останалите безследно изчезнали. Доган ще ми взима комисионна от 1 милион. Ще ми се боядисват военни БМВ-та в цвят пепел от рози за министерски щерки на БСП. Ще ми слизат хора от бронирани С класи по Витошка с кордони. Аз предпочитам това управление от предишното. Даже БСП не са работили с еврофондове, те първа ще се учат. В най-доброто си време БСП не направи и една чешмичка.
Майка ми е пенсионерка и в блока който аз живея,както и в който тя живее-никой не подкрепя бсп,така че зарежи тея глупости.
Освен това ,как дойде Бойко на власт (пиша за бойко,щото тея дето дойдоха с него директно в парламента един няма известен,всички се бяха скрили зад харизмата му),как дойде-обяви че ще ги ошамари тея герои-та някой ошамарен?,само не ми развивайте тезата за прокуратура и тн. щото това е удобната маша,а цялата власт е в герб и контрола та ако щете и подслушването,кой беше наказан бе господа от предишните ,заради които го легитимирахме като премиер-НИКОЙ,ама никой не бе наказан,а само оправдания като ученичка,че и излиза и казва-"тея откраднали еди колко си милиарда..."-е като казваш това-давай доказателствата и в където им е мястото-ама не,празни приказки,и като казваш разни кордони-колко хора се изпотрепаха като минава кордона на някой министър,ама не,не се помнят тези неща..абе какво се хабя,то да има някой малко интелигентност и да разбере че човек трябва да е и благородник,да има изказ ,да е умен,а не "поради носталгични чувства към тъмното минало и начало на прехода,да изберем човек дето е бил с някакво тъмно минало или казано "мутра""-щото сме се радвали на "героите" на прехода.
Това е,то е ясно че герб пак ще дойдат на власт,е сега уж да има социален мир и хората да не се избиват-пратили на всичките служители в държавният сектор да отидат на контра митинг и можело и симпатизантите да присъстват-ебаси и демагогията,
давам ти доказателства, даваха комисията за разследване за Белене, имат договори за изхарчени 200 и нещо милиона, за останалите пари Р. Овчаров няма документи къде са!!! За останалите пари ги водят странични разходи без една бележка за какво са изхарчени... Стига си говорил глупости , че няма да се гласува за БСП след като преди месец си преброиха електората, а и след като Станишев им обеща двойни пенсии сега ще си счупят краката да гласуват. Факт в всяка една прогнозираща агенция е че БСП води, след коалирането си с ДПС са те на власт първи, ти изобщо следиш ли нещата ?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не ги следя,следя това което се казва-НЯМА ПОДВЕДЕНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ!!
това е все едно някой нещо е казал,абе вие малоумни ли сте ебаси...
Абе заслужавате си съдбата,как и да е,спирам да пиша и моля да няма коментари по мой адрес с мои цитирания.
Приятна вечер колеги,за тези дето питат-да изработих си надника,сега отивам да ритам мач малко и общо взето съм си много добре!

това е все едно някой нещо е казал,абе вие малоумни ли сте ебаси...
Абе заслужавате си съдбата,как и да е,спирам да пиша и моля да няма коментари по мой адрес с мои цитирания.
Приятна вечер колеги,за тези дето питат-да изработих си надника,сега отивам да ритам мач малко и общо взето съм си много добре!

- ditko1
- старши ентусиаст
-
Много ми е чудно тея дето говорят, че бойко бил бос на наркотиците, мутра бил не знам си какво. А кой по дяволите протектираше Жоро Илиев и другите хора, дето знаеха и малките деца че държеше наркотиците в БГ. Както казва Иван Костов по голяма мафия от властта няма !! Само знам че от 3години насам не видях един киселяк с охрани да се дуе с бронираните си коли по улиците, нещата се промениха, но не знам защо не се казва това. Показните убийства ги видяхте, килъра на Доган, беше като Ну пагъди, килъра на баретата стреля в краката. Не видяха ли как се прави 20г. с един куршум в главата от 2-3 км. Просто имаше много устроени театри от 3-ната коалиция. Като сравним показните убийства с времето на 3-ната коалиция, е извинявайте вие си правете разликата дали има сравнение преди и сега.
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Е аз съм спокоен ,сергей ни обеща нов стандарт !
Р.Овч. се връща на бял кон. ДПС си взима "техните"министерства земеделско,околна среда и води и бедствия и аварии а с тях най-вероятно и някой от успешните
министри джевджет чакъров,нихат кабил и емел етем. Доган вече не участва официално в ДПС и този път може да му разпишат 10 000000евро комисионна. Ще живеем в разкош,както преди 4 години /при 180лв минимална работна заплата/.Може пък и някои от нас да са късметлии и да се доберат до куфарчетата и да бъдат назначени за милионери! 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Как не им писна на някой хора 20 години да ги дъвчат все тия - Бойко Станишев Доган Царя Първанов Костов и в обратен ред.Света не свършва с Бойко. Човека оркестър ..незаменимия -айде моля ви се.Ако ще да бе спал и пърдял 3 години ама само 3-4 от тия предните крадци да бе осъдил и вкарал в затвора народа нямаше така да го замерва с павета като някоя парантия на позорен стълб.Докато не се затрие туй поколение израснало и поливано и наторявано с комунистически тор няма да има оправия за тая страна.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Дано да няма повече привърженици на ББ по площадите , защото първо е тотално безсмислено и най-вече - огромен риск от тежки сблъсъци по улиците 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Гледам по телевизията протеста тая вечер... вика се "Победа"... тва са протест ли е? Интересно ми е... като искаха оставка, сега като няма правителство и не може да се реагира адекватно на ЕРП-тата кво правим?? Кой ше се занимава с проблемните сметки за ток и прочие? За кво протестират???
P.S. Що така във Варна протестите минават спокойно и мирно, а в София се правят простотии?....
P.S. Що така във Варна протестите минават спокойно и мирно, а в София се правят простотии?....
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
bum_bum написа:Kroki написа: Сега тези пари за предсрочни избори ще трябва да се дадат 2 пъти? Вижте какво става по борсите, акциите падат! .
Един път да се плати ОК,а втория път защо?
Заблудих се, че след 3-те месеца оставащо време, ще трябва да има нови избори, както си бяха по принцип..
Ама е яко като предават на живо, как викат долу бтв и казват вие сте боклуци, от горе ви казват какво да говорите.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
bioz написа:http://www.youtube.com/watch?v=BXMDGAGfHGs
тия без униформи нали се сещаш какви мъже са

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът