Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
- realprofesora
- Потребител
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: е47
- Детайли за колата: 150кс
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
По темата вече: Пуснаха братята под гаранция 5000лв. За мен братята са невинни и това ще се докаже в съда. Колкото и да им се иска на близките на починалия, да ги вкара в затвора.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
А кога се очаква да бъде това дело или още не е определена дата? Нещо затихна шума - 3 дена иху и после тихУ. Говоря по медиите, разбира се
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Нормално вдигат шумотевица за малко и...ама аз си мисля че телевизиите и те се усетиха,че не е сигурно кой виновен и кой невинен.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма официална втора аутопсия, затова е тихо.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
realprofesora написа:По темата вече: Пуснаха братята под гаранция 5000лв. За мен братята са невинни и това ще се докаже в съда. Колкото и да им се иска на близките на починалия, да ги вкара в затвора.
Брата на починалото момче във фейсбук е написало, че са освободени за 2000лв?

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
БМВ 320d написа:realprofesora написа:По темата вече: Пуснаха братята под гаранция 5000лв. За мен братята са невинни и това ще се докаже в съда. Колкото и да им се иска на близките на починалия, да ги вкара в затвора.
По 2000лв. на човек.
Аз не мога да разбера разследващите и там всички замесени по изясняване на случая...кво толко се бавят с таа експертиза? 3-та седмица една аутопсия толко ли не могат да направят баси?
- Larbi
- Потребител
-
madafaka_donkele написа:БМВ 320d написа:realprofesora написа:По темата вече: Пуснаха братята под гаранция 5000лв. За мен братята са невинни и това ще се докаже в съда. Колкото и да им се иска на близките на починалия, да ги вкара в затвора.
По 2000лв. на човек.
Аз не мога да разбера разследващите и там всички замесени по изясняване на случая...кво толко се бавят с таа експертиза? 3-та седмица една аутопсия толко ли не могат да направят баси?
И аз това се канех да пиша - какво толкоа се бавят с резултатите от тази аутопсия? Да казват какво е установила и да се приключва със случая. Те хората още 3 дена и ще забравят за случая. Общо взето ще стане следното, когато и да обявят резултатите - ако примерно установят, че е починал в следствие на удар един къде си ще продънят ефира и ще изкарат още един мини драматичен сериал на гърба на случая, но ако официално е установено, че не е бит даже, а умира в следствие на сърдечно заболяване то ще го смотолевят за 20 секунди и все едно че нищо не е станало.
- Larbi
- Потребител
-
Vra4anin написа:Уви, Хорейшо не е българин
Ами като не могат да са като Хорейшио, то да извикат Хамерикански екип. И без друго толкова сме се надупили на Вашингтон, че поне да са малко полезни. Да командироват някой Крайм Сийн Инвестигейшън Тийм от великото Ю Ес Ей и за 3 дена разследване да намери ключа от палатката

larbi написа:madafaka_donkele написа:БМВ 320d написа:realprofesora написа:По темата вече: Пуснаха братята под гаранция 5000лв. За мен братята са невинни и това ще се докаже в съда. Колкото и да им се иска на близките на починалия, да ги вкара в затвора.
По 2000лв. на човек.
И аз това се канех да пиша - какво толкоа се бавят с резултатите от тази аутопсия? Да казват какво е установила и да се приключва със случая. Те хората още 3 дена и ще забравят за случая. Общо взето ще стане следното, когато и да обявят резултатите - ако примерно установят, че е починал в следствие на удар един къде си ще продънят ефира и ще изкарат още един мини драматичен сериал на гърба на случая, но ако официално е установено, че не е бит даже, а умира в следствие на сърдечно заболяване то ще го смотолевят за 20 секунди и все едно че нищо не е станало.
Най-странното е, че Тодор отдавна е погребан, но аутопсията продължава да се бави. Обяснението е просто - никой няма полза от това, което ще покаже експертизата, ще се окаже, че медиите са раздухвали несъществуващо убийство, а главния прокурор абсолютно неадекватно е наредил обвинението за несъществуващо убийство да бъде изменено в по-тежко такова. И кой има полза от това - никой, освен справедливостта, но кой го интересува справедливост? Мисля, че сега търсят начин да я "стъкмисат" и до ден два ще изкочи прясна прясна.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
Нападнаха с бокс шофьор на автобус в София
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1546640
това е от преди 3 дена, но тогава темата беше заключена.
Тоест има хора които определено не са си взели поука от случващото се във Враца ... прости и малоумни хора!
Тоест има хора които определено не са си взели поука от случващото се във Враца ... прости и малоумни хора!
- Larbi
- Потребител
-
vlad0 написа:Нападнаха с бокс шофьор на автобус в София
Те боксовете са по 5 лева, но имам чувството, че в последните месеци са ги раздавали безплатно и който взел - взел даже с инструкции за употреба...
Какво става всички с боксове??? То с нож уж е по-опасно, но реално с бокса се чупят челюсти, ослепява се и се умира пак много лесно... Малоумници
Зам.-главния прокурор директно осъди обвиняемите, само още не се знае каква ще им е присъдата:
http://kanal3.bg/news/bulgaria/zakonire ... ponedelnik
"Всеки ще понесе отговорността за това, което е извършил - било за хулиганство или за убийство" - явно за главния прокурор има само две възможности и отсега го заявява ясно и категорично на съдебния състав, който ще гледа делото, за да не си прави съда илюзии, че нещо зависи от него. Възможностите са две и са предварително ясни. Какво ще кажат свидетелите, видеозаписите и другите доказателства май няма значение. Всеки е виновен до доказване на противното, дори и да го нападнат с метален бокс на улицата. Или както казва брата на кандидат бияча - металния бокс е средство са самозащита.
http://kanal3.bg/news/bulgaria/zakonire ... ponedelnik
"Всеки ще понесе отговорността за това, което е извършил - било за хулиганство или за убийство" - явно за главния прокурор има само две възможности и отсега го заявява ясно и категорично на съдебния състав, който ще гледа делото, за да не си прави съда илюзии, че нещо зависи от него. Възможностите са две и са предварително ясни. Какво ще кажат свидетелите, видеозаписите и другите доказателства май няма значение. Всеки е виновен до доказване на противното, дори и да го нападнат с метален бокс на улицата. Или както казва брата на кандидат бияча - металния бокс е средство са самозащита.

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Много жалко за починалото момче, независимо от това дали е бил виновен или не. Да почива в мир!
Не мисля, че проблемът е в боксовете. Проблемът е в съзнанието на хората купили си такъв и целта, с която го купуват. Колко от тях го купуват за самоотбрана и колко с идеята да удрят всичко по пътя си с цел да им "покажат кои са те"?
larbi написа:Те боксовете са по 5 лева, но имам чувството, че в последните месеци са ги раздавали безплатно и който взел - взел даже с инструкции за употреба...
Какво става всички с боксове??? То с нож уж е по-опасно, но реално с бокса се чупят челюсти, ослепява се и се умира пак много лесно... Малоумници
Не мисля, че проблемът е в боксовете. Проблемът е в съзнанието на хората купили си такъв и целта, с която го купуват. Колко от тях го купуват за самоотбрана и колко с идеята да удрят всичко по пътя си с цел да им "покажат кои са те"?
- Larbi
- Потребител
-
///eMo написа:Много жалко за починалото момче, независимо от това дали е бил виновен или не. Да почива в мир!larbi написа:Те боксовете са по 5 лева, но имам чувството, че в последните месеци са ги раздавали безплатно и който взел - взел даже с инструкции за употреба...
Там е проблема, че бокса е само за нападение, но не и за самоотбрана. Нож, пистолет за самоотбрана да - срещу един или повече нападатели имаш шанс някакъв. Но бокса? Как се защитаваш с бокс? Ето това не ми е ясно. Колко човека от форума носят бокс? За какво им е?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
efren написа:Зам.-главния прокурор директно осъди обвиняемите, само още не се знае каква ще им е присъдата:
Благодарение на такъв тип манталитет сме на последно място по доверие към съдебната система, в това число и прокуратурата. Вместо "осъжда" в публичното пространство хора, които няма как да се защитят, да вземе да си свърши качествено работата, за която получава немалка заплата и да събере годни доказателства за съда.
Утре обвиняемите ще бъдат оправдани, ще заведат едно дело по ЗОДОВ срещу прокуратурата и ще го спечелят. Само че тлъстото обезщетение за накърненото име, достойство, неимуществени вреди и прочее ще ги платим пак ние - данъкоплатците.
п.п. Имаше един зам. градски прокурор, който навремето присъства при ареста на бившия министър на отбраната Николай Цонев и пред камерата каза: "Ръцете на тила, като всеки престъпник", а човека после беше оправдан.

Никой не мое ма връне на селу!