От НАП са изтекли лични данни на милиони български граждани

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: От НАП са изтекли лични данни на милиони български гражд

Мнение от bum_bum » 26 Юли 2019, 10:37

Защото обратното ще очначава признаване на вина, каквато в момента явно не се търси.

Самият Борисов многократно спомена, че са хаквани базите на ЦРУ, ФБР и незнам кой си още. Значи, това е нещо съвсем нормално. Можели да те хакнат през микровълновата печка, значи това в Н@П е нещо съвсем нормално.

Не знам дали е още така, но преди години лично на мен ми се случи. В агенцията по вписванията отивам като собственик и управител да назнача нов такъв. Подавам заявление от мое име, което ми го връщат, защото трябвало да бъде от новия управител. Той подава- приемат го и е назначен. Отивам в банката да тегля пари - казват ми - да дойде управителя. Т.е. без аз изобщо да съм стъпил в агенция по вписванията или в банката някой, само с ЕИК номера може да се назначи за управител на фирмата и да поеме пълен контрол върху фирмените сметки. :kuku: Представям си какво може да направи човек, знаещ как стават нещата и с повече информация за фирмата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Юли 2019, 10:58

bum_bum написа:Не знам дали е още така, но преди години лично на мен ми се случи. В агенцията по вписванията отивам като собственик и управител да назнача нов такъв. Подавам заявление от мое име, което ми го връщат, защото трябвало да бъде от новия управител. Той подава- приемат го и е назначен. Отивам в банката да тегля пари - казват ми - да дойде управителя. Т.е. без аз изобщо да съм стъпил в агенция по вписванията или в банката някой, само с ЕИК номера може да се назначи за управител на фирмата и да поеме пълен контрол върху фирмените сметки. :kuku: Представям си какво може да направи човек, знаещ как стават нещата и с повече информация за фирмата.

Или си го правил доста отдавна, или си забравил как става. Но това, което казваш е абсурдно.
От поне 5 години е необходимо да се представи нотариално заверен протокол от общо събрание, за да се смени управителя.

Иначе за банките... Аз съм теглил пари няколко месеца след като вече не съм управител, докато стигне информацията до тях... И то случайно някой забеляза...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Юли 2019, 11:00

Преди повече от 5 години беше, но така стана. Няма как да съм забравил, защото бях втрещен как идва някой, който е никой и абсолютно сам променя тези неща.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 26 Юли 2019, 12:24

"Аз съм на отдавна планирано посещение и по принцип моята идея е, когато се прибера,във вторник, да отида при органите, които искат някакво съдействие от мен", обясни Тодоров пред Нова тв

"Той си го е инсталирал, криптирал. Ние самите в договорите си пишем, че те нямат право да тестват, хакват, да проникват в чужди системи, ако това не е изрично, писмено подадено към тях. И ако нарушат това дължат глоба от 100 000 лева", обясни шефът на "ТАД груп".

Някой май се е притеснил.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 26 Юли 2019, 17:49

Айдеее и Бивол-ците спряха търсачката :banghead: Много смърдят тук нещата!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 26 Юли 2019, 21:15

E34 написа:Айдеее и Бивол-ците спряха търсачката :banghead: Много смърдят тук нещата!

ДА така е. Току що пробвах да я достъпя но без успех. Има ли друг начин да направя проверка. Това приложение на НАП е гола вода

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 28 Юли 2019, 16:01

gromovich написа:
E34 написа:Айдеее и Бивол-ците спряха търсачката :banghead: Много смърдят тук нещата!

ДА така е. Току що пробвах да я достъпя но без успех. Има ли друг начин да направя проверка. Това приложение на НАП е гола вода

Намери архива в гугъл, свали го и се намери в него. Въпреки, че държавниците определиха това изтичане на информация като тероризъм и заплаха за националната сигурност, въпросния линк никой не се е опитвал да го премахне, нищо че би било елементарно и трябваше да е първото, което да направят. :banghead:
Сигурно е защото са прекалено заети да успяват да декриптират "частично" диск , който е изцяло криптиран :oops: :mhihi: :mhihi: или да разбиват криптографски алгоритъм на ръка за няколко дни (така те твърдят), за който на един супер компютър биха му били нужни години, ако изобщо успее.
Или пък още се чудят как да направят основната улика (лок файла) да звучи правдоподобно, предвид че няма как хакера да го е забравил там тоя фаил.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 28 Юли 2019, 16:40

Не го намирам в гугъл тоя файл... Някой може ли да ми го прати или линк да видя каква точно информация има за мен... :help:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Юли 2019, 16:57

На тия където е нападжийския архив нито могат да им премахнат нещо нито могат да ги накарат да свалят нещо качено там . Това ще си стои там да им се гледа резила докато белия хакер не го махне , ама то е почти безсмислено щото половин българия го свали тоя архив вече :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 28 Юли 2019, 17:31

Jordana написа:На тия където е нападжийския архив нито могат да им премахнат нещо нито могат да ги накарат да свалят нещо качено там . Това ще си стои там да им се гледа резила докато белия хакер не го махне , ама то е почти безсмислено щото половин българия го свали тоя архив вече :mhihi:

Погледнах и затова се поправям. Не е ясно къде физически се намира самият фаил, но достъпа до него може да бъде ограничен лесно и бързо.
Достатъчно е държавен орган да се свърже със собственика на автономна система 195795 (Обе Нетуърк в Швеция). Понеже това е Швеция, вероятно ще трябва да се иска и съдействие от тамошните власти и няма да стане чак толкова лесно. Но аз изобщо не съм чул някой дори да е опитвал да го направи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 28 Юли 2019, 17:43

През ден задължават доставчиците да ограничават достъпа до новопоявилите се сайтове за хазарт без лиценз за България, за нападжийския файл не можаха. Ама там поръчва Черепа ...
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Потребител
Аватар

Мнение от bat kir4o » 28 Юли 2019, 17:56

Тия от гдбоп много филми гледат,били му видяли паролата в заведение в което ходил,в кв изток,тузарско било
Взели записи от супер хд и не знам си какви камери с резолюция до небето,хахаа направо ще се пръсна от смях.
карам спокойно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 28 Юли 2019, 18:33

bat kir4o написа:Тия от гдбоп много филми гледат,били му видяли паролата в заведение в което ходил,в кв изток,тузарско било
Взели записи от супер хд и не знам си какви камери с резолюция до небето,хахаа направо ще се пръсна от смях.

Тва вече е върха. В следващото си изявление ГДБОП вече ще са установили връзка с висш декриптиращ разузнавателен разум, а ЦРУ, ФБР и МОСАД ще ни предлагат договори за милиони и ще ни молят да изпращат екипите си на обучение при нас.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 28 Юли 2019, 19:15

:mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Юли 2019, 20:13

Аз мисля, че ако имам физически достъп точно за 3 минути ще го разкодирам...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата