Новите ГТП стикери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Re: Новите ГТП стикери

Мнение от ID A » 04 Авг 2021, 14:37

Зависи. Аз имам бензин 74 kW 2005 и разликата от без категория в талона, на вписана Евро 4 е 10-12 лв. редукция на данъка. И като сложиш, че удостоверение от вносителя е 120 лв, висене в КАТ, нови канали, още 50тина лева и някак рязко съм изгубил желание. И ако ми пишат 3 категория, хич, ама хич не ми пука за тези 10-12 лв. повече данък на година. Виж за Х3то данъка е към 400 лв. с Евро 4 и поне 100лв отгоре без категория. Тогава не бих се замислил дори.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Авг 2021, 15:09

Закакво да им се плаща 120 лв на тия ? Да си оправят собствените недоразумения ? Това не е ли тяхно задължение за което получават държавни заплати ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 04 Авг 2021, 15:56

Бмв ще те чарджат 120 камъка за да удостоверят, че колата ти е евро Х стандарт.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 04 Авг 2021, 16:19

Имам предвид че тия серсеми пишат всичко над 10 години 1 еко категория без значение изобщо реално каква е . Защо гражданина трябва да им доказва нещо при положение че е тяхно задължение да вписват реални данни ? Аз ли да им направя електронното правителство за да и говорят единс друг ?
Последна промяна Jordana на 04 Авг 2021, 17:49, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Авг 2021, 17:42

Аз пак да питам,
тея еко стикери, не трябваше ли са са моментната реална снимка на замърсяването, което прави даденият автомобил?
Щото нещо не ми се връзва логиката, да ти дават стикер, който не отговаря на реалното.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 04 Авг 2021, 17:45

Днес регистриран автомобил в КАТ - старият стикер за ГТП. Иначе бяха приключили с тях и имало само от новите.

Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 04 Авг 2021, 18:01

Jordana написа:Имам предвид че тия серсеми пишат всичко над 10 години 1 еко категория без значение изобщо реално каква е . Защо гражданина трябва да им доказва нещо при положение че е тяхно задължение да вписват реални данни ? Аз ли да им направя електронното правителство за да и говорят единс друг ?
Пълни глупости …..но от теб какво да очаква човек ….

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 04 Авг 2021, 18:29

То и от тебе няма какво да очаквам ама не го пиша като искам да почеша клавиатурата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530D 2004г.
Мечтае да кара: M5

Мнение от ivokomandos » 04 Авг 2021, 21:20

Гледам, че е отпаднало малкото талонче, при вас така ли е, дадоха ми един голям талон за преглед и няма както преди малка част да се откъсне?
Последна промяна ivokomandos на 04 Авг 2021, 21:24, променена общо 1 път
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 04 Авг 2021, 21:23

ivokomandos написа:Гледам че е отпаднало малкото талонче, при вас така ли е, дадоха ми един голям талон за преглед и няма както преди малка част да се откъсне?

Да, така е. Отпаднало е :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530D 2004г.
Мечтае да кара: M5

Мнение от ivokomandos » 04 Авг 2021, 21:26

Супер, мерси за информацията, за момент се зачудих, дали е така, да не е станала някаква грешка при мен.
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 04 Авг 2021, 22:17

Jordana написа:То и от тебе няма какво да очаквам ама не го пиша като искам да почеша клавиатурата :mhihi:

Добре професоре, как тогава моята кола е над 10 години и е 3-та категория ?
По едно време ти се дразних, сега просто те съжалявам, наистина това чувство будиш в мен, както като видя някой без ръце, само че ти си нямаш мозък....... :kuku:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 05 Авг 2021, 0:16

Ти ако не знаеш как са те писали трета аз как да знам ? Чак такива емоции ако получаваш от четене по форумите нещо не е добре ситуацията .. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 05 Авг 2021, 6:35

Jordana написа:Ти ако не знаеш как са те писали трета аз как да знам ? Чак такива емоции ако получаваш от четене по форумите нещо не е добре ситуацията .. :dunno:

Ох, за пореден път, като за теб , с надежда........
Човек/Ч-Аз Т-тъ*ак/Т - ти
Т: "Имам предвид че тия серсеми пишат всичко над 10 години 1 еко категория без значение изобщо реално каква е "
Ч: "Добре професоре, как тогава моята кола е над 10 години и е 3-та категория ?"

Кой каквото и да ми обяснява ти взимаш нещо и е силно, не може да си толкова тъп(Надявам се), че да не хванеш смисъла на текст написан 2 поста по-нагоре и да трябва за 2-ри път да обяснявам като за някой от яслите... :kuku:

пп:Спирам да ти отговарям, наистина по-смислено е да споря със стената, тя има равни шансове с теб, даже ако питаш мен и по-големи.

Потребител
Аватар
Кара: E90 330d 2008 N57D30A

Мнение от S14 » 05 Авг 2021, 10:23

Минах една Хонда 1999 и съвсем коректно я отбелязаха Евро 2, на талона на БМВ-то пише Евро 5 (Е90 10.2008), но май нещо е объркано?! Един колега пък му казали от ГТП, че 5 са само електричките при положение, че има и ДВГ Евро 6?! Нещо системата няма да е хич точна за по-новите коли?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата