СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от mr_petroff » 07 Фев 2023, 18:19

Aз навремето в немски супер гледах един как си пробва уиски от витрината , отпива , затваря и връща :shock: Никой не видях да му каже нещо или пък поне един бой да му метне :dunno: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 07 Фев 2023, 18:31

А трябва за конкретното нещо.
Иначе не виждам лошо в това да изядеш нещо преди касата като си го платиш после.

Потребител
Аватар
Кара: 528i '97

Мнение от Ant0n » 07 Фев 2023, 18:37

А правилно ли е да консумираш, нещо, което не си заплатил? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 07 Фев 2023, 18:44

Даже и вода си пиеме :))
Зася си плащаме сичко, ама знам ли за по-натам. Може метър да минаваме :)) Нема да ме учуди ако някой не си го плаща нещото. Все пак тва си е 1, 2 лева кяр. Кой ти го дава.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 07 Фев 2023, 18:51

Преди време при мен работеше един СОТ-аджия от Билла и ми е разказвал как масово се яде и пие в магазина, без да се плаща :mhihi:
Даже отварят уиски и почти на екс се изпива. Хващат го и оня им казва "Нямам пари, ало искате ме биите" :mhihi:
Мизерията отприщва всякакви извращения
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Фев 2023, 18:52

Зася си плащаме сичко, ама знам ли за по-натам.

Викаш нахапваш една две луканки или филета после прескачаш до алкохола за една бира или червено винце . На касата пускаш торбичката с боклуците и огризките :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Фев 2023, 21:08

А бе от слаб акумулатор може ли да има придърпвания на студено и игра на обороти на празен ход? :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 07 Фев 2023, 21:09

TNT написа:А бе от слаб акумулатор може ли да има придърпвания на студено и игра на обороти на празен ход? :dunno:

Т'ва на Тесла ли? :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 07 Фев 2023, 21:57

TNT написа:А бе от слаб акумулатор може ли да има придърпвания на студено и игра на обороти на празен ход? :dunno:
Съмнява ме

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 07 Фев 2023, 22:12

За акумулатор не знам, но си провери стъпковото моторче.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 07 Фев 2023, 22:28

Don_Diego написа:ivanski, няма смисъл да се караш с човека - имах същия проблем като теб, намерих го, поговорихме си, обясних му...20лв и шише ракия правят чудеса :bchug:

Иначе за веригите - винаги имам в колата през зимния педиод. Не толкова, че се бутам където ми трябват вериги, а по-скоро навик от старата работа и безкрайните пътувания и излизания от страната (за Сърбия и Македония са задължителни от ноември/декември до април мисля и особено ако вали сняг там се заяждат много)

Принципно си прав, иска ми се да мога да постъпя точно като теб, сигурно съм млад и ще помъдрея някой ден, наистина се надявам, но сега просто вътрешно не мога да се примиря.
Значи аз плащам на тоя (взимат ми супер много от заплатата за данъци с които плащат на тоя), и той не само че не ми прави живота по-лесен, ами напротив, как успяваш да се примириш и реагираш спокойно, наистина не знам.

Говорих с човека разбрахме се (обясних му че ако пак се случи ще му спадна гумите да си има занимавка в 3 сутринта, а той ме познава и знае че ще го направя, а ако не помогне му обясних че ще му спадна главата), човека се извини и обеща повече да не се повтаря та така, проблема е решен. Изобщо не е най-добрият начин , даже е най ганьовският но .... както казваше другаря Тодор Живков : "Това е положението на този етап"
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Фев 2023, 22:31

Същия като теб бях, после разбрах, че с някой лев, блага дума и дребен подарък доста повече се постига отколкото с шамари (според зависи от случая разбира се, шамарите са за изграждане, не за разграждане на характет/навик)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 07 Фев 2023, 22:52

Не ,категорично ,акумулатора ти трябва за първото палене после ти е важен алтернатора но и той не може да ти създаде такъв проблем.По-скоро ламдба сондата ,замърсен дросел,некоректно работещ датчик за температура на входящия въздух...без закачане за диагностика трудно се гадае .

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Фев 2023, 23:16

С добра дума винаги може да се постигне повече. В бг-то наистина с бутилка алкохол можеш да постигнеш повече, отколкото с много пари. Мисля, че съм го описвал. Далечната 2005г. Стомана Перник (любим град). Трябваше да прекараме кабел под пътя. Таблото от другата страна. Имам някакъв спомен за 7-8 метра ширина. Проблемът беше в пътя. +30см бетон. По него минавали големите камиони, дето карат шлаката... Шефа на машината (багер, дето кърти бетон) поиска да платим един машино-ден. Осем часа по не помня вече колко лева. А на нас ни трябва просто канал 20см широк, колкото да вкараме кабела... Та докопах тракториста и му поставих ребром въпроса. Кило водка, кило и половина Кола и той свършва работа. Ми човекът намаза и се прибра доволен....

С такива хора не трябва да се караш. Почерпи го, пък той може и твоя тротоар да чисти :ok:

п.с. Пешеходец, у Перник смучат водка от 10 сутринта :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 08 Фев 2023, 0:04

Добре де, ако някой на вас ви обясни, че ще ви "спадне главата" ако не направите нещо си това ще ви стимулира ли да го направите или точно обратното? Щото при мен ще подейства всякак, ама не и да ме накара да свърша работата която се "изисква" от мен. Дори ще ме накара да взема превантивни мерки, тоя дето се опитва да ме плаши да не му се получи, а ако случайно успее, ще съм подготвен да му вгорча живота двойно.

Та имайки предвид, аз как бих реагирал в ситуацията, винаги подхождам така, все едно отсреща стои някой точно като мен. И нямам желание да му влизам с рогата, щото нещата стават грозни. Сега, ако с блага дума не стане, пробвам пак, ако вече и от 2рия път не стане мислим и по-твърдите варианти, ама почти никога не се стига до там.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата