сбивали ли сте по време на шофиране?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 13 Авг 2008, 19:50

Бих казал, че доста хладнокръвно си постъпил, Въпросът какво заслужават такива "големци" е отделен, но в случая, смятам, твоето е било най-доброто решение ;)
In Ban We Trust!

Потребител
Аватар

Мнение от TongPo » 13 Авг 2008, 20:00

според мен пък е трябвало да го нахраниш качествено, тия с най новите и скъпи коли са се помислили за безсмъртни и витаят в облаците и някой трябва да ги свали на земята :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 13 Авг 2008, 20:03

saarak написа:Днес ... преди около 2 часа - тръгвам аз да си правя ляв завой през "Цар Борис III" след пазарчето на Павлово (да уточня - левия завой не е забранен там където аз тръгнах да го правя), престроил съм се най-в ляво както си трябва, пуснал съм мигач, чакам насрещните да минат, минават пущам съединителя, вече съм напряко на насрещното платно и гледам те така :shock: сив мерцедес газ към мойта шофьорска врата (изрода тръгна да ме изпреварва в насрещното при положение, че съм дал мигач, че ще завивам наляво?!) свир свир свир, разминахме се. Аз си продължавам, бях с приятел, викам "Ебаси майката тоо кво щеше да ми направи", усещам как ми избива студена пот. Гледам обаче в огледалото тоя обръща, аз си спирам на светофара, тоз се нарежда до мене. Отваря си джама и почва "Ти нормален ли си уееей?!" и аз такъв викам си, бе нещо мое съм сгазил лука - неволно нали, но случва се ... сега се замислям - не бях виновен за нищо. В отговор казвам - "съвсем съм си в ред до колкото знам" от там се почнаха едни храненици едни чудесии, аз кротичко си седях виках - "да", "да добре", "хубаво","ще ме извиняваш", като светна зелено си заминах по пътя ... та мисълта ми е - аз не съм нинджа като повечето колеги, но като го видях здравеняка с хавайска ризка и чехли в модерния двуврат мерц (нищо против марката, конкретния яйцевиден двуврат модел не ми допада, но като цяло само хубави неща мога да кажа) можеше без проблем да си го оставя да си лежи там на светофара, чудя се трябваше ли? В момента аз бях неадекватен, буквално се бях разминал на косъм (метър, части от секундата) от това да се превърна в статистиката дето четем всеки ден и все пак можех да мисля трезво, за щастие, приятеля ми също. Господина в сребристия мерцедес обаче упорито си го търсеше, ако беше слязъл да налита, определено щеше да си го намери, но както каза приятеля ми който се возеше с мен - никъква файда от това - тоя утре пак ще си кара така, вероятно скоро ще нацепи някой, много вероятно да е фатално, да го набиеш, няма да разбере защо, да му обесняваш - няма файда - това го пробвах ... Доста ми се ще някой да коментира, защото аз още не знам къде се намирам, иска ми се да вярвам, че бях прав, че съм избрал по-добрия изход от ситуацията, обаче нещо ме гложди, дали не трябваше ли да го понабия този (да се пробвам), най-малкото не бях аз виновния за създалата се ситуация, а той беше агресора в случая ...
Де да можех и аз така да запазвам самообладание....ще ям бой някъде,ма кога ли ще е!?Не мога да си сдържам нервите и това е,слизал съм да се разправям даже пред жената и детето ми... :uups: може да ми се е насъбрало и от шляканата ми професия на шофьор,знам ли!?
П.П.Как го видя,че е по чехли в Мерцедеса само не разбрах... ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Потребител
Аватар

Мнение от TongPo » 13 Авг 2008, 20:05

titto написа:П.П.Как го видя,че е по чехли в Мерцедеса само не разбрах... ;)

може да е бил мерцедес макларън и да го кара с вдигнати врати шот не му баца климатроника :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 13 Авг 2008, 20:13

Спирам на кръстовище в Русе (живея тук откакто съм се родил 20++ години ) на жълто с колата на дъртия (форд мондео със силистренски табели) а зад мен спира мъжката едни голф2 тип перник и почва да ръкомаха за къв х.й съм спрял :shock:.Спирам дънданията от колата и гледам как тоя сочи едни пръсти и споменава родата.Слизам и кво да гледам един мангал как се нерви и ми зяпа,като ме видя и заключи вратата ама нямаше време да дигне прозореца.Измъкнах го през джама и го хвърлих на земята.Тъпака стана и зае няква бойна позиция смесена между гард на Тайсън и разкрач на Весела Лечева.Тоя беше от наште :mhihi: Бързо маваши,два шамара и пак земя.Качих се в колата и продължих а тоя тръгна да ме гони.Слязох с бухалката и му казах,че тоя път няма да падне само по врат ами ще му счупя левия крак и дясното рамо,така няма да може да ходи нито с патерици нито с количка.Човека все пак реши,че като по кола не съм русенец може да е прави на бабаит ама уви нестана.Нямах нерви да го бия повече а и закъснявах да взема мойта и майка ми а те изобщо не обичат да чакат.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 13 Авг 2008, 20:17

saarak написа: ...

Всичко хубаво, ама там можеш да направиш ляв завой само от Цар Борис към Пушкин и той ти е с отделен светофар!

Аватар

Мнение от saarak » 13 Авг 2008, 20:43

TongPo написа:
titto написа:П.П.Как го видя,че е по чехли в Мерцедеса само не разбрах... ;)

може да е бил мерцедес макларън и да го кара с вдигнати врати шот не му баца климатроника :mhihi:

Което си е право - право е - не го видях, но останалия му изглед беше като да е с чехли :confused:

Valentin_Peev написа: ...

Всичко хубаво, ама там можеш да направиш ляв завой само от Цар Борис към Пушкин и той ти е с отделен светофар!

Аз идвах от Пушкин и завивах на ляво по посока локалното ТУК, знаци няма, маркировка няма ... освен ако не съм пропуснал нещо - последната година-две всяка вечер около 5-6 съм в нарушение там :roll:
Изображение
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 13 Авг 2008, 20:44

///Vasko написа:Оня ден се връщах от Бургас, и неква корса отпред си хвърли цигарата, която се лепна на предния ми джам, викам майната му и аз бях пушач, случва се, но след малко си хвърли тенекиена кутия от Редбул и издрънча под колата ми и съответно не се сдържах, засякох и пътя и спряхме.До седалката ми винаги стои здрава индианска томахавка, която забих в предния капак на корсата, след като видях че е неква дърта грозна и отвратителна брантия, бъдете сигурни ,че тя вече никога няма да си хвърли боклука през прозореца ;) Разбира се го направих без никакви свидетели, вече имаме опит да се владеем поне малко, дори когато сме много ядосани.

Добре че си случил на "неква дърта грозна и отвратителна брантия", иначе щеше да си вадиш томахавката от едно тъмно място, заради това "мъжкарско" изпълнение...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 13 Авг 2008, 21:55

saarak написа:

Аз идвах от Пушкин и завивах на ляво по посока локалното ТУК, знаци няма, маркировка няма ... освен ако не съм пропуснал нещо - последната година-две всяка вечер около 5-6 съм в нарушение там :roll:

Демек отивал си към Перфект, в нарушение си! Не случайно отбивката е направена да ти е неудобно да завиеш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 13 Авг 2008, 22:26

Valentin_Peev написа:
saarak написа:

Демек отивал си към Перфект, в нарушение си! Не случайно отбивката е направена да ти е неудобно да завиеш.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 13 Авг 2008, 23:07

Аз пък си карам на магистралата за София и сам си в средното платно и си карам със 160-180 пред мен няма нито една кола,поглеждам в огледалото и какво да видя 3 С-класи от наи новите заели 3-те платна и ми святкат каси далги да се драпна от патя ама каде да отида като платната са три а тези глупаци и те са 3 коли!и не се отместам а продалжавам да си карам в средното платно и като ме заобградиха 2те С-класи едната от ляво другата от дясно 3тата пред мен и викам краи до тука бях ама само ми направиха да внимавам и после разбирам 4е те били тимажиите номерата им еднакви 4401 на косам сам бил да ме пре4укат! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Авг 2008, 8:28

Transportera написа:Аз пък си карам на магистралата за София и сам си в средното платно и си карам със 160-180 пред мен няма нито една кола,поглеждам в огледалото и какво да видя 3 С-класи от наи новите заели 3-те платна и ми святкат каси далги да се драпна от патя ама каде да отида като платната са три а тези глупаци и те са 3 коли!и не се отместам а продалжавам да си карам в средното платно и като ме заобградиха 2те С-класи едната от ляво другата от дясно 3тата пред мен и викам краи до тука бях ама само ми направиха да внимавам и после разбирам 4е те били тимажиите номерата им еднакви 4401 на косам сам бил да ме пре4укат! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не им се коси бе...!! и техната кожа пуска кръв! да не са си купили пътя! карай си ,па те ше си намерат кой да ги качи на страниците на вестниците оцветени в червено...!!! то така и един голем бабаит и спортист преди години се изежи на един пенсиониран полицай ,ма са цел живот ше пика в бурканче през маркуче!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 14 Авг 2008, 10:27

да да, тоя пич хич не прекали и не е на 12 все едно :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 14 Авг 2008, 14:13

Аве малко е объркал лентите с платна Илко, ама не му се сърдете :mhihi:
И ти кво караш ве Илко? (транспортера)
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 14 Авг 2008, 14:46

Абе и аз сетих за една история! Едно приятелче от Б-с можеби това се случва преди 4 години! Тогава имаше X5 и си кара той към 23.00 по Ботева (това е една от главаните улици в града) посока билковата аптека, и точно по средата на кръстовището някъв чичка тръгва да пресича, аверчето бил леко засилен но успял да намали и му бипнал при което чичката се обърнал и му показал един среден пръст. Аверчето е доста огромен даже много култоряга, спрял колата слязъл и го питал къв е тоя среден пръст и чичката се обърнал и му теглил една по адрес на майка му, и тогава вместо да го удари авера го наплул, щото чичката бил около 60 години, при което чичката го наплул в лицето при което аверчето му вкарал няколко корави тупаника! :mhihi: Като ми го разправя направо се насрах от смях, не за това че го е ударил но за това че чичака е бил смелчага щото аз не бих се занимавал с него. Имам предвид с авера да го псувам и така нататака.
Има една друга история, обикалял пак с джипарата и някъв моторист непрекъсната се въртял около него сякъл му пътя няколко пъти абе заяждал се с него и на един светофор нашия го хванало червено и авера слязъл от джипарата и забил един тупаник на моториста през стъклото на каската и доста си беше натрошил ръката, а моториста не е могъл да стане 5 мин след това! :lol: :lol: :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата