За жените шофьори.
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Мишел написа:Аз полудявам.....
Яд ме е като пускате такива теми и гледам да не се обаждам, щото ме е яд че сте прави! Не стават жените за шофьори, почти масово. Пак да кажем -изключения има, както ще кажат колегите "Всички, освен жена ми , сестра ми... и т.н.", което също ми е много смешно но както и да е..

Бла бла бла, старата песен на нов глас, бла бла. Оправяйте се в живота който както намери за добре и оставете колежките да си карат както те са намерили за добре, да се оправят и те

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
SprayMaster написа:Посто като намали си пролича как за нея беше по важно да мина, от колкото да направи колона. Това ме впечатли най много.
пич, след 100 000 км по нашите пътища и след като прочетох твойте мисли стигнах до един извод - че си влюбен

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
M2PR написа:Бла бла бла, старата песен на нов глас, бла бла. Оправяйте се в живота който както намери за добре и оставете колежките да си карат както те са намерили за добре, да се оправят и те

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
M2PR написа:Мишел написа:Аз полудявам.....
Яд ме е като пускате такива теми и гледам да не се обаждам, щото ме е яд че сте прави! Не стават жените за шофьори, почти масово. Пак да кажем -изключения има, както ще кажат колегите "Всички, освен жена ми , сестра ми... и т.н.", което също ми е много смешно но както и да е..
![]()
Бла бла бла, старата песен на нов глас, бла бла. Оправяйте се в живота който както намери за добре и оставете колежките да си карат както те са намерили за добре, да се оправят и те
Ще ги оставим когато ние не караме по същия път...

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Fenka85 написа:M2PR написа:Бла бла бла, старата песен на нов глас, бла бла. Оправяйте се в живота който както намери за добре и оставете колежките да си карат както те са намерили за добре, да се оправят и те
![]()
![]()
Толерантността няма да ви спаси от някоя, която "Си помислила, че няма да спреш на жълто" и ви влязла в багажника, примерно.

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
хоп.....!!!
http://www.vbox7.com/play:92dab25b
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Баварцето не е лошо ама душичката ми я няма
и коментара е на място
" BMW-to e s dvigatel 2.5 (6 cilindura) i e 170 konq! malko e bez zadna bronq 6toto e ydareno ama se taq
ne moje da se vkarat pove4e ot 5000 oborota 6toto s4ypix diferencqla
:D
www.bmwpower-bg.net "

и коментара е на място

" BMW-to e s dvigatel 2.5 (6 cilindura) i e 170 konq! malko e bez zadna bronq 6toto e ydareno ama se taq

www.bmwpower-bg.net "
///M

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Archangel написа:Fenka85 написа:M2PR написа:Бла бла бла, старата песен на нов глас, бла бла. Оправяйте се в живота който както намери за добре и оставете колежките да си карат както те са намерили за добре, да се оправят и те
![]()
![]()
Толерантността няма да ви спаси от някоя, която "Си помислила, че няма да спреш на жълто" и ви влязла в багажника, примерно.
Да, няма да ме спаси и дано не ми се случва (както и на никой друг). Но ако не дай си Боже ми влезе в багажника жална й майка, няма да има кой да я спаси и не само, че ще й излезе през носа, ами няма и да посмее повече да "мисли"....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
Адски си права,Мишел.Подкрепям за тезата,че наистина по-голямата част от жените доста трудно се справят с шофирането...и аз често съм свидетел на малоумните им маневри.Само по начина на каране от 1км ще позная,че е жена.Не отричам обаче,че има и изключения.
Това толерантност на пътя от страна на жена не ми се случва често.Все бързат да минат първи,да те засекат,незнайно защо и те поглеждат през големите цайси надуто.Както и да е.Нямам нищо против жените шофьори,въпроса е кога повечето ще започнат да мислят какво правят на пътя
Това толерантност на пътя от страна на жена не ми се случва често.Все бързат да минат първи,да те засекат,незнайно защо и те поглеждат през големите цайси надуто.Както и да е.Нямам нищо против жените шофьори,въпроса е кога повечето ще започнат да мислят какво правят на пътя

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
SKISA написа:хоп.....!!!
На същия полигон мойта приятелка почти се беше научила да прави голям кръг

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Psyxodelia написа:Адски си права,Мишел.Подкрепям за тезата,че наистина по-голямата част от жените доста трудно се справят с шофирането...и аз често съм свидетел на малоумните им маневри.Само по начина на каране от 1км ще позная,че е жена.Не отричам обаче,че има и изключения.
отговора е никога

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: За жените шофьори.
SprayMaster написа:Ето... Вземете си поука от тях. След година две и аз ще взема книжка и ще опитам да бъда един наистина добър шофьор.....
Ох, мамин златен! (Както средностатистическа лелка би се изразила). Като вземеш книжка (само не си я купувай, моля ти се) ще си промениш тотално мнението!
Приятелю! Карам от 20 години и за целия си шофьорски стаж съм виждал не повече от 5 жени добри шофьори. И за същото това време ми се е случвало точно 6 пъти жена-шофьор да ми даде път!
Наистина 85% от шофьорките трябва да минават проверочен изпит в ДАИ на всеки 6 месеца и след всяка поправка в закона за движение по пътишата!
СпрейМастър, пожелавам ти наистина да станеш добър шофьор и джентълмен на пътя, въпреки че ще ти коства известно количество нерви в началото!
- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
Абе добре се справят някои жени, но сме споспбни и да засечеме някой, който не е виновен... да му докараме проблеми и да се обърнем към него с репликата "защо го напражи бе"

- Azrail
- UFO Pilot
-
Следващият път, когато видя такава тема, ще я изчезвам безследно...
Тозчно старата песен на нов глас. Едни и същи хора с едни и същи мнения. Момчетата псуват по момичетата, момичетата псуват момчетата.
Истината е някъде по средата. Ето какво съм наблюдавал аз:
Момчетата карат супер безотговорно, неразумно и правят катастрофи.
Момичетата карат отговорно, разумно, но не гледат в огледалата и карат по магистралата с 80 в най-лява лента, съответно стават причина за катастрофи.
Ха сега, деца кажете - кой крив, кой прав? И двата пола не се съобразяват с движението. Просто нарушенията са от различно естество.
alx добре го беше казал - каква е разликата между мъжете и жените шофьори... Разликата точно преди да се ударят - мъжът знае защо точно ще се удари, как ще се удари, какво ще последва, какво е направил, за да се удари; жената след като се удари слиза и се хваща за главата и не проумява какво е станало и защо.
Различен мозък, различен тип мислене. И двата пола са еднакво виновни. Има добри и от едните, и от другите. Има компаси и от едните, и от другите. Лошото е, че напоследък се плаша повече от мъжете - жените поне са предвидими...
Тозчно старата песен на нов глас. Едни и същи хора с едни и същи мнения. Момчетата псуват по момичетата, момичетата псуват момчетата.
Истината е някъде по средата. Ето какво съм наблюдавал аз:
Момчетата карат супер безотговорно, неразумно и правят катастрофи.
Момичетата карат отговорно, разумно, но не гледат в огледалата и карат по магистралата с 80 в най-лява лента, съответно стават причина за катастрофи.
Ха сега, деца кажете - кой крив, кой прав? И двата пола не се съобразяват с движението. Просто нарушенията са от различно естество.
alx добре го беше казал - каква е разликата между мъжете и жените шофьори... Разликата точно преди да се ударят - мъжът знае защо точно ще се удари, как ще се удари, какво ще последва, какво е направил, за да се удари; жената след като се удари слиза и се хваща за главата и не проумява какво е станало и защо.
Различен мозък, различен тип мислене. И двата пола са еднакво виновни. Има добри и от едните, и от другите. Има компаси и от едните, и от другите. Лошото е, че напоследък се плаша повече от мъжете - жените поне са предвидими...
MORE BEER!
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4