Внимание - Бакшиши убиици
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Legba написа:Да ама е супер неудобно да караш и да пишеш СМС.
Особенно ако те гонят бакшиши
Не бе човек, ти звъниш на този който е даден за свръзка обесняваш му къде си и той пише СМС-ите !
А това за радарите е супер идейно ще подготвя един софтуер аз май

May the BMW force be with you!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Един ден като имаме всички palm/pocket pc + gps + gsm звучи реалистично, но сега? Много ми е интересно да чуя за какъв софтуер става дума и какво ще прави
...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Хехе току що го тествах 7 секунди до пристигането на СМС-а
Ще го направя и ще ви го демострирам
[steeN] гениалните неща са прости, но простите неща не винаги са гениални ... изобщо не ми трябват palm/pocket pc + gps + gsm в момента работя с тези апаратчета и трябва да ти кажа че са толкова сакати горките ... ма си имаме и ГПС спец ша каже и той ...
Аре сега го пиша

Ще го направя и ще ви го демострирам

[steeN] гениалните неща са прости, но простите неща не винаги са гениални ... изобщо не ми трябват palm/pocket pc + gps + gsm в момента работя с тези апаратчета и трябва да ти кажа че са толкова сакати горките ... ма си имаме и ГПС спец ша каже и той ...
Аре сега го пиша

May the BMW force be with you!
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
подкрепям и аз изцяло идеята! 

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Аз пък имам идея кой да е човека пред ПЦ - то.
Ати , ама той още не знае. Ще му осигуря всичко нужно .
Ати , ама той още не знае. Ще му осигуря всичко нужно .

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
мразим
бил съм свидетел на подобно нещо в провинцията, ама там немаше полиция посъбрахме се момчета от трафика да ги озаптим беха около 10 коли, и налагаха трима от една жигула...
иначе смс до група му е майката с някакъв лесен за набиране код...
абе да не ви се налага, фатката е следната:
при подобен случай никога не спирайте, с риск да поожулите колата си, по-добре нея отколкото физиономията ви пък може и по лошо
ама никога не спирайте, нито на катаджии нито на червено.... може да спрете в гаража на районното ама и там не е много сигурно,
най-добрия вариант (изпробван, ама няма да кажа от кой
) е да се качите на Цариградско посока Пловдив... нека тогава да ви гонят...
иначе смс до група му е майката с някакъв лесен за набиране код...
абе да не ви се налага, фатката е следната:
при подобен случай никога не спирайте, с риск да поожулите колата си, по-добре нея отколкото физиономията ви пък може и по лошо

най-добрия вариант (изпробван, ама няма да кажа от кой

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Aз съм за идеята .. и също ще участвам в такъв отряд .. стигам за 15 мин до центъра .. но .. има едно ГОЛЯЯЯМО НО защо ли си мисля че в момента в който някой получи СМС от програмта на Василен .. в 3:40 сутринта .. първо може да не го чуе ! и второ ще получи СМС за гошо ... който даже не познава .. и ще си каже .. бе кво ме боли мене .. да се оправя !!! за съжаление .. това "българщината" се потвърждава нон-стоп ...
П.С. Ние едни мигачи не може да се организираме да купиме .. вие за какво говорите !
П.С. Ние едни мигачи не може да се организираме да купиме .. вие за какво говорите !

R.I.P Landikar
[steeN] написа:Един ден като имаме всички palm/pocket pc + gps + gsm звучи реалистично, но сега? Много ми е интересно да чуя за какъв софтуер става дума и какво ще прави...
уеуе ма то най добре в секцията масови покупки да си купим на едро макаровци и секи да се оправя както може...
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
...уеуе ма то най добре в секцията масови покупки да си купим на едро макаровци и секи да се оправя както може...
за ко ти е тоя макаров,да не го биеш с дрьжката циганина,ако искаш нещо по читаво, само кажи
за ко ти е тоя макаров,да не го биеш с дрьжката циганина,ако искаш нещо по читаво, само кажи

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
rtzankov написа:Aз съм за идеята .. и също ще участвам в такъв отряд .. стигам за 15 мин до центъра .. но .. има едно ГОЛЯЯЯМО НО защо ли си мисля че в момента в който някой получи СМС от програмта на Василен .. в 3:40 сутринта .. първо може да не го чуе ! и второ ще получи СМС за гошо ... който даже не познава .. и ще си каже .. бе кво ме боли мене .. да се оправя !!! за съжаление .. това "българщината" се потвърждава нон-стоп ...
идеята е да е по групи - надежда група - няма смисъл да се вика Пенчев отвъд океана, така де - Дружба. Т.е. ще бъдеш извикан само за твоя район, в който познаваш хората.
Второ - така поне има теоретична възможност да дойде човек - все някой ще си чуе телефона - ако нищо не направим 100 % няма да има прогрес в тази насока.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
опасно стана много..... :x аз се сещам за едно А8 дето една жигулка с едно момче младо към 18-20 я засече без да иска...и нали настъпи малко обаче осмицата го застигна и го спря...и изскочи нек'ъв гардероб от ауди-то и му вика "слез бе слез" и момче бръкна в жабката и взе един фотоапарат снима мутрата и номера на аудито...оня бръкна пък в осмицата и извади пистолет и все да го размахва,а момчето пална гумите и им избяга
после видех аудито в обратна посока да минава с около 120-130.....с такива да си нямаш работа....
за отряда-мисля че е добра идея...просто времената са такива и тряя сам да се оправяш

за отряда-мисля че е добра идея...просто времената са такива и тряя сам да се оправяш

8.32
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Съгласен съм .. ма ти не ме разбра правилно ... в 90% от случайте .. това което недай си боже може да се случи .. няма да е в моя квартал .. а ще е или по центъра ... ако ми се случи нещо в Дружба е ясно че ще звъня на Шах тийм-а .. ма това е щото ги знам .. а ако е някой който не ги познава .. тази идея не е чак толкова просто за организиране .. първо кой ще е тоя дето 24Н нон-стоп ще е пред РС .. звучи нереално .. по добре е да има по един отговорник за всеки квартал ... така ако недай си боже .. единия отговорник нямя нет .. звъни на някой друг .. и така .. не знам трябва да се помисли !
Последна промяна rtzankov на 27 Авг 2004, 21:08, променена общо 2 пъти

R.I.P Landikar
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Супер идейно!
Супер идейно е тва дето го мислите!Аз лично бих отишьл и "отвьд океана"
ако некой наш човек има проблем-само да не сьм зает с нещо НАИСТИНА неотложно-винаги,по всяко време
готов сьм да раздавам наказания
Ако тая система заработи тва ще е страхотно-хем помагаш на приятел,хем си правиш кефа с някой готин вьргал
!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5