През Сърбия?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
SKISA написа:я да питам аз -знае ли некой колко е цената на тая годишна винетка за словения!?!?!? била само годишна,а на ски в австрия треа от там да се мине....
До кой курорт мислиш да ходиш?

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Я аз да ви подпитам нещо. Трябва да ходя, както вече казах, до Германия. И последно се оказва, че май ще е с кола под наем - дали ще има проблем по границите, ако нямам нотариално заверено пълномощно? Мисля си, че ще е проблем, но адски много искам някой от вас да го е пробвал и да не е трябвало 

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
скоро пътувах до италия с приятели и сърбите добре ни изработиха
първо на магистралата ни взеха 20 евра магистрална такса, без бележка и без ресто, след това като спряхме да заредим ни изработиха с курса и платихме 120 евро за гориво (мерцедес ц200 комресор, 60 литра е резервоара)
та моя съвет е да не се зарежда в сърбия по възможност (бяхме 2 коли, мерцедеса и х5 3ка дизел, х5цата не презареди и изкара цялото разстояние)
на отиване бяхме внимателни, но на връщане бързахме за софия и поддържахме 160-70 нощно пътуване - не го правете, ние имахме късмет че не ни спряха, но ако те пипнат полицаите положението е лошо !!!
първо на магистралата ни взеха 20 евра магистрална такса, без бележка и без ресто, след това като спряхме да заредим ни изработиха с курса и платихме 120 евро за гориво (мерцедес ц200 комресор, 60 литра е резервоара)
та моя съвет е да не се зарежда в сърбия по възможност (бяхме 2 коли, мерцедеса и х5 3ка дизел, х5цата не презареди и изкара цялото разстояние)
на отиване бяхме внимателни, но на връщане бързахме за софия и поддържахме 160-70 нощно пътуване - не го правете, ние имахме късмет че не ни спряха, но ако те пипнат полицаите положението е лошо !!!
No bling at the Ring
vld написа:SKISA написа:я да питам аз -знае ли некой колко е цената на тая годишна винетка за словения!?!?!? била само годишна,а на ски в австрия треа от там да се мине....
До кой курорт мислиш да ходиш?
има и за половин година, не е нужно да я лепиш, а просто да я подпъхнеш така, че да седи на предното стъкло - 64 евра беше
No bling at the Ring
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз лично само 1 път съм зареждал в Сърбия,и заради качеството на горивото,както и че не съм купувал динари.Но последният път заредих,но гледах да е на ОМВ и използвах Виза Електрон и нямаше проблемBadAngel написа:скоро пътувах до италия с приятели и сърбите добре ни изработиха

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3