Фитнес зала

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 24 Окт 2008, 17:40

acho.rs написа:Познавам доста хора които се опитваха да правят зали и всички стигнаха до един извод - много , много малка е печалбата.Трябват ти години само за да си избиеш парите , които си дал в началото- а ти трябва и отопление зимата и климат лятото , доста разхди които са си постоянни.Има и много шибан патентен данък или нещо такова , та ако не си регистрираш някакъв отбора на залата се пиготви за брутални такси за уредите.Единствен лъч надежда е да продаваш хранителни добавки(сатанински прахове) - виж там вече има пари , пък ако почнеш и със зобчица да праиш далавери ... ама айде тва няма да го обсъждаме , да не чете някое допинг ченге :mhihi:
Според мен фитнес си прави само ако си голям маниак и имаш някакъв стабилен страничен доход.

:yes:
Това е вярно, горе-долу! acho.rs, само че не всички зали клиентите използват зоб. Също много си зависи от това каква е целта на залата, силова, лачена и т.н., но като цяло си прав!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2008, 0:34

Runnaway написа:Сметкаджий - много,
Свестни хора - малко ..

Това е положението..

Толкова сме се отчуждили и озлобили, че просто не можете да си представите ... Обществото ни е болно, а лек - няма ..

Така защото дришковцити копират образеца на запада - да им еба и лицемерните и залупени общества.Само , че спокойно - още много има да се разваля нацията , докато стигне измеренията на шибаните англичани например.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 25 Окт 2008, 1:23

acho.rs написа:
Runnaway написа:Сметкаджий - много,
Свестни хора - малко ..

Това е положението..

Толкова сме се отчуждили и озлобили, че просто не можете да си представите ... Обществото ни е болно, а лек - няма ..

Така защото дришковцити копират образеца на запада - да им еба и лицемерните и залупени общества.Само , че спокойно - още много има да се разваля нацията , докато стигне измеренията на шибаните англичани например.

сори за спама , ама не знам кво им се възхищавате толкова на англичаните и германците . Кво правят толкова ? Цял живот исплащат 1 къща и кола и това е. Целия им живот е по график , много роботизирани ми се виждат , не бих искал да съм като тях.
It`s party time !

Предишна

Назад към Извън Темата