Някой да е получавал призовка ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 02 Окт 2004, 10:26

crazy-M написа:човека е постъпил много правилно,не ви е виновен той.всеки трябва да си носи отговорност за дайствията си

:banghead: :banghead: :banghead: :ranting: :ranting: :ranting: :censored: :censored: :censored:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Окт 2004, 10:33

GIORCETO написа:
///M Power написа:...мисля че всички знаем кои се въртят най-много :lol: :lol: :lol: :lol: ....

Въпросния човек емигрира и няма как да му пратят призовка ;)

За кой говорите бре??? Или аз нещо съвсем съм изфирясал :idea:
Кажете какво праим като ни повикат... ако не отидем к'во става :lol:
Скоро ще си махам номерата като ходя на сбирки... усещам го :twisted:
Мене на ОМВ-то на Бояна са ми го записвали два три пъти но до сега няма развитие.... сигурно наближава момента в който ще дойдат с кофата с пироните и ще ми ги наковат сите в дупарата :lol:

Дилян Пенчев
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Окт 2004, 13:47

Penchev написа: За кой говорите бре???

За Сашо , но принципно и ти се вписваш в графата и то доста прилично :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 04 Окт 2004, 14:37

Май скоро всички ШПЕРОВИ БМВта ще бъдат извикани за справка в Районното :evil:
И последно кви ги свършихте :?:
А и една идейка от Мен :arrow: Правете го на места БЕЗ записващи устройства :wink:

Потребител
Аватар

Грешка

Мнение от sineok » 04 Окт 2004, 15:41

Това, че на някой нещо му е забавно изобщо не значи, че е правилно и редно. Що се сърдите на човека, че ви е записал. Ето ви пример. На мен може примерно да ми е забавно да сваля гасхти и положа купчинка пред караулката на президенството. После какво да се сърдя на президента, че не е построил там тоалетна ли.
За феновете на автомобилния спорт тези марки са синоним на успехи и традиции. Kогато те се събират да наблюдават поредната надпревара, се чуват виковете “Форца Ферари, форца ла макина”. Тифозите произнасят техните имена с почит и уважение. Защото те са се превърнали в легенди, в автомобилни икони. Ако питате защо, значи никога няма да разберете.
Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: Грешка

Мнение от Vasilen » 04 Окт 2004, 16:01

sineok написа:Това, че на някой нещо му е забавно изобщо не значи, че е правилно и редно.

Тук не си прав, никъде в закона не пише че е нередно или неправилно да се въртиш благодарение на задното си предаване!
Има си закон и той трябва да се спазва!
По презумпция нещо след като не е забранено е разрешено :idea:
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 04 Окт 2004, 19:03

Има поне 10 члена в закона, по които могат да ви напишат актове... Така че, мани го тоя закон :wink:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 04 Окт 2004, 20:23

tsvet40 написа:Има поне 10 члена в закона, по които могат да ви напишат актове... Така че, мани го тоя закон :wink:

особенно за това че случилото се е на бензиностанция :roll:

sineok написа:Това, че на някой нещо му е забавно изобщо не значи, че е правилно и редно. Що се сърдите на човека, че ви е записал. Ето ви пример. На мен може примерно да ми е забавно да сваля гасхти и положа купчинка пред караулката на президенството. После какво да се сърдя на президента, че не е построил там тоалетна ли.

Първо никой не е казал че е редно. Второ едно е да спреш случайно на бензиностанция и да гледаш как са се събрали една камара с народ и една по една колите се върти на широкото, а друго е да се изтропаш пред президенството :idea: . Трето и не на последно място, нокой не е казал че е правилно... но дали всичко което ти вършиш в ежедневието си е редно :?: Замисли се и си отговори, защото има неща който човек ги прави за да разпусне, за удоволствие, за да си начеше крастата... ние сме си такива - това ни носи удовоствие... :idea:
Не се сърдя и не ми е криво за това че ни викат за справка... тъпото е че случаен минувач се прави на "миротворецът", а това е последното му задължение :idea: :arrow: вместо това можеше да застане на 200 метра по надолу където се бяха ударили двама и имаше изтекъл антифриз на пътя и що не застане там да предупреждава колите от опасността че е хлъзгаво :?: :arrow: Разбираш ли ми мисълта :?: :arrow: не казвам че не е постъпил правилно но чак пък да го защитаваш и т.н. е малко смешно при положение, че тези хора го правят от ЯД и щото ... да не продължавам че ще пусна някой цинизъм :lol: :twisted:

Дилян Пенчев
Изображение

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 04 Окт 2004, 20:31

Penchev написа:... тъпото е че случаен минувач се прави на "миротворецът"...

Май не е бил случаен,Диляне... :roll:
Изображение
Driver's Racing Team

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 04 Окт 2004, 20:33

lowdriver написа:
Penchev написа:... тъпото е че случаен минувач се прави на "миротворецът"...

Май не е бил случаен,Диляне... :roll:

Ми... полицай свършил работа :?: Или пък цивилен :?: И в двата случая си зависи от човека :wink:

Дилян Пенчев
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 04 Окт 2004, 21:12

crazy-M написа:човека е постъпил много правилно,не ви е виновен той.всеки трябва да си носи отговорност за дайствията си

да започнем отначало - бензиностанцията е частна собстеност, на която дори собственика може да наложи собствени правила за движение - приемаме го условно като хол (част от къщата, не дупка).
Ние сме хора, които използват съоръженията - в случая бензиновите колонки и паркинга, който е предложен от собственика - приемаме го условно за гостоприемство и сложена за нас (условно - гости) маса.
Всички сядаме и изведнъж на някой му идва идеята - ми я да се изтропаме на масата и питаме домакиня - може ли (в случая Василен пита), а той отговаря - може. Каква му е работата на съседа от третия етаж - Бай Хуй - условно, да идва в къщата на нашия домакин и да ни записва имената, защото по общоприетите закони било нечувано да се сере на масата... - Виждаш ли къде е тънката линия.
Никой не е твърдял, че сме прави, но при положение, че попитахме и откъм собственика и неговия управляващ персонал нямаше проблем - какъв му беше на този с Астрата? ако се е обадил на тел 166 всичко се записва и хората са длъжни да реагират - искат не искат. Че имат законово за какво да се заядат - ами аз примерно по онова време бях без аптечка в колата - със сигурност имат, тук става въпрос за моралното право.
Но така е - не може нас да ни е добре, Вуте трябва да се погрижи да сме зле ние, вместо да помаха за предупреждение за разлято масло и после някой като нас да си потроши колата......
Шибана работа....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 04 Окт 2004, 22:03

ati написа:

да започнем отначало - бензиностанцията е частна собстеност, на която дори собственика може да наложи собствени правила за движение - приемаме го условно като хол (част от къщата, не дупка).
Ние сме хора, които използват съоръженията - в случая бензиновите колонки и паркинга, който е предложен от собственика - приемаме го условно за гостоприемство и сложена за нас (условно - гости) маса.
Всички сядаме и изведнъж на някой му идва идеята - ми я да се изтропаме на масата и питаме домакиня - може ли (в случая Василен пита), а той отговаря - може. Каква му е работата на съседа от третия етаж - Бай Хуй - условно, да идва в къщата на нашия домакин и да ни записва имената, защото по общоприетите закони било нечувано да се сере на масата... - Виждаш ли къде е тънката линия.
Никой не е твърдял, че сме прави, но при положение, че попитахме и откъм собственика и неговия управляващ персонал нямаше проблем - какъв му беше на този с Астрата? ако се е обадил на тел 166 всичко се записва и хората са длъжни да реагират - искат не искат. Че имат законово за какво да се заядат - ами аз примерно по онова време бях без аптечка в колата - със сигурност имат, тук става въпрос за моралното право.
Но така е - не може нас да ни е добре, Вуте трябва да се погрижи да сме зле ние, вместо да помаха за предупреждение за разлято масло и после някой като нас да си потроши колата......
Шибана работа....
На бензиностанциите си има правила за движение.Примерно е забранено движение на заден ход.А иначе астраджията е поизбил някой друг комплекс :DПроблема е че в БГ няма много места на които човек да се покефи на колата си,като Божурище например.А това води до .... знаете кво

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 04 Окт 2004, 22:36

незнам дали сме имали разрешение от собственика да правим това което правихме,но знам че целия персонал на ОМВ-то беше излезъл и се кефеше на изпълненията на колегите....

lowdriver какво искаш да кажеш че не е бил случаен?Някой цивилен ли е бил,щото тоя май беше и на Екото с нас...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 04 Окт 2004, 22:41

И все пак Василене какво стана? Ходи ли в райното и какво се случи?

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 04 Окт 2004, 22:55

И все пак, аз имам само един въпрос... Разбирам, че се забавлявате, като си трошите колите, разбирам, че е гот, и аз съм го правил, но НИКОГА на бензиностанция.. Мислите ли, че това е най-подходящото място за подобни изпълнения? Разбирам, че няма специално пригодени места, но чак пък бензиностанция?
АТИ, що се излагаш, бе, човек? Кой е питал Василен? Някой бензинджия ли? Или девойката зад касата? Ти знаеш ли кой е собственика на ОМВ? Мислиш ли, че е бил там изобщо? :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата