Някой да е получавал призовка ...
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
GIORCETO написа:///M Power написа:...мисля че всички знаем кои се въртят най-много![]()
![]()
![]()
....
Въпросния човек емигрира и няма как да му пратят призовка
За кой говорите бре??? Или аз нещо съвсем съм изфирясал

Кажете какво праим като ни повикат... ако не отидем к'во става

Скоро ще си махам номерата като ходя на сбирки... усещам го

Мене на ОМВ-то на Бояна са ми го записвали два три пъти но до сега няма развитие.... сигурно наближава момента в който ще дойдат с кофата с пироните и ще ми ги наковат сите в дупарата

Дилян Пенчев
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Penchev написа: За кой говорите бре???
За Сашо , но принципно и ти се вписваш в графата и то доста прилично

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Грешка
Това, че на някой нещо му е забавно изобщо не значи, че е правилно и редно. Що се сърдите на човека, че ви е записал. Ето ви пример. На мен може примерно да ми е забавно да сваля гасхти и положа купчинка пред караулката на президенството. После какво да се сърдя на президента, че не е построил там тоалетна ли.
За феновете на автомобилния спорт тези марки са синоним на успехи и традиции. Kогато те се събират да наблюдават поредната надпревара, се чуват виковете “Форца Ферари, форца ла макина”. Тифозите произнасят техните имена с почит и уважение. Защото те са се превърнали в легенди, в автомобилни икони. Ако питате защо, значи никога няма да разберете.
Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Грешка
sineok написа:Това, че на някой нещо му е забавно изобщо не значи, че е правилно и редно.
Тук не си прав, никъде в закона не пише че е нередно или неправилно да се въртиш благодарение на задното си предаване!
Има си закон и той трябва да се спазва!
По презумпция нещо след като не е забранено е разрешено

May the BMW force be with you!
- Penchev
- Сватбаря
-
tsvet40 написа:Има поне 10 члена в закона, по които могат да ви напишат актове... Така че, мани го тоя закон
особенно за това че случилото се е на бензиностанция

sineok написа:Това, че на някой нещо му е забавно изобщо не значи, че е правилно и редно. Що се сърдите на човека, че ви е записал. Ето ви пример. На мен може примерно да ми е забавно да сваля гасхти и положа купчинка пред караулката на президенството. После какво да се сърдя на президента, че не е построил там тоалетна ли.
Първо никой не е казал че е редно. Второ едно е да спреш случайно на бензиностанция и да гледаш как са се събрали една камара с народ и една по една колите се върти на широкото, а друго е да се изтропаш пред президенството

Не се сърдя и не ми е криво за това че ни викат за справка... тъпото е че случаен минувач се прави на "миротворецът", а това е последното му задължение

Дилян Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
lowdriver написа:Penchev написа:... тъпото е че случаен минувач се прави на "миротворецът"...
Май не е бил случаен,Диляне...
Ми... полицай свършил работа

Дилян Пенчев
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
crazy-M написа:човека е постъпил много правилно,не ви е виновен той.всеки трябва да си носи отговорност за дайствията си
да започнем отначало - бензиностанцията е частна собстеност, на която дори собственика може да наложи собствени правила за движение - приемаме го условно като хол (част от къщата, не дупка).
Ние сме хора, които използват съоръженията - в случая бензиновите колонки и паркинга, който е предложен от собственика - приемаме го условно за гостоприемство и сложена за нас (условно - гости) маса.
Всички сядаме и изведнъж на някой му идва идеята - ми я да се изтропаме на масата и питаме домакиня - може ли (в случая Василен пита), а той отговаря - може. Каква му е работата на съседа от третия етаж - Бай Хуй - условно, да идва в къщата на нашия домакин и да ни записва имената, защото по общоприетите закони било нечувано да се сере на масата... - Виждаш ли къде е тънката линия.
Никой не е твърдял, че сме прави, но при положение, че попитахме и откъм собственика и неговия управляващ персонал нямаше проблем - какъв му беше на този с Астрата? ако се е обадил на тел 166 всичко се записва и хората са длъжни да реагират - искат не искат. Че имат законово за какво да се заядат - ами аз примерно по онова време бях без аптечка в колата - със сигурност имат, тук става въпрос за моралното право.
Но така е - не може нас да ни е добре, Вуте трябва да се погрижи да сме зле ние, вместо да помаха за предупреждение за разлято масло и после някой като нас да си потроши колата......
Шибана работа....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
На бензиностанциите си има правила за движение.Примерно е забранено движение на заден ход.А иначе астраджията е поизбил някой друг комплексati написа:crazy-M написа:човека е постъпил много правилно,не ви е виновен той.всеки трябва да си носи отговорност за дайствията си
да започнем отначало - бензиностанцията е частна собстеност, на която дори собственика може да наложи собствени правила за движение - приемаме го условно като хол (част от къщата, не дупка).
Ние сме хора, които използват съоръженията - в случая бензиновите колонки и паркинга, който е предложен от собственика - приемаме го условно за гостоприемство и сложена за нас (условно - гости) маса.
Всички сядаме и изведнъж на някой му идва идеята - ми я да се изтропаме на масата и питаме домакиня - може ли (в случая Василен пита), а той отговаря - може. Каква му е работата на съседа от третия етаж - Бай Хуй - условно, да идва в къщата на нашия домакин и да ни записва имената, защото по общоприетите закони било нечувано да се сере на масата... - Виждаш ли къде е тънката линия.
Никой не е твърдял, че сме прави, но при положение, че попитахме и откъм собственика и неговия управляващ персонал нямаше проблем - какъв му беше на този с Астрата? ако се е обадил на тел 166 всичко се записва и хората са длъжни да реагират - искат не искат. Че имат законово за какво да се заядат - ами аз примерно по онова време бях без аптечка в колата - със сигурност имат, тук става въпрос за моралното право.
Но така е - не може нас да ни е добре, Вуте трябва да се погрижи да сме зле ние, вместо да помаха за предупреждение за разлято масло и после някой като нас да си потроши колата......
Шибана работа....

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
незнам дали сме имали разрешение от собственика да правим това което правихме,но знам че целия персонал на ОМВ-то беше излезъл и се кефеше на изпълненията на колегите....
lowdriver какво искаш да кажеш че не е бил случаен?Някой цивилен ли е бил,щото тоя май беше и на Екото с нас...
lowdriver какво искаш да кажеш че не е бил случаен?Някой цивилен ли е бил,щото тоя май беше и на Екото с нас...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
И все пак, аз имам само един въпрос... Разбирам, че се забавлявате, като си трошите колите, разбирам, че е гот, и аз съм го правил, но НИКОГА на бензиностанция.. Мислите ли, че това е най-подходящото място за подобни изпълнения? Разбирам, че няма специално пригодени места, но чак пък бензиностанция?
АТИ, що се излагаш, бе, човек? Кой е питал Василен? Някой бензинджия ли? Или девойката зад касата? Ти знаеш ли кой е собственика на ОМВ? Мислиш ли, че е бил там изобщо?
АТИ, що се излагаш, бе, човек? Кой е питал Василен? Някой бензинджия ли? Или девойката зад касата? Ти знаеш ли кой е собственика на ОМВ? Мислиш ли, че е бил там изобщо?

63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5