Колко пъти сте се влюбвали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Колко пъти сте се влюбвали?

Анкетата свършва на 15 Дек 2008, 2:47

1-2 пъти
106
57%
2-3 пъти
36
19%
повече от 3 пъти
29
16%
Не съм се влюбвал
15
8%

Общо гласове : 186
старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 05 Дек 2008, 13:45

Dimo написа:
SKISA написа:аз съм отнасял три пъти плувката....!! последният път -завинаги! мисля си ,че тва големото влюбване е възможно само до определени години...!после става вече друго и няма как! така ,че който до 25 не е скачал от трамвай в движение или не е пропътувал 500км през нощта ,за да види любимата ,или не е минавал 14км пеша при минус 20 ,за да се прибере от другият край на града ,заради момичето си ми се струва ,че вече е изпуснал влака....!!!

и аз така

Абе аз съм много влюбен... Моя рекорд е 1900км. без да лягам само и само да се прибера по-бързо при девойката... Е това беше в началото... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 05 Дек 2008, 13:52

1-2 пъти :mhihi:
Изображение

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 05 Дек 2008, 14:47

Аз съм била влюбена 3 пъти, като последният още продължава :D
Dare To Dream

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Дек 2008, 15:01

WilliamsF1Team написа:
Dimo написа:
SKISA написа:аз съм отнасял три пъти плувката....!! последният път -завинаги! мисля си ,че тва големото влюбване е възможно само до определени години...!после става вече друго и няма как! така ,че който до 25 не е скачал от трамвай в движение или не е пропътувал 500км през нощта ,за да види любимата ,или не е минавал 14км пеша при минус 20 ,за да се прибере от другият край на града ,заради момичето си ми се струва ,че вече е изпуснал влака....!!!

и аз така

Абе аз съм много влюбен... Моя рекорд е 1900км. без да лягам само и само да се прибера по-бързо при девойката... Е това беше в началото... :mhihi:

2 пъти сериозно,заради последната на 2 пъти изминах по 2400км като на филм,защото ми лиспваше толкова много а не я бях виждал само 4 дена... след 2 месеца писах тема в страхотни историй ама това е друг въпрос.
Сега съм си сам самичък бройкаджия.Гадно е,защото знам,че никоя няма да я замени и всичките след нея страдат от това.Дето вика бате Явор-Шанс :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 05 Дек 2008, 16:29

Колко пъти - един ли сто ли? :guitarist: :kuku:
Истината е, че няма по-хубаво чувство от това да си влюбен. Често е свързано и с много страдание, но ... най-хубавите ми и ярки спомени са от моментите, кагато съм била лудо влюбена. Тогава човек си мисли, че може всичко, няма невъзможни неща, мечтите стават някак по-близки, света по-шарен, въздуха по-кристален, салатата по-вкусна, хахахах

Някъде четох, че това не е много нармално състояние на човека, донякъде болестно - мозъкат на много влюбения човек работел в друг режим, подобно на този на шизофреника, всички химични процеси в оргнизма протичали различно и ако продължало много дълго време можели да се стигне до срив, до крайно изтощение... Е, преживявала съм нещо подобно... Ако си късметлия и щастливец - влюбвнето се превръща в любов. Тогава малко се успокояват... нещата...
Но настина... пеперудите в стомаха, броенето на всеки час до срещата, желанието да чуеш гласа му, хващането и хвърлянето на телефона, изпотяването на ръцете, когато го доближиш, дрънкането на пълни глупости в присъствието му, отбягването на погледа... изгарящата страст...не вярвам да има някой, който да не знае какво е... А ако има... ЖАЛКО. Значи никога не е бил истински жив :!:
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 05 Дек 2008, 17:19

Аз гласувах с "Повече от три пъти". Явно съм от влюбчивите :) Или пък просто по-дълго съм живял ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 05 Дек 2008, 19:41

1 път истински-влюбен в жена ми,4 пъти(във всяко БМВ, което съм си купувал)!

Интересни факти: (Не ме е срам от глупостите, които съм правил,Любовта иска жертви...! :mhihi:)

В началото на връзката с жена ми съм минавал 230 км.пиян на дъска на връх Именният ми ден, за да сме заедно, че ми стана тъпо само с приятелите, пък и "трезвеника"дето щеше да ме вози после си тръгна най-неочаквано заради п..ка! :twisted: При всяко разминаване с коли по магистралата си притварях очите, че много ми блестеше! :confused:

Първото ми БМВ (Е30)ме грабна още като го видях, а бях минал 200 км.за да си търся пикап да си върша работа с него....(ЮАР)Когато се върнах с покупката(лачена бордо Е30 )вкъщи ухилен до уши и жената умря от смях какво дете съм.....! :uups: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 05 Дек 2008, 20:02

И при мен се слу4и един пат,но бих казал 4е още ме даржи,и имам все още 4увства кам този 4овек,колкото и да не ми се иска да е така. Винаги ще сажелявам 4е допуснах да се разделим,надявам се сега да е щастлива с 4овека до нея,макар и да знам 4е не е така(виждаме се от време на време) и виждам 4е все още и тя има 4увства,но немога да направя нищо.Всеки пат като я видя и нещо трепва в мен.Зарекал сам се пове4е да не позволявам да ми се слу4ва това нещо,не 4е не ми харесва,даже е много готино,но след тва ужасно мнооо боли.За сега сам влюбен в BMWто си и ми е ок. :winky:
Последна промяна bobi 318 is на 05 Дек 2008, 20:11, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Дек 2008, 20:09

Apassionata написа:Колко пъти - един ли сто ли? :guitarist: :kuku:
Истината е, че няма по-хубаво чувство от това да си влюбен. Често е свързано и с много страдание, но ... най-хубавите ми и ярки спомени са от моментите, кагато съм била лудо влюбена. Тогава човек си мисли, че може всичко, няма невъзможни неща, мечтите стават някак по-близки, света по-шарен, въздуха по-кристален, салатата по-вкусна, хахахах

Някъде четох, че това не е много нармално състояние на човека, донякъде болестно - мозъкат на много влюбения човек работел в друг режим, подобно на този на шизофреника, всички химични процеси в оргнизма протичали различно и ако продължало много дълго време можели да се стигне до срив, до крайно изтощение... Е, преживявала съм нещо подобно... Ако си късметлия и щастливец - влюбвнето се превръща в любов. Тогава малко се успокояват... нещата...
Но настина... пеперудите в стомаха, броенето на всеки час до срещата, желанието да чуеш гласа му, хващането и хвърлянето на телефона, изпотяването на ръцете, когато го доближиш, дрънкането на пълни глупости в присъствието му, отбягването на погледа... изгарящата страст...не вярвам да има някой, който да не знае какво е... А ако има... ЖАЛКО. Значи никога не е бил истински жив :!:
добре казано :D ,аз съм на същото мнение,най-пълноценните и щастливи моменти в живота ми досега ги свързвам само и единствено с жена/и :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 05 Дек 2008, 20:13

Два пъти. Едва ли ще ми се случи пак.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 05 Дек 2008, 20:15

DiDi написа:Два пъти. Едва ли ще ми се случи пак.

:mhihi: викаш "мазохизма не е за мене" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна VesoPesa на 05 Дек 2008, 20:17, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Дек 2008, 20:17

DiDi написа:Два пъти. Едва ли ще ми се случи пак.
много ти е крехка възрастта,за да си толкова категорична :) Ще ти се случи със сигурност и ще бъде най-вероятно по-щастливо и приятно :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 05 Дек 2008, 20:41

Първия си пост го писах от работа и бързах. Сега малко по-подробно ще се спра само на знаковите си влюбвания, щото иначе трябва да напиша роман - за първи път се влюбих в детската градина. В едно момиченце на име Миглена. Единственото, което сега си спомням за нея е, че беше русичка, с бяла рокличка и бяла панделка...ама то кое ли момиченце не е било облечено така :mhihi: Естествено тогава разбирах влюбването основно под формата на бой по каската, замерване с парчета от конструкторите, спъване в пясъчника и зариване с пясък...както и сами можете да се сетите, любовта ми остана несподелена :roll:

След това, по съществени в периода от подготвителен до десети клас бяха влюбванията ми във всички съученички подред (с някои малки изключения - Денка и Таня. Те двечките биха могли да предизвикат някаква емоция единствено у човек, който си пада по едър рогат добитък и алигатори. Част от тези ми влюбвания бяха споделени, друго, много по-голяма част - не :mhihi: В началото на този период имах още девствен мустак - след като го обръснах нелегално и скришом от баща ми, нещата потръгнаха по-добре.

В края на единайсти клас се влюбих в едно момиченце от девети клас от нашето училище. Тя пък взе че ме хареса и така...пет години, че май и малко повече ... Естествено всечко свърши поради несходство в характерите...както повечето ученически връзки. Аз станах студент, тя остана да живее в Казанлък първо уж докато завърши, след това още една година...и още една...аз пътувах като луд по влакове и автобуси всяка събота и неделя, ама се прецакаха нещата и така...

Междувременно, докато бях с нея се "влюбих" в няколко колежки от университета, след това още няколко от работата, взех да се връщам по-рядко и нещата си получиха естествения завършек :)

Една година и половина женомразене и дойде и моментът, в който се влюбих в жената, с която съм в момента. Ако трябва да съм честен, тя първо си ме хареса, а аз просто "отвърнах на чувствата и" :mhihi: Виновен за това беше един форум в който вече не пиша, но първите юзъри на форума на lex.bg все още помнят форумната любов между Mb}|{bT и BBB. Тя в единия край на България, аз в другия...годинка така и накрая се събрахме...и така вече четвърта година :D

Хубаво нещо е любовта :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 05 Дек 2008, 20:52

someone написа:.......с някои малки изключения - Денка и Таня. Те двечките биха могли да предизвикат някаква емоция единствено у човек, който си пада по едър рогат добитък и алигатори.....

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

:uups: :uups: Не се сдържах.. :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 05 Дек 2008, 20:58

Засега са 2 пъти...втория е още актуален и мисля да си продължи и занапред...определено света ми става по-различен,когато имам някой до себеси,макар за момента да работя почти денонощно,свободното време си наваксвам :D
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата