Колко пъти сте се влюбвали?
Модератор: Общи модератори
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Dimo написа:SKISA написа:аз съм отнасял три пъти плувката....!! последният път -завинаги! мисля си ,че тва големото влюбване е възможно само до определени години...!после става вече друго и няма как! така ,че който до 25 не е скачал от трамвай в движение или не е пропътувал 500км през нощта ,за да види любимата ,или не е минавал 14км пеша при минус 20 ,за да се прибере от другият край на града ,заради момичето си ми се струва ,че вече е изпуснал влака....!!!
и аз така
Абе аз съм много влюбен... Моя рекорд е 1900км. без да лягам само и само да се прибера по-бързо при девойката... Е това беше в началото...

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
WilliamsF1Team написа:Dimo написа:SKISA написа:аз съм отнасял три пъти плувката....!! последният път -завинаги! мисля си ,че тва големото влюбване е възможно само до определени години...!после става вече друго и няма как! така ,че който до 25 не е скачал от трамвай в движение или не е пропътувал 500км през нощта ,за да види любимата ,или не е минавал 14км пеша при минус 20 ,за да се прибере от другият край на града ,заради момичето си ми се струва ,че вече е изпуснал влака....!!!
и аз така
Абе аз съм много влюбен... Моя рекорд е 1900км. без да лягам само и само да се прибера по-бързо при девойката... Е това беше в началото...
2 пъти сериозно,заради последната на 2 пъти изминах по 2400км като на филм,защото ми лиспваше толкова много а не я бях виждал само 4 дена... след 2 месеца писах тема в страхотни историй ама това е друг въпрос.
Сега съм си сам самичък бройкаджия.Гадно е,защото знам,че никоя няма да я замени и всичките след нея страдат от това.Дето вика бате Явор-Шанс

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Колко пъти - един ли сто ли?
Истината е, че няма по-хубаво чувство от това да си влюбен. Често е свързано и с много страдание, но ... най-хубавите ми и ярки спомени са от моментите, кагато съм била лудо влюбена. Тогава човек си мисли, че може всичко, няма невъзможни неща, мечтите стават някак по-близки, света по-шарен, въздуха по-кристален, салатата по-вкусна, хахахах
Някъде четох, че това не е много нармално състояние на човека, донякъде болестно - мозъкат на много влюбения човек работел в друг режим, подобно на този на шизофреника, всички химични процеси в оргнизма протичали различно и ако продължало много дълго време можели да се стигне до срив, до крайно изтощение... Е, преживявала съм нещо подобно... Ако си късметлия и щастливец - влюбвнето се превръща в любов. Тогава малко се успокояват... нещата...
Но настина... пеперудите в стомаха, броенето на всеки час до срещата, желанието да чуеш гласа му, хващането и хвърлянето на телефона, изпотяването на ръцете, когато го доближиш, дрънкането на пълни глупости в присъствието му, отбягването на погледа... изгарящата страст...не вярвам да има някой, който да не знае какво е... А ако има... ЖАЛКО. Значи никога не е бил истински жив

Истината е, че няма по-хубаво чувство от това да си влюбен. Често е свързано и с много страдание, но ... най-хубавите ми и ярки спомени са от моментите, кагато съм била лудо влюбена. Тогава човек си мисли, че може всичко, няма невъзможни неща, мечтите стават някак по-близки, света по-шарен, въздуха по-кристален, салатата по-вкусна, хахахах
Някъде четох, че това не е много нармално състояние на човека, донякъде болестно - мозъкат на много влюбения човек работел в друг режим, подобно на този на шизофреника, всички химични процеси в оргнизма протичали различно и ако продължало много дълго време можели да се стигне до срив, до крайно изтощение... Е, преживявала съм нещо подобно... Ако си късметлия и щастливец - влюбвнето се превръща в любов. Тогава малко се успокояват... нещата...
Но настина... пеперудите в стомаха, броенето на всеки час до срещата, желанието да чуеш гласа му, хващането и хвърлянето на телефона, изпотяването на ръцете, когато го доближиш, дрънкането на пълни глупости в присъствието му, отбягването на погледа... изгарящата страст...не вярвам да има някой, който да не знае какво е... А ако има... ЖАЛКО. Значи никога не е бил истински жив

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
1 път истински-влюбен в жена ми,4 пъти(във всяко БМВ, което съм си купувал)!
Интересни факти: (Не ме е срам от глупостите, които съм правил,Любовта иска жертви...!
)
В началото на връзката с жена ми съм минавал 230 км.пиян на дъска на връх Именният ми ден, за да сме заедно, че ми стана тъпо само с приятелите, пък и "трезвеника"дето щеше да ме вози после си тръгна най-неочаквано заради п..ка!
При всяко разминаване с коли по магистралата си притварях очите, че много ми блестеше!
Първото ми БМВ (Е30)ме грабна още като го видях, а бях минал 200 км.за да си търся пикап да си върша работа с него....(ЮАР)Когато се върнах с покупката(лачена бордо Е30 )вкъщи ухилен до уши и жената умря от смях какво дете съм.....!

Интересни факти: (Не ме е срам от глупостите, които съм правил,Любовта иска жертви...!

В началото на връзката с жена ми съм минавал 230 км.пиян на дъска на връх Именният ми ден, за да сме заедно, че ми стана тъпо само с приятелите, пък и "трезвеника"дето щеше да ме вози после си тръгна най-неочаквано заради п..ка!

Първото ми БМВ (Е30)ме грабна още като го видях, а бях минал 200 км.за да си търся пикап да си върша работа с него....(ЮАР)Когато се върнах с покупката(лачена бордо Е30 )вкъщи ухилен до уши и жената умря от смях какво дете съм.....!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
И при мен се слу4и един пат,но бих казал 4е още ме даржи,и имам все още 4увства кам този 4овек,колкото и да не ми се иска да е така. Винаги ще сажелявам 4е допуснах да се разделим,надявам се сега да е щастлива с 4овека до нея,макар и да знам 4е не е така(виждаме се от време на време) и виждам 4е все още и тя има 4увства,но немога да направя нищо.Всеки пат като я видя и нещо трепва в мен.Зарекал сам се пове4е да не позволявам да ми се слу4ва това нещо,не 4е не ми харесва,даже е много готино,но след тва ужасно мнооо боли.За сега сам влюбен в BMWто си и ми е ок. 

Последна промяна bobi 318 is на 05 Дек 2008, 20:11, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
добре казаноApassionata написа:Колко пъти - един ли сто ли?![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
DiDi написа:Два пъти. Едва ли ще ми се случи пак.

Последна промяна VesoPesa на 05 Дек 2008, 20:17, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
много ти е крехка възрастта,за да си толкова категоричнаDiDi написа:Два пъти. Едва ли ще ми се случи пак.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Първия си пост го писах от работа и бързах. Сега малко по-подробно ще се спра само на знаковите си влюбвания, щото иначе трябва да напиша роман - за първи път се влюбих в детската градина. В едно момиченце на име Миглена. Единственото, което сега си спомням за нея е, че беше русичка, с бяла рокличка и бяла панделка...ама то кое ли момиченце не е било облечено така
Естествено тогава разбирах влюбването основно под формата на бой по каската, замерване с парчета от конструкторите, спъване в пясъчника и зариване с пясък...както и сами можете да се сетите, любовта ми остана несподелена
След това, по съществени в периода от подготвителен до десети клас бяха влюбванията ми във всички съученички подред (с някои малки изключения - Денка и Таня. Те двечките биха могли да предизвикат някаква емоция единствено у човек, който си пада по едър рогат добитък и алигатори. Част от тези ми влюбвания бяха споделени, друго, много по-голяма част - не
В началото на този период имах още девствен мустак - след като го обръснах нелегално и скришом от баща ми, нещата потръгнаха по-добре.
В края на единайсти клас се влюбих в едно момиченце от девети клас от нашето училище. Тя пък взе че ме хареса и така...пет години, че май и малко повече ... Естествено всечко свърши поради несходство в характерите...както повечето ученически връзки. Аз станах студент, тя остана да живее в Казанлък първо уж докато завърши, след това още една година...и още една...аз пътувах като луд по влакове и автобуси всяка събота и неделя, ама се прецакаха нещата и така...
Междувременно, докато бях с нея се "влюбих" в няколко колежки от университета, след това още няколко от работата, взех да се връщам по-рядко и нещата си получиха естествения завършек
Една година и половина женомразене и дойде и моментът, в който се влюбих в жената, с която съм в момента. Ако трябва да съм честен, тя първо си ме хареса, а аз просто "отвърнах на чувствата и"
Виновен за това беше един форум в който вече не пиша, но първите юзъри на форума на lex.bg все още помнят форумната любов между Mb}|{bT и BBB. Тя в единия край на България, аз в другия...годинка така и накрая се събрахме...и така вече четвърта година
Хубаво нещо е любовта

След това, по съществени в периода от подготвителен до десети клас бяха влюбванията ми във всички съученички подред (с някои малки изключения - Денка и Таня. Те двечките биха могли да предизвикат някаква емоция единствено у човек, който си пада по едър рогат добитък и алигатори. Част от тези ми влюбвания бяха споделени, друго, много по-голяма част - не

В края на единайсти клас се влюбих в едно момиченце от девети клас от нашето училище. Тя пък взе че ме хареса и така...пет години, че май и малко повече ... Естествено всечко свърши поради несходство в характерите...както повечето ученически връзки. Аз станах студент, тя остана да живее в Казанлък първо уж докато завърши, след това още една година...и още една...аз пътувах като луд по влакове и автобуси всяка събота и неделя, ама се прецакаха нещата и така...
Междувременно, докато бях с нея се "влюбих" в няколко колежки от университета, след това още няколко от работата, взех да се връщам по-рядко и нещата си получиха естествения завършек

Една година и половина женомразене и дойде и моментът, в който се влюбих в жената, с която съм в момента. Ако трябва да съм честен, тя първо си ме хареса, а аз просто "отвърнах на чувствата и"

Хубаво нещо е любовта

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
someone написа:.......с някои малки изключения - Денка и Таня. Те двечките биха могли да предизвикат някаква емоция единствено у човек, който си пада по едър рогат добитък и алигатори.....

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Засега са 2 пъти...втория е още актуален и мисля да си продължи и занапред...определено света ми става по-различен,когато имам някой до себеси,макар за момента да работя почти денонощно,свободното време си наваксвам