За кой ще гласувате на парламентарните избори?
Модератор: Общи модератори
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Не мисля да гласувам. Най много да пусна един празен плик в урната
. Всички са един дол дренки, гледат да се докопат до властта и да се налапат с това което е останало. Имах един даскал по история в техникума, който един път в час ни каза "И да внимавате с трите ППП - Пари Политика П.тки.
П.С. Виновни сме си само ние за този ни хал.

П.С. Виновни сме си само ние за този ни хал.
И според мен трябва да се гласува. Защото да речем ДПС имат осигурени по различни начини примерно 200 000 гласа. И примерно ако гласуват 1 милион човека, то ДПС ще имат 20% от всички гласове, но ако повече хора дадат своя глас, за която и да е друга партия, и да речем общия брой гласували стане 2 милиона, то ДПС биха имали само 10%. За това хора има значение!
Нека одрежем главата на този триглав змей, който ни управлява и ограбва през последните години. То не бяха одрязани еврофондове, то не брахме срам пред европа. Трябваше отдавна да е имало предсрочни избори, но защо да не краднат още некой лев, преди да си отидат..
Аз ще гласувам за Атака, само те говорят нещата както са и работят в интерес на нормалните граждани, още повече става ясно, че управляващите ги е страх от Атака, защото по всевъзможни жалки начини се опитват да накарат хората да мислят, че са фанатици, психично болни и т.н.. То не бяха "инциденти" на магистралата, то не беха на Слави глупостите и какво ли още не, но тези телевизии и хора работят за тройната коалиция. Много може да се говори за всичко това, вижте само факта, че има новини на турси по националната телевизия, но просто си пуснете някой път СКАТ и вижте сами за какво става дума.
Не мога да съм сигурен, че ако имат власт Атака ще са безгрешни, и че няма да има корумпирани хора в редиците, не го и очаквам, но нещата, които съм видял от тях до момента, са в интерес на моите виждания. Не мисля, че Волен е луд, нещата които говори са истининси и патриотични, а не като другите политици, говорят с часове, и после се чудиш: "абе тоя какво каза?".
Това е мойто мнение, но ви призовавам просто да гласувате, за който и да е, защото ми е мъчно да гледам, как повече от половината народ се е примирил с това на къде отива нашата държава..
Разбирам, че не виждате партия, която да си заслужава да гласувате за нея, но един вид излиза, че и нямате нищо против да бъдем управлявани от разни терористи, крадци, антибългари.
Нека одрежем главата на този триглав змей, който ни управлява и ограбва през последните години. То не бяха одрязани еврофондове, то не брахме срам пред европа. Трябваше отдавна да е имало предсрочни избори, но защо да не краднат още некой лев, преди да си отидат..
Аз ще гласувам за Атака, само те говорят нещата както са и работят в интерес на нормалните граждани, още повече става ясно, че управляващите ги е страх от Атака, защото по всевъзможни жалки начини се опитват да накарат хората да мислят, че са фанатици, психично болни и т.н.. То не бяха "инциденти" на магистралата, то не беха на Слави глупостите и какво ли още не, но тези телевизии и хора работят за тройната коалиция. Много може да се говори за всичко това, вижте само факта, че има новини на турси по националната телевизия, но просто си пуснете някой път СКАТ и вижте сами за какво става дума.
Не мога да съм сигурен, че ако имат власт Атака ще са безгрешни, и че няма да има корумпирани хора в редиците, не го и очаквам, но нещата, които съм видял от тях до момента, са в интерес на моите виждания. Не мисля, че Волен е луд, нещата които говори са истининси и патриотични, а не като другите политици, говорят с часове, и после се чудиш: "абе тоя какво каза?".
Това е мойто мнение, но ви призовавам просто да гласувате, за който и да е, защото ми е мъчно да гледам, как повече от половината народ се е примирил с това на къде отива нашата държава..

- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:за герб няма да е , атака са фанатици , за бсп или за никои.
Що за БСП?Щото ебаха майката на държавата,изкрадоха и раздадоха парите между се себе си...БСП...Наистина не ви слушат главите...

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
sonny написа:Ша се гласева и то с двете ръце и с дете на ръце и то за ГЕРБ, дет казват хората нека изберем по-малкото зло, а в случая, най-малкото зло е бате Борисов
+1
Може да не е идеален обаче от софиянски не видях нищо той поне управи малко улици в софия главни булеварди и тн , а ДПС и БСП няяям думи който гласува за тях трябва да е много болен НО ако позволи турците да си направят джамия гласувам за Волен
I'm slowly drifting

CarrolShelby написа:Evelin Cotsev написа:за герб няма да е , атака са фанатици , за бсп или за никои.
Що за БСП?Щото ебаха майката на държавата,изкрадоха и раздадоха парите между се себе си...БСП...Наистина не ви слушат главите...
Някой хора лично са се облажили от кражбите и сигурно за това ще гласуват пак за партията майка

Аз пак ще гласувам за Атака, знам,че и те не са перфектни знам,че и те ще крадат, но поне знам,че ще потърсят отговорност на другите. Докато за ГЕРБ не мисля,че са по различни от НДСВ/СДС и другите най-малкото миналото на Бойко ще пречи на това управление.
Атака имат много добри идей в които аз не виждам нищо фанатично, просто се води много силна кампания анти-атака откакто се появиха и 90% от хората вярват на това което гледат по телевизията и четат по вестниците което е пълна манипулация.
Гласувайте хора поне ДПС да ги изгоним и от там всичко,ще се нареди.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Ще гласувам за Атака пък ми викайте че съм луд колкото си искате...
"Свестните у нас считат за луди" - Хр. Ботев
"Свестните у нас считат за луди" - Хр. Ботев
F**k them all!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Герб или Атака, а тея дето няма да гласуват само да не пускат теми догодина що бензина стана 3 лева а хляба 2 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Spit-Fire написа:Герб или Атака, а тея дето няма да гласуват само да не пускат теми догодина що бензина стана 3 лева а хляба 2
Браво...добре го каза!!!
Колеги, гласувайте, бе! Толкова ли е трудно, толкова ли ви мързи да си вдигнете задниците и да ги занесете до избирателните секции, колкото да пуснете някаква бюлетина за някоя произволна партия? Изберете си някоя малка партия, която няма и минимален шанс да се нареди в подялбата на места и гласувайте за нея!
Каквото и да става, само ДПС не трябва да взимат мандат...БСП бих казал, че са по-малкия дявол от тях! Почнете да мислите, бе хора, не бъдете овци!!! Сега всички си плюете и псувате как са ни орязали 500 милионо от ЕС, ама на миналите избори колко от вас бяха да глауват??? Сигурен съм, че процентът е плачебен!!! Нека най-накрая да вземем и да се поинтересуваме малко от собствената си държава!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз не съм гласувал и няма да гласувам!
П.С:Който и да изберат все ще краде ,така че бих се изкушил да гласувам само ако някой излезне с предизборна платформа премахване на акциза на колите и БЕНЗИНА и ДДС 5%!
П.С:Който и да изберат все ще краде ,така че бих се изкушил да гласувам само ако някой излезне с предизборна платформа премахване на акциза на колите и БЕНЗИНА и ДДС 5%!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Ще гласувам за герб.
Всеки човек който не гласува, косвено гласува за ДПС , защото колкото по малък е % на гласувалите толкова по голям % от общото са техните 200 хил. ексурзиянти
Всеки човек който не гласува, косвено гласува за ДПС , защото колкото по малък е % на гласувалите толкова по голям % от общото са техните 200 хил. ексурзиянти