ИНИЦИАТИВА: Защо да не сигнализираме за пътните джигити?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
не колега, навсякаде е 120/130km/h изкл. е Германия , и ние тука даваи да го даваме навсякаде, и като стане нещо другия е виновенOyama написа:На запад хората имат къде да дават газ, тука си нямаме местенце.
Щото хората са тарикати... от киселите при това.
Един приятел искрено се изненада като видя, че имам аптечка и пожарогасител... Ебаааа обеднял ли съм, че съм си ги купил за 50-60лв. Даже и зелена жилетка имам. Ама не, дай да си имаме повод да ни гърбят, а това че някога може да се наложи да ги ползваш, а ги няма... на никой не му минава през ума.
Манталитет. На всеки кисел тарикат пожелава една разходка до САЩ или Англия за известно време без българи около себе си. Да видиш как се променя светоглед набързо
Един приятел искрено се изненада като видя, че имам аптечка и пожарогасител... Ебаааа обеднял ли съм, че съм си ги купил за 50-60лв. Даже и зелена жилетка имам. Ама не, дай да си имаме повод да ни гърбят, а това че някога може да се наложи да ги ползваш, а ги няма... на никой не му минава през ума.
Манталитет. На всеки кисел тарикат пожелава една разходка до САЩ или Англия за известно време без българи около себе си. Да видиш как се променя светоглед набързо

- borislav
- младши ентусиаст
-
Re: ИНИЦИАТИВА: Защо да не сигнализираме за пътните джигити?
denis4o написа:Нека всички авто-клубове се обединим и да сме будната съвест и отворените очи на пътя. Нека джигитите разберат, че всяко действие си има противодействие и нищо не остава безнаказано. Нека човека, който Ви засича всяка сутрин като тръгвате за работа си плати за това. Нека ние, шофьорите, се опитаме да направим нещо. Всеки има телефон с камера - снимайте, защото видео материалите вече важат като доказателство в съда.
Цели на инициативата и средства за постигането и тук -> http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=12&t=3454
Надявам се, че ще ни подкрепите.
Бате глас в пустиня и като снимам дупето с х5 или с sl какво ще му направя началника на кат не му пука какво става по улиците тва е истината пука му деня когато си взима заплатката , моя адвокат казва който има пари се оправя които няма влиза в затвора.Тука в България е така не си ли го разбрал.И ние сме европейска държава баси
stoni написа:не колега, навсякаде е 120/130km/h изкл. е Германия , и ние тука даваи да го даваме навсякаде, и като стане нещо другия е виновенOyama написа:На запад хората имат къде да дават газ, тука си нямаме местенце.
приятелю стони навсякъде по европа има писти за каране
заеби тия филми некои по европа да кара карера турбо с 120-130км/ч

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Мишу написа:stoni написа:не колега, навсякаде е 120/130km/h изкл. е Германия , и ние тука даваи да го даваме навсякаде, и като стане нещо другия е виновенOyama написа:На запад хората имат къде да дават газ, тука си нямаме местенце.
![]()
![]()
спортните коли си се жулат как си требе ние тука наистина няма къде да караме

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
спортните ги журкат само в Италия 4е са по гламави и от Бьлгарите там, но ограни4ението е 120/130км, навсякаде, и не даи си боже да те набарат и колата няма да ти стигне за глобата, па и затвор има в много дьржави за скоростМишу написа:stoni написа:не колега, навсякаде е 120/130km/h изкл. е Германия , и ние тука даваи да го даваме навсякаде, и като стане нещо другия е виновенOyama написа:На запад хората имат къде да дават газ, тука си нямаме местенце.
![]()
![]()
спортните коли си се жулат как си требе ние тука наистина няма къде да караме
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Нищо няма да излезе от тая работа.На сега звъннахме за една компания пияни,които се качиха в един Опел и запрашиха,а куките 5 минути ни разпитват глупости по телефона включително "какво искате от нас?"
По принцип не бих звъннал,защото всеки нарушава понякога волно или неволно правилата,но пияните шофьори са най-големите боклуци за мен.И все пак нищо.Сега тоя обикаля напред назад.Дано не стане беля 

8.32
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3