Една тема за:Що за шофьори сме?И помагаме ли на закъсали ...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Тва българите сме си такива, минават гледат и ако може още по зле да ти стане.
Една история: Значи пътуваме за Бг и близо до Нюрнберг се замотахме по едни селски пътища. Бяхме спряли до една гора и нямаше помен от населено мяста, това около 2часа сутринта. Бях отворил капака на колата и базиках фаровете когато спря една малка количка и жената която беше сама в нея ни попита дали имаме нужда от помощ.
Вие си правете изводите що за държава сме...
Една история: Значи пътуваме за Бг и близо до Нюрнберг се замотахме по едни селски пътища. Бяхме спряли до една гора и нямаше помен от населено мяста, това около 2часа сутринта. Бях отворил капака на колата и базиках фаровете когато спря една малка количка и жената която беше сама в нея ни попита дали имаме нужда от помощ.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз пък лично съм сигнализирал на един бастун за спукана предна дясна гума (в Норвегия се случва това)оня слезна нацупен ,сякаш ще ме бие,погледна и видя мекицата и не се обърна да се усмихне дажеkronos написа:Тва българите сме си такива, минават гледат и ако може още по зле да ти стане.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Една тема за:Що за шофьори сме?И помагаме ли на закъсали
[quote="chocho-rz"][/quote]
Кофти случка колега
Аз минах покрай теб но нямах възможност да спра
Важното е че си се оправил!
Кофти случка колега

Аз минах покрай теб но нямах възможност да спра

Важното е че си се оправил!