ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:мале те горките инвеститори не се ли разбягаха още като додоха тия на власт!?!? и точно ми е през за чуждите инвеститори. и като видят инвеститорите ,че народа е направил нещо и е сложил по-читаво управление може па току виж да додат пак.....!! ти нали не ги защитаваш-що така са....!?!? ма не може да се сваля правителствдото щото му остават три месеца ли!?брей тва не го знаех!!! ми хубуу ,ма друг такъв момент едва ли ше доде пак.
Те инвеститорите обичат политическите кризи

Изобщо кво ли се занимавам да чета и да си хабя нервите, тва само в простата държава България може да стане, излизайте да сваляте правителството и си мислете, че това е момента

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми иди ако не ти аресва другаде! ние тука простите ще си водиме наще битки...!! и ше сваляме като не ни аресва ,и ше качваме....! тебе да не т ечакат в германия с отворени очи!?
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Не знам, аз лично не виня правителството, въпреки че и аз съм против скапаните наследници на комунистите.
Как може да вините правителството, за това че руснаците си искат парите от мръсните украинци?
Сега да не излезе някой с изказване, че ги защитавам - не - просто няма за какво да ги обвиним в този случай.
А Супер Бойко, който толкова го плюете, май е единственият който всъщност прави нещо, вместо да се почесва по орехчетата.
Как може да вините правителството, за това че руснаците си искат парите от мръсните украинци?
Сега да не излезе някой с изказване, че ги защитавам - не - просто няма за какво да ги обвиним в този случай.
А Супер Бойко, който толкова го плюете, май е единственият който всъщност прави нещо, вместо да се почесва по орехчетата.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:ми иди ако не ти аресва другаде! ние тука простите ще си водиме наще битки...!! и ше сваляме като не ни аресва ,и ше качваме....! тебе да не т ечакат в германия с отворени очи!?
Ше свалиш ти , толко сте слепи, ама има и много като теб къде си верват

DirtySouth написа:blackgod дотогава ще ни шибат ей така нали ?
Децата седат и се бодът по вените незнаят кво е въстание
Фабрики се разпродават за стотинки на скраб !
Само като се сетя кви гадости правят тея ,а за колко още незнам ! Коментари като твоя са ми адски странни ... Или имаш няква изгода от разграбването на България или просто си егоист и никой от тези работи не те е докоснало лично
Някаква параноя ви гони когато някой не е на принципа "юруш на маслините"...
Никъде не съм казал, че харесвам тея които са на власт или предишните или бъдещите... Но това което малко хора осъзнават е, че само с искане не става... Когато искаш някаква промяна, трябва да предложиш такава, да е добре обоснована и най-важното законосъобразна... Мога много да пиша по тази тема, понеже съм се сблъсквал с това начинание... Не е лесно но иска много труд и упоритост, които малко хора в тази страна биха отделили за общото благо... Не съм против протеста, но ме е яд, че всеки път се излиза с едни кръчмарски лозунги, без никакви идеи ка да бъде постигната промяна.
- SKISA
-
-
добре ,че се намери прогледналия ,та ни каза пътя! ние тъпите и слепите нека си гнием у дупката българия. ти като по-прогледнал иди некъде - тамън ше има повече място за кьоравите.....
то не вижда ,че целото население е рипнало-ма иначе много вижда!
аз революции не правя,но когато има такъв филм е ясно ,че е готово...!! като останат без парно и ток и като видят как им е от кризата баш посред зима -ич нема да питат кое и чие е правителството.....
аз революции не правя,но когато има такъв филм е ясно ,че е готово...!! като останат без парно и ток и като видят как им е от кризата баш посред зима -ич нема да питат кое и чие е правителството.....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:добре ,че се намери прогледналия ,та ни каза пътя! ние тъпите и слепите нека си гнием у дупката българия. ти като по-прогледнал иди некъде - тамън ше има повече място за кьоравите.....
Пише се България, след като се бараш за толкова умен и патриот поне да си гледаш елементарения правопис. Аз не се обявявам за прогледнал или нещо подобно, както ти правиш и се величаеш във форума драги

А народа го видяхме колко се вдигна на предишните протести...
Толкова сте заслепени, че не можете даже да се сетите, че това са просто предизборни манипулации, никой няма да падне, нищо и няма да се промени след изборите, ама ходи да ти измръзне гъза пред парламента.
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
///peter написа:SKISA написа:добре ,че се намери прогледналия ,та ни каза пътя! ние тъпите и слепите нека си гнием у дупката българия. ти като по-прогледнал иди некъде - тамън ше има повече място за кьоравите.....
Пише се България, след като се бараш за толкова умен и патриот поне да си гледаш елементарения правопис. Аз не се обявявам за прогледнал или нещо подобно, както ти правиш и се величаеш във форума драги![]()
Толкова сте заслепени, че не можете даже да се сетите, че това са просто предизборни манипулации, никой няма да падне, нищо и няма да се промени след изборите, ама ходи да ти измръзне гъза пред парламента.
Съгласен съм с теб!Нека всички овце си седим и нека 90% от българите да връзват с мъки двата края!Прав си!Ние нищо не можем да променим!евала на такива като теб

- SKISA
-
-
единствената дума,която пиша с голяма буква ,откакто пиша в тоя форум е България и БМВ....!!така съм решил. в случая от бързане съм пропуснал ,което едва ли показва колко съм добър по български...! и едва ли това е важното в спора.
казах ,че имаше други протести и не ги подкрепих ,защото не смятах ,че ще имат успех-този смятам ,че ще има и за това го подкрепям...! ако си против -не ходи!няма лошо. който смята да иде -нека иде. има възможност да се пораздрусат тия горе и тя трябва да се използва-мене никой не ме е нито тикал,нито ме е напътствал да ме използва за разни цели-така съм си решил сам. ако някой използва ситуацията,а то сигурно ще има такива-нека! и дано те са по-умни от предните....
казах ,че имаше други протести и не ги подкрепих ,защото не смятах ,че ще имат успех-този смятам ,че ще има и за това го подкрепям...! ако си против -не ходи!няма лошо. който смята да иде -нека иде. има възможност да се пораздрусат тия горе и тя трябва да се използва-мене никой не ме е нито тикал,нито ме е напътствал да ме използва за разни цели-така съм си решил сам. ако някой използва ситуацията,а то сигурно ще има такива-нека! и дано те са по-умни от предните....
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
WilliamsF1Team написа:Ако се включат и таксиметраджийте става страшно...
заеби бакшишите! студентите му е майката дайте да разлепим в Студентски че ще има безплатна бира за учащите във ВУЗ и като дойдат и видат че няма ще се ядосат и разбунтувт

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Само едно ще кажа, като доидат избори гледам само стари хора пред урните, младите нищо не ги влече, всеки вика няма за кой да гласувам, па после лошо, лошото си го правим ние. Прос народ бедна държава. Жалки сме просто
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Brat mu написа:///peter написа:SKISA написа:добре ,че се намери прогледналия ,та ни каза пътя! ние тъпите и слепите нека си гнием у дупката българия. ти като по-прогледнал иди некъде - тамън ше има повече място за кьоравите.....
Пише се България, след като се бараш за толкова умен и патриот поне да си гледаш елементарения правопис. Аз не се обявявам за прогледнал или нещо подобно, както ти правиш и се величаеш във форума драги![]()
Съгласен съм с теб!Нека всички овце си седим и нека 90% от българите да връзват с мъки двата края!Прав си!Ние нищо не можем да променим!евала на такива като теб![]()
Ти си офцЪта бате, по-проста идея от това да сваляш правителство, на което му остава 3 месеца и да причиниш дестабилизация на една държава, НЯМА

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
еваларка петърчо... еваларка бате...
Топличко ли е в вас? Скоро правил ли си окачването на колата?
А гуми лепил ли си... А джанти изправял ли си? или не чакай ... май трябваше да те питам как спиш - спокоен ли си за УТРЕ? Дестабилизация викаш ... щели да избягат инвеститорите... ама те вече не са тук бре дори тези които успяха да изтърпят администрацията и корупцията си тръгнаха че ги подгони кризата, а при криза зарязваш най-не лихвидните си проекти, най-безнадежните и ти гарантирам че такива в балгария са приоритетни за 90% от т.н. чуждестранни инвеститори...
Да верно много по гениално е да свалиш правителство 1 година след като са дощли на власт нали???
вариянта да покажем сега рога на прага на криза и да спечелим е по-добър от вариянта да чакаме изборите загърнати в родопски одеяла около любимите на всички ни "МЕЧТА"...
Не ме разбирай погрешно, но тонът ти е арогантен а начина по които се изразяваш е предизвикателен... от там и получаваш такива отговори...
Ти си от чакащите - аз им викам МОЛЦИ... да се надяваме, че ще доиде по добро време.... да се надяваме, че ще се оправи живота ни... да се надяваме пък квото стане.... надеждата крепи слабия.... умиращ от глаб и студ... силнията се бори... в древността е казано че най-голямото богатство е свободата - да обичаш, да имаш мнение, да си жив, да мислиш, да мечтаеш ... свободата да живееш... и след като е най голямото богатство е най-трудна за постигане.... Но ти се надай... може и теб да те огрее.... нещо амнистия туи онуи...баш тарикат.... не забравяй че покрай сухото гори и соровото .
Аз също не смятам, че нещата би трябвало да се променят по този начин, ама алтернативи не останаха...
Абе колеги изхарчихте ли коледните премий
100 лева стигнаха ли ви ? и сте на работа вече нали???!!! абе какво стана нали всички сме чеда на една родина и роби на еднакви закони... те що са по хора? че взеха премии и от по 2000 лева (това са парно+вода за една година), пък че се преработиха та още почиват ... и то в едно толкова благоприятно положение/време.
Та дай ми причина заради която да си остана в нас, а да не излеза на улицата, дай ми и причина да си трая и да чакам...
Аиде Поздрави и със Здраве

Топличко ли е в вас? Скоро правил ли си окачването на колата?
А гуми лепил ли си... А джанти изправял ли си? или не чакай ... май трябваше да те питам как спиш - спокоен ли си за УТРЕ? Дестабилизация викаш ... щели да избягат инвеститорите... ама те вече не са тук бре дори тези които успяха да изтърпят администрацията и корупцията си тръгнаха че ги подгони кризата, а при криза зарязваш най-не лихвидните си проекти, най-безнадежните и ти гарантирам че такива в балгария са приоритетни за 90% от т.н. чуждестранни инвеститори...
Да верно много по гениално е да свалиш правителство 1 година след като са дощли на власт нали???
вариянта да покажем сега рога на прага на криза и да спечелим е по-добър от вариянта да чакаме изборите загърнати в родопски одеяла около любимите на всички ни "МЕЧТА"...
Не ме разбирай погрешно, но тонът ти е арогантен а начина по които се изразяваш е предизвикателен... от там и получаваш такива отговори...
Ти си от чакащите - аз им викам МОЛЦИ... да се надяваме, че ще доиде по добро време.... да се надяваме, че ще се оправи живота ни... да се надяваме пък квото стане.... надеждата крепи слабия.... умиращ от глаб и студ... силнията се бори... в древността е казано че най-голямото богатство е свободата - да обичаш, да имаш мнение, да си жив, да мислиш, да мечтаеш ... свободата да живееш... и след като е най голямото богатство е най-трудна за постигане.... Но ти се надай... може и теб да те огрее.... нещо амнистия туи онуи...баш тарикат.... не забравяй че покрай сухото гори и соровото .
Аз също не смятам, че нещата би трябвало да се променят по този начин, ама алтернативи не останаха...
Абе колеги изхарчихте ли коледните премий

Та дай ми причина заради която да си остана в нас, а да не излеза на улицата, дай ми и причина да си трая и да чакам...
Аиде Поздрави и със Здраве

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД