Wanted Alive - RAFTER.DATA.BG

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 06 Ное 2004, 11:50

Начи тоя симпатяга рафтър е голям дразнител, заради него вече в краен случай прибягвам до датата като става дума за мп3, обаче вчера всичко мина всякакви граници след като си свалих едно парче от евро.нет и то беше със звуковото лого на въпросния оръфляк, та мисълта ми е има хора по наясно с интернет пространството които биха могли да му навредят по някакъв начин сигурно..., щото па и да се дигнеме да ходиме до тех да ги сгърчиме и това не си е работа... :lol:
нали сме цивилизовани хора уж... ;)
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

Аватар

Мнение от MASTERA » 06 Ное 2004, 17:45

ivo098 написа:Начи тоя симпатяга рафтър е голям дразнител, заради него вече в краен случай прибягвам до датата като става дума за мп3, обаче вчера всичко мина всякакви граници след като си свалих едно парче от евро.нет и то беше със звуковото лого на въпросния оръфляк, та мисълта ми е има хора по наясно с интернет пространството които биха могли да му навредят по някакъв начин сигурно..., щото па и да се дигнеме да ходиме до тех да ги сгърчиме и това не си е работа... :lol:
нали сме цивилизовани хора уж... ;)
маи4е е само УЖ :DDD
Edited by BMW///M-ma6inata: А аз май ти го трих вече тва мнение, ама ти си нахален и искаш да остане тук,а ? :evil:

Предишна

Назад към Извън Темата