пътуване с компакт в снега ЗА ТРИЕНЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

:)

Мнение от Димитър Димитров » 10 Яну 2009, 10:13

bum_bum написа:
Херо написа:. единия ми приятел 140кг 190см висок и третия 120кг.

Ей тва радиацията не прощава :mhihi:
Колега тези внушителни параметри се постигат с много ядене и пиене :D а относно радияцията ако не е сега АЕЦ ще се топлите с.......... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

:)

Мнение от Димитър Димитров » 10 Яну 2009, 10:21

Благодаря на всички който споделиха мненията си за компакта радвам се че има и други запалени като мен по този модел автомобил. Доколкото видях има и негативни мнения но за това има много марки и модели коли :D . ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ БЕЗАВАРИЙНО ШОФИРАНЕ. МОЛЯ АДМИНИСТРАТОРА ДА ЗАКЛЮЧИ ИЛИ ИЗТРИЕ ТЕМЕТА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: :)

Мнение от barty » 10 Яну 2009, 10:33

Херо написа:
Richmond написа:За през зимата е истината х - пачовицата, какви са тия комптоти където само коментирате и се самозалъгвате :mhihi:
Колега всички знаем каква е истината за зимата но за 5 иляди марки :mhihi: трудно се намират икс 5-ци

:mhihi:

Абе ако ходиш сам да си я вземеш ще ти излезе и без пари :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 10 Яну 2009, 10:50

Незна защо има толкова недоволни от компака. Дитко бате за сега съм без шперче и нямам проблем, можеби щото съм автомат и за това се държи по добре незнам но за сега съм доволен от колата. И според мен дали ще се кара 1.8 ис или 2.0 или 2.5 все пак е БМВ и всеки един двигател и модел си има предимства и недостатъци. Аз съм доволен от моита и не мисля да е сменям даже съм решил на пролет да е турбинирам... Желая на всики безавариино каране и бадете по внимателни.....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 10 Яну 2009, 10:59

И аз си я обичам даже сега само да си продам джантите и вкарвам D2 окачване. Не че не съм доволен, но преди на супер смешни места съм закъсвал със чисто нови гуми съм. Преди 2г. се качвам да карам борд на алеко, първият път имаше спряла кола пред мен, аз спрях и няма тръгване, айде спускане надоло и пак нагоре със засилка качих :)
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 10 Яну 2009, 14:37

Заключвам темата по молба на автора.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата