Въпрос относно модел на Порше
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
5 лева максимумjustboy написа:Офф, верно немаше боост уред.. А и говорих с него, грешката е моя, колата си е 3.6 АТМосферен. И верно не съм се качвал на друго кой знае колко върващо нещо..
Да имате представа колко може да ми е излязал триминутен международен разговор? До телавив например?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мафия ,само гледай така с тези хвалби по 997-цата да не прочете Алекс Кабриото ,че ще ти стане тясно
Той като собственик на два много,много по-истински Порша от тази електронна свиня и човек карал доста други модели на фирмата и каращ редовно доколкото знам на северната дъга или т.нар. нордшлайфе ще ти обясни докъде стигат възможностите на този автомобил спрямо предходните ,на друго освен права посока в международни пътувания
Те и по-добре ,че в централата в Щутгард подготвиха и скоро ще представят 4 врата такава машина ,поне 4 души да могат да се развозват
Георги Пенчев

Те и по-добре ,че в централата в Щутгард подготвиха и скоро ще представят 4 врата такава машина ,поне 4 души да могат да се развозват

Георги Пенчев
Не схванах само дали под "хвалби" имаш предвид реалният смисъл на думата или риторичният
Ако е второто...както вика един приятел изявен състезател...да вади Алекс някое бързо Порше на чертата да го точковаме
Приема се всичко без Карера ГТ...макар че и с него съм навит на старт, но изхода ми е ясен предварително
Ако пък не е риторично...имаме и Поршета с които можем да го сдавим...996 примерно
И двете доста мъжки се държат 

Ако пък не е риторично...имаме и Поршета с които можем да го сдавим...996 примерно

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3