Кое ви привлече в автомобилите БМВ?
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
justboy написа:amd написа:Сантиментални чувства (от визия (дизайн, излъчване), звук, спомени от детството (когато съм се возил) ) а в последствие и удоволствието от шофирането.
Абсолютно 1 към 1...
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
KIM написа:аз от 6 годишен съм си арешал е30 ,па в последствие и всички други баварци
+1

снимах се до една Е30-ка кабрио в Гемрания като бях на 4-5г.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Още преди 15 години започнах да се заглеждам по хитовите тогава Е36-ци... Такъв дизиайн, такова излъчване. Пък къто е черна и с тъмни стъкла, малиииии
И все още съм си влюбена в тоя модел... и го намирам за изключително красив
Няма ъгъл, от който да не ми харесва, няма детайл в дизайна, който да ме дразни... И като се замисля, няма друга такава кола за мен - в другите все има нещо дребно, което не е доизпипано, дозавършено, или просто не е по мой вкус и представа за красота и хармония... Освен може би Е92...
Лелеее, нещо не съм добре, тотално съм болна - перфектната кола - кола на 20 години
:mha:
EДИТ: Ето една МНООГО СИЛНА ТЕМА на СКИСА-та... за тези, които не са я чели...
Защо си аресвам BMW- то ...

Лелеее, нещо не съм добре, тотално съм болна - перфектната кола - кола на 20 години

EДИТ: Ето една МНООГО СИЛНА ТЕМА на СКИСА-та... за тези, които не са я чели...
Защо си аресвам BMW- то ...
Последна промяна Apassionata на 21 Яну 2009, 11:16, променена общо 2 пъти
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Външния вид, дизайна, кое друго...изключително красив автомобил...
Те колите са като жените в много отношения.... та и тук така - първо ги харесваш отвън, а отвътре чак като си "влязал" в тях....няма как да е обратното
Те колите са като жените в много отношения.... та и тук така - първо ги харесваш отвън, а отвътре чак като си "влязал" в тях....няма как да е обратното

F**k them all!
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
А аз не бях чувал за BMW преди баща ми да си купи колата през '94-та ... Разкалвал ми е че това му е била мечтата - BMW
И все още не го е сменил този автомобил ! Стои вече 14 години при нас и даже е нямало причина - само една скоростна кутия (което е доста парички, понеже е автоматична), но и за нея се намери майстор
Аз съм още недорасъл да карам ... въпреки това мечтата ми е тази кола (но с ръчни скорости
) или може би някое е30
Не се знае до къде ще стигна - може да карам друга марка кола ... а може и пеша да вървя, но няма да спра да посещавам този форум, не само защото съм фен на марката а и защото може би той е най-многоброен и с най-точни хора
ПП. Имам и снимка до един мотор ... BMW ама ще видя да я сканирам някъде и да я кача тука
ИИ още една до BMW-то на първия учебен ден

Аз съм още недорасъл да карам ... въпреки това мечтата ми е тази кола (но с ръчни скорости

Не се знае до къде ще стигна - може да карам друга марка кола ... а може и пеша да вървя, но няма да спра да посещавам този форум, не само защото съм фен на марката а и защото може би той е най-многоброен и с най-точни хора

ПП. Имам и снимка до един мотор ... BMW ама ще видя да я сканирам някъде и да я кача тука

ИИ още една до BMW-то на първия учебен ден

M - The most powerful letter in the world
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
най-хубавото на БМВ, е че моделите не остаряват
Съвременниците на Е30-ките се виждат само по моргите вече, докато самите Е30ски стават все по-актуални

Съвременниците на Е30-ките се виждат само по моргите вече, докато самите Е30ски стават все по-актуални

и от мен
мене ме кефи уникалният и неповторим звук който вадят БМВ-тата!Никоя друга кола не мойе да го докара точно този звук!А и не само това БМВ-то си е просто страхотна колица много здрава и много готина!Абе БМВ-то си е БМВ!Поздрави на всички колеги 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Абе незнам кое ,но чичо ми като си купи преди 7-8 години 316 м40 и се повозихме не ми се слизаше ...от тогава насам не ми се кара друга кола...
става дума за лична
става дума за лична

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Визия, стил, комфортния салон, агресията но това което тотално ме плени е солидната изработка на купето... 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
В това което карам в момента най-вече 6-те аербега и цвета. А иначе от като съм прогледнал БМВ си ме привлича незнайно защо. Е не винаги съм имал пари за БМВ. Като се замисля се сещам. Една от най-балансираните престижни марки. Например отива мангала в автокъщата и иска да си купи най-добрата кола и хоп - Мерцедес. Отива чичо и иска най-здравата кола и хоп-Голф. Отива синът на чичо и иска престижна и здрава кола и хоп - Ауди. Бентли и Ролс Ройс са за английските аристократи и българските първенюта и мутрески. Е какво остана за нас ценителите.
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Отговора е прост: BMW!!!!!!!!!!!

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Ако не се лъжа звука от 6-така ама бех 11-12 год от къде да знам че е от цилиндрите викам некой ден като си купувам бмв първо ше вида дали го има оня звук и тогава

55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4