21.01.09 15:00 ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 20 Яну 2009, 21:26

от тия коментари почвам твърдо да се убеждавам, че наистина си заслужаваме управниците и начина по който ни лъжат, крадът и затриват :twisted:
реално погледнато проблем няма, защото излиза че само 0,5% са недоволни и имат някаква воля за промяна
другите са супер

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 20 Яну 2009, 22:20

Не е проблем правителството а системата. Тя им позволява да си правят каквото искат. Аз не съм доволен но мисля че това са глупости нищо няма да стане с протести. Дори и да дойде ново правителство пак ще си крадът.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 20 Яну 2009, 22:37

не е глупав тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава :!:
докато седим като мишки ще ни крадът
циганите ще ни бият , турците ще ни се присмиват, ще гледаме новини на турски и всяко следващо поколение ще е все по-тъпо, докато не се претопим в масата от цигани и турци
колко по-елементарно да ти го обясня

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Яну 2009, 23:06

Не можеш да му го обесниш.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 21 Яну 2009, 0:44

ае неам думи стоите си дома и не протестираите затова сме на този хал.
верно няма ясно очертана нова млада партия която да застане зад народа за тотални промени която да управлява разумно и единствено в интерес на народа вьв всички сфери .но това не е невьзможно.
протеста вече цели явни искания в интерес на народа.трябва да се подкрепи.
зле ми е като чета редовете на болните песимистични хора от този форум а те не са малко както и много други това е ужаса на бьлгария.
нека свободните утре хора мислещи за промяна и подкрепа кьм протеста излезнат заедно пред парламента.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 21 Яну 2009, 2:01

вие нещо започнахте да го обръщате на лични нападки май а?

bmw maniqk ivo bmw написа:Вие ли ще оправите държавата леле това направо ме разби. :lol: :lol:

защо да не мислиш че като живеем в "провинцията" сме по-малко умни от теб велики столичанино???

ja написа:В София отдавна се говори на даге бе Оги :) Нема нужда да идвате тука има достатъчно Плевенчани :)

нещо против ли имаш? като ти пречат "провинциалистите" изнасяй се от София ;)

я се стегнете малко и обърнете агресията си в правилна посока...
аз лично съм отвратен от град София и гледам да го посещавам само при нужда... да не обръщаме темата в София vs провинцията...

и все пак смятам че заради вашето безразличие страда цяла България!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Яну 2009, 9:39

Ogi не си прав човече.
Ако имаш толкова мерак ще си хванеш влака и ще дойдеш, двупосочният билет е не повече от 20лв. Не ми разправяй глупостите за провинцията, който има желание ще дойде, който не - оправдание.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 21 Яну 2009, 13:09

Ogi написа:
ja написа:В София отдавна се говори на даге бе Оги :) Нема нужда да идвате тука има достатъчно Плевенчани :)

нещо против ли имаш? като ти пречат "провинциалистите" изнасяй се от София ;)

Я по-спокойно ве даге, аз когато съм вилнял из Плевен си бил в ташкент, не ми говори така ако обичаш, да не намина да да ти откъсна пишката :)

Аз съм решил, че тоя град е загубена кауза още преди 10 години, тогава пак ли ни беха виновни Софиянци... Като ти се протестира мини и се обади ще черпя по едно, може пък да се окаже, че се познаваме...

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 21 Яну 2009, 13:24

на кой му пука всъщност :roll:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 21 Яну 2009, 13:32

Turbo_Ted написа:...но как в БГ да има гражданско общество като е пълно със селяни :roll: не искам да засягам никой с поста си - лично мое мнение е и хич не ми пука ;)

Точно така, аз за това казах, че проблема не е основно в парламента, проблема е в обществото. А за съжаление обществото ни е пълно с неграмотни и прости хора, дребни душици, които са настроени негативно по рождение...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 21 Яну 2009, 16:29

Аиде пак на коня и юруш да се спори.... абе колеги защо спорите?
Някой от вас замислял ли се е коя е масовката - доволните или недоволните...
Че в българия егоизма е доминиращ е факт - кво ми дреме като на мен ми е добре - то за това и има корупция (пример : защо полицая да не вземе 100 лева от тоя пияния дето е спрял, и да го пуска да си ходи като с тия сто лева ще е по-добре...пък кво му пука че долу някой/няколко ще се избият) ето за този егоизъм говоря... знаете ли защо в българия е разрешено носенето на оръжие за лична употреба??? - защото държавата не може да се справи с осигуряването на сигурността на гражданите си (това е по закон (от 1994)- не е мое тълкувание) Имам предвид че след като някои от вас са добре (щото и тия управляващите са добре) защо трябва да му пука на някой за останалите..... да де ама тези останалите като няма какво да ядат или парите като не им стигнат ще си вземат от вас бре... пък и по-голяма поразия ще стане... Тук не става въпрос дли ти си ок или не в крайна сметка съществуваш в едно общество и малко или много трябва да допринасяш за това общество...

Вижте аз не се оплаквам от стандарта си на живот - криво ми е обаче като ежедневно ми се обаждат някви хора да ме шантажират и да се опитват да ме измамят - то българите сме основоположници на голяма част от измамите в световен мащаб .. така да се каже Пионерчета... преди години бягх един от организаторите на комитета против матурите или по скоро против това което се опитаха да направят с тях... тогава доста бяхме оплювани че сме мързеливо поколение и така нататък малко хор се замислиха защо след като ги установиха по реда си никой нямаше претенции към министерството... и пак много се плю иначе... но тогава не ми пукаше зад мен застанаха родителите ми и преподавателите ми което беше достатъчно за да деиствам...

Сега вие казвате да ходим да се бием? и кои ще бием ? полицията ли? жандармерията ли? да хванем да набием познатите си че не са дошли ли? и после мислите ли че един бит полицай ще си изпълнява дълга съвестно... много се съмнявам .

п.п.
Алтернативата да съм Бит, газен, без самочувствие и без работа не ме влече...

П.П.
Шантажирането и манипулацията е нещо което не можем да изтръгнем...както и дупедавщината, и какво това трябва ли да ни накараме да си траем. Ясно е че пак ще има провокации почти сигурна е и възможността да се стигне до бой...но можете ли да го продатвратите?

Поздрави...
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 21 Яну 2009, 18:24

То народа го лъгаха, лъгаха...вече толкова време, че не вярва на никой, няма алтернатива, а само "стани да седна" :confused: Според мен затова и не успяват тия протести-защото народа е обезверен, че политиците ще му помогнат-ще махнат тия, ще дойдат още по- големи гладници.
Не натрапвам на никой моето мнение, желанието за промяна е хубаво нещо, но аз поне не виждам как да стане-не само да се променят нещата, а и към по- добро :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 21 Яну 2009, 18:54

Протестите според мен са успешни. Народа се посъбуди а и има отзвук в чуждите медии. Това е начин да покажем пред света, че България е не само корумпирани политици и бандити ами и съвестни хора.

А правителството си го зачука с тия неадекватни действия и това се видя от всички. Съответно това ще се отрази в гласуването на следващите избори.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 21 Яну 2009, 19:36

ja написа:Протестите според мен са успешни. Народа се посъбуди а и има отзвук в чуждите медии. Това е начин да покажем пред света, че България е не само корумпирани политици и бандити ами и съвестни хора.

А правителството си го зачука с тия неадекватни действия и това се видя от всички. Съответно това ще се отрази в гласуването на следващите избори.

дано!!!!!
и дано ДПС никога повече не влиза в правителството :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 21 Яну 2009, 19:39

Ogi написа:
ja написа:Протестите според мен са успешни. Народа се посъбуди а и има отзвук в чуждите медии. Това е начин да покажем пред света, че България е не само корумпирани политици и бандити ами и съвестни хора.

дано!!!!!
и дано ДПС никога повече не влиза в правителството :evil: :evil: :evil:

Трябва за изборите да направим блокада на пътищата превозващи турките гласове...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата