ИЗМАМА - издирва се!
Модератор: Общи модератори
X-citer написа:Yed написа:Колега, пиши какво е станало взе ли си паричките?
"Татко каза, че ше ми купи колело, ама друг път...":lol:
Въпросния човек го чакам от септември миналата година да ми върне пари и всеки път като се чуем обещанията са, че до ден два ще мине да ми ги оправиМен тази сума няма да ме бутне, обаче доверие и живот се губят само един път...
Само информативно, сподели ли горчивия си опит в темата където искаше пари

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Ако също парите са на лихва, може да се извартят нещата, така че този, който дава пари - едва или не рекетира човека!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ей го измамника,сега се прибирам.Йолита много добре си помисли за думите на ри4монд и как може да го изядеш накрая ти.Но не сам такъв.както говорихме поне 20 пъти последните няколко 4аса не виждам защо темата още се обсъжда.Сега ако сам измамник савсем спокойно мога да пусна жалба в полицията,4е ме изнудваш защото неможеш да докажеш 4е си ми дала пари,също така мога да извадя и разпе4атка на телефона как ми званиш в 3 през ноща и ме заплашваш.Писала си 4е си ми званяла в събота и неделя,грешка,званя ми в петък,но както и да е.
Гледам някои пишат,4е сам закъсал и се крия и ще обясня защо така се полу4и.
Преди време бях изкарал едни пари,рададох на приатели,купих 2 коли за продаване.едната от тях за сега няма равитие,а другата беше бласната от приател.за нея имам копува4 но от Булинс не са ми изплатили щетата и немога да си оправя колата за да я продам.
Следователно мене малко по малко ми сваршиха парите наложи се да зема пари от баща ми,като о4аквах да си полу4а парите от каското до преди 20 дена.Тъй като не ги бях полу4ил се наложи да пусна тема в форума за заем,защото трябваше да ги дам на баща ми да си ги внесе в банката както ни беше уговорката.от този момент тъй като аз още не сам си полу4ил застраховката,нито поне 4аст от парите които сам раздал ми се наложи да зема от друго място пари за да мога да си спаза оговорката с 2-ма 4овека от форума които ми сваршиха работа сас заема.Единия от тях излезе 4овек и ме из4ака до днес,като трябваше в4ера да си полу4и парите,оба4е другия-вапросната Йолита още в4ера в 6 4аса е пуснала темата.
Любо това е при4ината и на теб за момента да немога да ти оправя парите,макар 4е са незна4ителна сума,просто си раздадох моите пари и сега нищо от никаде не полу4авам и се налага аз да се излагам пред други.
Йолита вапреки 4е се 4ухме толкова много пъти за последните няколко 4аса,ти продалжавам да ме обвиняваш и да лъжеш хората.На какво основание си ме пуснала за издирване,ми скъпа нямаш такова и там ще ти се изсмеят защото нямаш доказателство
Борко нема грижи,най малкото защото тази кола която тя е споменала в момента е на 4асти в един сервиз
Някой има ли още вапроси кам мен или ще продалжавате да серете?
Надявам се да сам изяснил за какво става на вапрос.
Никога,ама никога няма да се скрия за каквато и да е сума,просто трябва да разберете 4е не виско винаги зависи от мен.
Гледам някои пишат,4е сам закъсал и се крия и ще обясня защо така се полу4и.
Преди време бях изкарал едни пари,рададох на приатели,купих 2 коли за продаване.едната от тях за сега няма равитие,а другата беше бласната от приател.за нея имам копува4 но от Булинс не са ми изплатили щетата и немога да си оправя колата за да я продам.
Следователно мене малко по малко ми сваршиха парите наложи се да зема пари от баща ми,като о4аквах да си полу4а парите от каското до преди 20 дена.Тъй като не ги бях полу4ил се наложи да пусна тема в форума за заем,защото трябваше да ги дам на баща ми да си ги внесе в банката както ни беше уговорката.от този момент тъй като аз още не сам си полу4ил застраховката,нито поне 4аст от парите които сам раздал ми се наложи да зема от друго място пари за да мога да си спаза оговорката с 2-ма 4овека от форума които ми сваршиха работа сас заема.Единия от тях излезе 4овек и ме из4ака до днес,като трябваше в4ера да си полу4и парите,оба4е другия-вапросната Йолита още в4ера в 6 4аса е пуснала темата.
Любо това е при4ината и на теб за момента да немога да ти оправя парите,макар 4е са незна4ителна сума,просто си раздадох моите пари и сега нищо от никаде не полу4авам и се налага аз да се излагам пред други.
Йолита вапреки 4е се 4ухме толкова много пъти за последните няколко 4аса,ти продалжавам да ме обвиняваш и да лъжеш хората.На какво основание си ме пуснала за издирване,ми скъпа нямаш такова и там ще ти се изсмеят защото нямаш доказателство
Борко нема грижи,най малкото защото тази кола която тя е споменала в момента е на 4асти в един сервиз
Някой има ли още вапроси кам мен или ще продалжавате да серете?
Надявам се да сам изяснил за какво става на вапрос.
Никога,ама никога няма да се скрия за каквато и да е сума,просто трябва да разберете 4е не виско винаги зависи от мен.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
E, ще ги връщаш ли парите на момичето днес? Аз това не разбрах. Освен това, както си го описал явно си ги знаеш нещата, така че май заеми трябва да ти се дават с договор. Не съм на ничия страна, просто ми е интересно дали ще си спазиш уговорката, защото вече не е вчера
Щял си да подадеш жалба за заплахи, след като всички знаем какво е станало, че даже и парите на Любо са от миналата година, ти нормален ли си? 

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Колежке, ще ме прощаваш, но когато ти е слаб ангела и си трепериш над парите, решението е много просто - НЕ ДАВАШ пари на заем на непознати с лихва... Или ако ще даваш, просто си връзваш гащите преди това! АБСУРДНО е след един ден закъснение да се пускат теми по форумите, жалби в МВР, статии във вестниците, репортажи в "Темата на Нова" и т.н и т.н
Язък, че името на момчето се разнесе чак до Босфора за норматив! Аз съм сигурен, че поне 80% от потребителите тук са изпадали в подобна ситуация свързана с кинти! На всички ни се е случвало да изпаднем в подобна безизходица! Един ден закъснение е напълно в рамките на нормалното според мен и целия тоя цирк е напълно излишен. Кофти го злепостави, не ми се ще да съм на негово място
Дано да не греша и да си получиш парите
P.S: А в случай, че не ги ( в което се съмнявам, предвид многото свидетели ) - грешката е изцяло твоя. Незнам на колко години си, но би трябвало да се съобразяваш с това в каква държава живеем, и че тук брат - брат краде, какво говорим за непознати
Язък, че името на момчето се разнесе чак до Босфора за норматив! Аз съм сигурен, че поне 80% от потребителите тук са изпадали в подобна ситуация свързана с кинти! На всички ни се е случвало да изпаднем в подобна безизходица! Един ден закъснение е напълно в рамките на нормалното според мен и целия тоя цирк е напълно излишен. Кофти го злепостави, не ми се ще да съм на негово място

Дано да не греша и да си получиш парите

P.S: А в случай, че не ги ( в което се съмнявам, предвид многото свидетели ) - грешката е изцяло твоя. Незнам на колко години си, но би трябвало да се съобразяваш с това в каква държава живеем, и че тук брат - брат краде, какво говорим за непознати

Последна промяна Rebel на 27 Яну 2009, 14:31, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
много ме кефи некой като земе пари на заем и после другият излиза виновен ,че си ги търси...!! супер готино е така...!!
никой не е длъжен да влиза в проблемите на искащия-иска пари-дават му се и има срок да ги върне...!!! през тва време дали ше има междуконтинентална война,дали ше му потънат гемиите или нещо друго си е негов проблем-трябва да си изпълни задължението и да си носи последствията....!!!
много е интересен коментара ,че далият няма доказателства ,че са дадени. тва е нещо като :"я не ме закачай-ше ги върна кога и колкото мога!"
та покрай целата тирада за кой кви коли купил ,кой кого ударил и коя е на части и кой застраховател е виновен не разбрахме дали дължи пари,ше ги връща ли ,кога ше ги връща ....!????
не че нещо-не го познавам момчето ,ма става интересно тука във форума и е редно да се изясни...!!! щото може да тръгне приказка : "бе тия там у баварския форум балъците раздават пари без нищо и един ги е наредил маса народ...!!"
та да чуем крайният резултат. който иска да е част от някаква общност -трябва да изясни кви са му вижданията за честност и дадена дума.....
никой не е длъжен да влиза в проблемите на искащия-иска пари-дават му се и има срок да ги върне...!!! през тва време дали ше има междуконтинентална война,дали ше му потънат гемиите или нещо друго си е негов проблем-трябва да си изпълни задължението и да си носи последствията....!!!
много е интересен коментара ,че далият няма доказателства ,че са дадени. тва е нещо като :"я не ме закачай-ше ги върна кога и колкото мога!"
та покрай целата тирада за кой кви коли купил ,кой кого ударил и коя е на части и кой застраховател е виновен не разбрахме дали дължи пари,ше ги връща ли ,кога ше ги връща ....!????
не че нещо-не го познавам момчето ,ма става интересно тука във форума и е редно да се изясни...!!! щото може да тръгне приказка : "бе тия там у баварския форум балъците раздават пари без нищо и един ги е наредил маса народ...!!"
та да чуем крайният резултат. който иска да е част от някаква общност -трябва да изясни кви са му вижданията за честност и дадена дума.....
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
///peter написа:Но можеш да се обадиш нали?![]()
Здраве да е, важното е да сме плейъри
така е, аз никой не защитавам. Когато давам пари мразя да си ги търся сам после, защото аз самия не обичам да вися! Но това е друга тема. Всичко се случва, и за един ден не може да се провери каква е причината за забавянето. ИЗМАМНИК с големи букви е доста силна дума. Като закъснееш с 1 ден да си платиш сметката за телефона не те раздухват по вестниците като престъпник на следващия ден, нали ?

А иначе коментарите на колегите от тип "Аз ако съм няма да ти ги върна, защото нямаш документ, даже ще те съдя" нема да ги коментирам...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Всеки си има гледна точка...
Аз също не защитавам никой, но представи си дал си пари на някой с желание да му помогнеш, а ти трябват на дата на която сте се разбрали...
Увисваш, само защото си искал да помогнеш
А пък като длъжник, вдигаш телефона и казваш, извинявай нямам парите сега, дай да измислим нещо за неудобството...
И те така, заем само със запис на заповед

Аз също не защитавам никой, но представи си дал си пари на някой с желание да му помогнеш, а ти трябват на дата на която сте се разбрали...
Увисваш, само защото си искал да помогнеш

А пък като длъжник, вдигаш телефона и казваш, извинявай нямам парите сега, дай да измислим нещо за неудобството...

И те така, заем само със запис на заповед

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
както четеме не е вчера денят за връщането ,а си го търси от миналата седмица...!! а и като не ти дигат телефона - ясно ,че нещо не е наред.
най-добре ще стане ако върне парите ,ма днес -не некога,извини се за закъснението,тя му се извини за разправията и всички се прегърнат щастливи.....!!!
дотогава аз ще съм щастливия ,че премислих и не му дадох като търсеше заем,а и той ще е щастливият ,че не съм му дал.....!!!
а па тва със записа на заповед -като нема нищо на негово име тоя ,дето е взел и не работи никъде на договор ше си го носите тоя запис да се бършете с него....!!!
както четеме не е вчера денят за връщането ,а си го търси от миналата седмица...!! а и като не ти дигат телефона - ясно ,че нещо не е наред.
най-добре ще стане ако върне парите ,ма днес -не некога,извини се за закъснението,тя му се извини за разправията и всички се прегърнат щастливи.....!!!
дотогава аз ще съм щастливия ,че премислих и не му дадох като търсеше заем,а и той ще е щастливият ,че не съм му дал.....!!!
а па тва със записа на заповед -като нема нищо на негово име тоя ,дето е взел и не работи никъде на договор ше си го носите тоя запис да се бършете с него....!!!
Последна промяна SKISA на 27 Яну 2009, 14:42, променена общо 2 пъти
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Иво-да нормален сам,явно трябва да ми про4етеш поста пак,казал сам на моми4ето 4е кам 3 ще сам пред нейната работа
Скиса-прави си 4и никой не го интересува какво се е слу4ило с мен и защо така се е полу4ило,само след един ден закъснение
Ккакто казах никога и по никакав повод няма да се покрия за каквата и да е сума.4есто ми се налага да зимам пари на лихва и до сега не сам имал един подобен проблем.
Вие си мислете квото искате

Скиса-прави си 4и никой не го интересува какво се е слу4ило с мен и защо така се е полу4ило,само след един ден закъснение
Ккакто казах никога и по никакав повод няма да се покрия за каквата и да е сума.4есто ми се налага да зимам пари на лихва и до сега не сам имал един подобен проблем.
Вие си мислете квото искате
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
Стига с тея заплахи ве

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Гледам и не вярвам на ушите си
Значи Yolita пуска мнение и от там почват да хранят bavareca_86 и съответно обратното. Ейй превърнахте го тук на селския мегдан. Тук не е мястото да си разчиствате сметките по един или друг начин
Yolita друг път пак давай пари, че ако може и в по големи размери
bavareca_86 Взел си някакви пари разбрали сте се за някакъв срок, мине ли той вече си мошеник независимо от обстоятелствата.

Yolita друг път пак давай пари, че ако може и в по големи размери
bavareca_86 Взел си някакви пари разбрали сте се за някакъв срок, мине ли той вече си мошеник независимо от обстоятелствата.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
абе 4овек,уговорката беше за в4ера ве4ерта да и варна парите,пак не 4етеш,тва 4е тя звани по рано не зна4и 4е по-рано е трябвало да и ги варна,про4ети и парвия постSKISA написа:панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
а па тва със записа на заповед -кат онема нищо тоя ,дето е взел и не работи никъде на договор ше си го носите тоя запис да се бършете с него....!!!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
SKISA написа:много ме кефи некой като земе пари на заем и после другият излиза виновен ,че си ги търси...!! супер готино е така...!!
За съжаление това отношение на хората не е само към паричните задължения...на мен ми прилича на поведението на един майстор, добре известен в нашия форум, дето като му оставиш колата си да ти я прави, след това започва да те запознава отблизо с всичките си лични проблеми и несгоди и трябва да се чувстваш все едно ти върши ебаси неземната услуга, че ти оправя колата...та чак ти се кара, като вземеш да го търсиш да го питаш какво става с колата ти...а след това научаваш от постингите му във форума, че си бил сложил турбо кит на колата докато е разрешавал проблемите си и твоята кола е стояла разколачена на паркинга му...зае*и...затова съм решил повече на мнения за сервизи и квото и да е от форуми да не се доверявам