Застрахованите в "Лев Инс"?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 07 Мар 2009, 10:36

bavareca_86 написа:Аз отдавна сам се оправил,но благодаря все пак,а дали ме4ките се суркат ще се разбере другата седмица след като в така безмислената тема за теб се намери 4овек който да сварши работа

Абе ти не спря бе!
Първо че сипеш обиди на лични... ама и по другите теми!
Обясних ти всичко много внимателно и изчерпателно със спокоен тон /въпреки простотията ти/ и ти продължаваш!
Започваш сериозно да ме нервираш вече...
Да плюеш по дадена застрахователна компания, когато наистина си пре.бан - да, ама при положение, че всичко от тяхна страна е ок... е това си е вече тъпанарщина!
Всичко това говори само и единствено за липса на всякакво възпитание у теб!
Сам си си виновен и спри най-накрая с обидите, защото заради такива като тебе тръгва лошо име на компаниите!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 07 Мар 2009, 10:49

bebekrisss написа:
bavareca_86 написа:Аз отдавна сам се оправил,но благодаря все пак,а дали ме4ките се суркат ще се разбере другата седмица след като в така безмислената тема за теб се намери 4овек който да сварши работа

Абе ти не спря бе!
Първо че сипеш обиди на лични... ама и по другите теми!
Обясних ти всичко много внимателно и изчерпателно със спокоен тон /въпреки простотията ти/ и ти продължаваш!
Започваш сериозно да ме нервираш вече...
Да плюеш по дадена застрахователна компания, когато наистина си пре.бан - да, ама при положение, че всичко от тяхна страна е ок... е това си е вече тъпанарщина!
Всичко това говори само и единствено за липса на всякакво възпитание у теб!
Сам си си виновен и спри най-накрая с обидите, защото заради такива като тебе тръгва лошо име на компаниите!
си права квот си искам и ше плюя по койт си искам,кат не сам доволен у сяка тема ше ги оплювам,хи4 не ми пука 4е работиш там и не ти е приатно,хи4 не ми пука и 4е се нервираш :arrow: пий валериан.Покажи някое ли4но дето съм те обидил или само си лаеш,и както казах ще плюя щото сам преебан от компанията БУЛ ИНС.Имам няколко коли и си4ките са на разли4ни места,я се замисли що не плюя по тях,ми много просто не сам имал проблеми и са коректни,за първи път имам проблем с застрахователна компания и се гаврят с мен и тва е БУЛ ИНС,пък нека да си нямам възпитание.А ако ти продалжиш да наглееш и да ги защитаваш мога ти докарам още трима преебани от тях,ще ти снимам ударените им коли,на4ина на застраховане и сумата изплатена от тях,която изобщо не отговаря на реалността
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 07 Мар 2009, 12:35

Аз застраховам моите МПСта в ЛЕВ ИНС. Имал съм катастрофи и леки удари (от шофьорите) и са плащали напълно нормално. Единствено един път един камион катастрофира леко, платиха, възстановихме го и пак тръгна, но след два месеца камиона се смля (тоя път тотална щета), не съм доволен че не го оцениха на тотал, а на 70 процента, щото камиона отиде на боклука и ме е яд, че не съм знаел, че след първата катастрофа трябвало да го ДОЗАСТРАХОВАМ и затова ми платиха стойността без сумата от първата катастрофа. Наскоро пък купонясвахме до късно и някой ми свалил стъклата на огледалата в Стрелбище. Звъня аз и ми казват, че за такива неща не плащат. Ядосах се и звъня на брокера ми - викам, бе мама му стара, плащам по 5000лв на година за разни застраховки и накрая това не покривало, онова не покривало... След малко ми звъни пак брокера и ми казва, че уредил да ми ги платят. Аз обаче не си купих нови оригинални за 300лв, а стари от колега и ми стана неудобно да ги врънкам за 70лв. Въпроса е, че огледала, джанти, гуми НЕ СЕ ПОКРИВАТ от застраховката.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Мар 2009, 12:52

Никакви грижи с ЛевИнс,може да е щото имам връзки :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 07 Мар 2009, 13:06

Колеги, реших да не пускам нова тема, а да направя запитването си в тази. Предстои ми да регистрирам кола докарана от Германия и се чудя къде е най-добре да се направи каско? От доста години живея в чужбина и не съм много наясно. След прочетеното из разните теми май се отказах от разните Инс-ове и смятам, че Армеец е добро решение. Какво смятате за Дженерали?

Колата е Е46 320D 2003 г. и приемаме, че нямам връзки и познати в никоя застрахователна компания. :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Мар 2009, 13:45

Амреец ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 07 Мар 2009, 18:29

bavareca_86 написа:си права квот си искам и ше плюя по койт си искам,кат не сам доволен у сяка тема ше ги оплювам,хи4 не ми пука 4е работиш там и не ти е приатно,хи4 не ми пука и 4е се нервираш пий валериан.Покажи някое ли4но дето съм те обидил или само си лаеш,и както казах ще плюя щото сам преебан от компанията БУЛ ИНС.Имам няколко коли и си4ките са на разли4ни места,я се замисли що не плюя по тях,ми много просто не сам имал проблеми и са коректни,за първи път имам проблем с застрахователна компания и се гаврят с мен и тва е БУЛ ИНС,пък нека да си нямам възпитание.А ако ти продалжиш да наглееш и да ги защитаваш мога ти докарам още трима преебани от тях,ще ти снимам ударените им коли,на4ина на застраховане и сумата изплатена от тях,която изобщо не отговаря на реалността

Първо се научи да говориш и пишеш правилно!
И недей да лъжеш хората, че си пре.бан! Колегите са ти предложили най-удачния вариант във твоя случай/отстраняване на щетата в доверен сервиз/, ама ти нали си РАЗБИРАЧ и си решил друго/експертна оценка/... и сега пискаш, че те били виновни! Не - просто този път номера ти не е минал!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Мар 2009, 18:37

Е как всеки иска да е минимум 300лв отгоре, иначе е преебан ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 07 Мар 2009, 21:00

bavareca_86 и bebekrisss получават официално предупреждение за лични нападки и обиди в публичен форум.
При повторно такова грубо нарушение ще последват по-сериозни мерки.

П.П. Незнанието на правилата на форума е достатъчен повод за бан. Най-отгоре си има специален подфорум за тези неща, ако ви мързи да цъкнете да прочетете правилата.
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 07 Мар 2009, 23:11

На един приятел колата е застрахована в лев инс и знам , че няма проблеми. Ние имаме 4-5 коли в булинс , редовно имаме жулени по калници , скоро вратата беше доста ожулена , гуми плащат на 85 % , абее всичко е 6 никакви оплаквания от тях.
It`s party time !

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 09 Мар 2009, 0:25

Azrail написа:bavareca_86 и bebekrisss получават официално предупреждение за лични нападки и обиди в публичен форум.
При повторно такова грубо нарушение ще последват по-сериозни мерки.

П.П. Незнанието на правилата на форума е достатъчен повод за бан. Най-отгоре си има специален подфорум за тези неща, ако ви мързи да цъкнете да прочетете правилата.
я само ми кажи каде видя нападки и ли4ни обиди към колежката и веднага се сагласявам с теб :?:
Нападките са ми към дадената компания :!: :idea: въпреки,4е малко отклонихме темата,нещо съм ти трън в о4ите ми се струва :twisted:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 10 Мар 2009, 5:16

тука нема ли некой да добави нещо или и тая тема ше хваща прах :confused:
.пс.бебекрис имаш ли да допълниш нещо :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 10 Мар 2009, 9:31

Не - нямам какво да допълня!
Темата се изчерпа... и тя все пак беше за ЛЕВ ИНС!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 10 Мар 2009, 16:06

Аз пък все още се надявам някой да ми отговори на питането в тая тема... :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Мар 2009, 16:38

dim_off написа:Аз пък все още се надявам някой да ми отговори на питането в тая тема... :mhihi: :mhihi:

Аз ти отговорих, АРМЕЕЦ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата