Тея китайци са ми вече противни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 01 Фев 2009, 15:03

PIONEER написа:Заводско си излизат със шукар тунинг ве :lol:
http://www.thetycho.com/galleries/geely_gt_3.jpg
За тоя модел ако са по умни може да пуснат една тема в "Масови покупки" за стопове от е38 и още по-евтни ше им излезе :lol:
http://www.thetycho.com/galleries/geely_hq_2.jpg

На мен лично,вторият модел ми прилича на Дачия Логан :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Фев 2009, 18:31

asasin18 написа:
Пилев написа:Като се позамисля съм съгласен с колегата от горе :) . Нека малко тия от Германия да се сетят да намалят цените. Ама то не може и чак толко много все пак BMW, MERcedes,audi, харчат милиони на ден за development , по този начин китаиците спестяват доста разходи.

да де ама те неги харчат само за дизайн също така го има и момента с безопастност :winky: влез в youtube и виж краш тестове на тия китайски консерви и ще разбереш защо струват по 15000 лв. Ако се блъсне в смарт тая китайска Х5ца ще стане на попара

Само , че харчат много и за реклами,филми (транспортиора и сие),титанични премии на мениджърите и тн с което ама грам не подобряват качеството :idea: :idea: :idea: В ауто билд писаха , как топ мениджърите на 3те закъсали американски концерна , дошли да молят за спасителна помощ правителството , със ... частните си самолети :help:
Не може още дълго да държат тези цени , още по-малко , че наща любима тройца Ауди,БМВ,МБ са мнооого зле като надежност (поне според немците) :evil:

Предишна

Назад към Извън Темата