Вирус!!?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
///Ivan написа:Благодаря на всички за помощтта.![]()
Може да заключвате.
баце, членуваш идеално ....

иначе, формат ЦЕ->нова инсталация, е най-добрата антивирусна

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
jivko81 написа:Неее пичове, знаете ли защо ви е зле NOD32. Ами защото не сте го платили. Кракнатите версии почти винаги се прецакват и пускат вируси. Я си го платете и после да пишем пак тук. Според Вирус Бюлетин което някои от вас знаят какво е NOD32 е почти без пропуск. А повярвайте ми те знаят какво пишат. Айде дерзайте
Самата истина

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Слагай Касперски и хич няма да се занимаваш с вирусите-той сам ги засича и автоматично ги изтрива...ако е по-сериозен те пита дали да го триеш или не..преди бях с Нод и след като го махнах за да сложа Касперски ми засече още 3 вируса който успяха да проникнат през Нод...
та сега съм с изключена защитна стена на бозата и само Касперски се грижи за цялата раота...
та сега съм с изключена защитна стена на бозата и само Касперски се грижи за цялата раота...

Archangel написа:Аз седя без антивирусна и Firewall по принцип. И без това Уин-а сбозява и без вируси за 3-4 месеца.
Добре де защо ХП-то ми не е преинсталирано повече от година и в момента компа ми не е рестартиран повече от 42 дена и ПАК нямам проблеми ?!

На лаптопа съм с Виста от 4-5 месеца и тя не ми прави проблеми и се рестартира само когато има сериозни Ъпдейти

П.п. и на двете съм с НОД32
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
cucko написа:Слагай Касперски и хич няма да се занимаваш с вирусите-той сам ги засича и автоматично ги изтрива...ако е по-сериозен те пита дали да го триеш или не..преди бях с Нод и след като го махнах за да сложа Касперски ми засече още 3 вируса който успяха да проникнат през Нод...
Кажи точно каква версия на Касперски ползваш!?

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
///Ivan написа:cucko написа:Слагай Касперски и хич няма да се занимаваш с вирусите-той сам ги засича и автоматично ги изтрива...ако е по-сериозен те пита дали да го триеш или не..преди бях с Нод и след като го махнах за да сложа Касперски ми засече още 3 вируса който успяха да проникнат през Нод...
Кажи точно каква версия на Касперски ползваш!?

Колега опитай със Spy Emergency да премахнеш троянеца .А ,като антивирус Ти препоръчвам Kaspersky и Avast .A nod32 незная вобще дали е антивирустна.Спомням си преди време бях със нода и не ми засича никакви вируси системата ми чиста,като сълза,после реших да видя що за животно е Avast и ,както я сложих ми засече вирусите ,пуснах да сканирам и се оказаха около 20 тина.Nod32 никога не бих сложил,това е една залъгалка,която неотчита дори когато имаш вирус камоли да го хване
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
това е сигурна преинсталация... щото ще се явява постоянно...
юни ще станат 2 години, откакто правих инсталация... аваст про, краб клиинъра и регистри клиининг експерт държат системата в завидно състояние все още
юни ще станат 2 години, откакто правих инсталация... аваст про, краб клиинъра и регистри клиининг експерт държат системата в завидно състояние все още

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4