Мъж закла децата си, подпали къщата си и избяга
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колега..аз го разбрах с 300 зора..ето преводаplradev написа:alexsch написа:аз пък съм вижда. с.едното- циганин бие ама ПыЕБИВА циганка на у.ица тупаницил шама,ил псувни оная вика та се кине: "Помощ помощ убиха ме помощ!" спи,а пат,у.ка - бе.ецници почват да го в.аачт към ко.ата манга.ката се нахвъ,.я на по.ицаите и вика- остави ми мъжо бе! къде го водите- той е невинен нищо ви не е нап,ави.л
ебаси поста..нищо не разбрах...
А относно случая с тоя изруд...в темата с отвлечения автобус го казах,тук ще го повторя..: народа тотално полуде !!!

Аз пък съм виждал следното циганин бие ама пребива циганка на улицата тупаници шамари и псувни.Оная вика та са къса "Помощ помощ убиха ме помощ" спира патрулка белезници и почват да го влачат към колата мангалката се нахвърля на полицаите и вика - остави ми мъжо бе! къде го водите - той невинен

Къде пише,че тиквеника са го хванали?

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
Хванаха убиеца Манчо от Осиково
Имаше данни, че мъжът е подготвен да оцелява в сурови планински условия, а полицията смяташе, че залавянето му няма да бъде нито бързо, нито леко
05.02.2009
Убиецът от село Осиково е бил заловен в 15,15 ч. в стара къща в покрайнините на родното си място Скребатно след щателно полицейско претърсване на всички постройки в района.
Малко по-рано той бил видян на няколко км от мястото на престъплението. Местни хора забелязали Манчо Панюков, след като МВР пусна негова снимка и физическо описание.
Около 21 ч. в сряда 29-годишният мъж уби по особено жесток начин двете си деца и запали къщата, където живее. Пострадаха петима души, настанени с изгаряния в "Пирогов".
Най-тежко е състоянието на майката на децата - Биляна, с която мъжът живеел на семейни начала. 30-годишната жена има 85% изгаряния и за спасяването на живота й практически няма шанс.
В хода на издирването полицията предупреди, че убиецът, наричан от медиите "чудовището от Осиково", е опасен и въоръжен.
На онези, които го забележат, МВР препоръчваше в никакъв случай да не правят опит да го заловят или обезвреждат.
Срещата с него нито е желателна, нито безопасна, предупредиха полицаи. Вечерта, когато се разиграла трагедията, Манчо заплашил, че ще има и други убити.
Допускаше се Панюков да направи опит да се укрие на друго място в страната или дори в чужбина.
В издирването му включиха почти целият състав на Областната дирекция на полицията в Благоевград, горски работници и членове на местната ловна дружинка. Граничните пунктове също бяха известени за търсенето.
Блокирани бяха и всички пътища в региона. На кръстовищата полицейски патрули проверяваха преминаващите автомобили.
По-рано по данни от локализацията на мобилния му телефон бе направен извод, че убиецът се укрива в община Гърмен. Очакваше се обаче мъжът в най-скоро време да се отърве от GSM апарата си.
Разпространена бе негова снимка
плюс описание: мургав, висок около 1,85, с кафяви очи и къса черна коса, силен физически, брутален и агресивен.
Според негови близки напоследък той бил напълно отчаян от живота и имал много конфликти с родителите на жената, при които живеело семейството му.
В родното си с. Скребатно Манчо също бил
известен с постоянните си скандали и побоища
Бил регистриран в полицията за кражби и нанасяне на средна телесна повреда.
Запознати припомнят, че преди месец пребил зверски баща си, а в миналото е наказван от съда с предупреждаван и 40 лв. глоба, защото отрязал пръст от ръката на свой съсед с моторна резачка.
Имаше данни, че мъжът е подготвен да оцелява в сурови планински условия, а полицията смяташе, че залавянето му няма да бъде нито бързо, нито леко.
Имаше данни, че мъжът е подготвен да оцелява в сурови планински условия, а полицията смяташе, че залавянето му няма да бъде нито бързо, нито леко
05.02.2009
Убиецът от село Осиково е бил заловен в 15,15 ч. в стара къща в покрайнините на родното си място Скребатно след щателно полицейско претърсване на всички постройки в района.
Малко по-рано той бил видян на няколко км от мястото на престъплението. Местни хора забелязали Манчо Панюков, след като МВР пусна негова снимка и физическо описание.
Около 21 ч. в сряда 29-годишният мъж уби по особено жесток начин двете си деца и запали къщата, където живее. Пострадаха петима души, настанени с изгаряния в "Пирогов".
Най-тежко е състоянието на майката на децата - Биляна, с която мъжът живеел на семейни начала. 30-годишната жена има 85% изгаряния и за спасяването на живота й практически няма шанс.
В хода на издирването полицията предупреди, че убиецът, наричан от медиите "чудовището от Осиково", е опасен и въоръжен.
На онези, които го забележат, МВР препоръчваше в никакъв случай да не правят опит да го заловят или обезвреждат.
Срещата с него нито е желателна, нито безопасна, предупредиха полицаи. Вечерта, когато се разиграла трагедията, Манчо заплашил, че ще има и други убити.
Допускаше се Панюков да направи опит да се укрие на друго място в страната или дори в чужбина.
В издирването му включиха почти целият състав на Областната дирекция на полицията в Благоевград, горски работници и членове на местната ловна дружинка. Граничните пунктове също бяха известени за търсенето.
Блокирани бяха и всички пътища в региона. На кръстовищата полицейски патрули проверяваха преминаващите автомобили.
По-рано по данни от локализацията на мобилния му телефон бе направен извод, че убиецът се укрива в община Гърмен. Очакваше се обаче мъжът в най-скоро време да се отърве от GSM апарата си.
Разпространена бе негова снимка
плюс описание: мургав, висок около 1,85, с кафяви очи и къса черна коса, силен физически, брутален и агресивен.
Според негови близки напоследък той бил напълно отчаян от живота и имал много конфликти с родителите на жената, при които живеело семейството му.
В родното си с. Скребатно Манчо също бил
известен с постоянните си скандали и побоища
Бил регистриран в полицията за кражби и нанасяне на средна телесна повреда.
Запознати припомнят, че преди месец пребил зверски баща си, а в миналото е наказван от съда с предупреждаван и 40 лв. глоба, защото отрязал пръст от ръката на свой съсед с моторна резачка.
Имаше данни, че мъжът е подготвен да оцелява в сурови планински условия, а полицията смяташе, че залавянето му няма да бъде нито бързо, нито леко.
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Страшно много луди се навъдиха, един автобус отвлича, друг си коли децата, не знам как човек може да излезе спокойно да се разхожда по улиците
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
plradev написа:
ебаси поста..нищо не разбрах...
е, гледай клавиатурата... кои БГ буквички са на мястото на точка и запетая на латиницата... аз понякога така се шегувам кодирано, вместа на кирилица пиша на латиница ... и който се напъне, разбира

Ето още инфо по случая
http://bulgaria.actualno.com/news_220075.html
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Re: ф
irkum написа:ма добре де , и кво?
А баш... 90% от новините са пълни с черни хроники , ми айде и тук да ги пренесем, за да ни се донабият в главата. Нищо лично де , извинявам се ако съм засегнал някой, но не мисля, че съм си обогатил знанията с това "Че еди кой си, отрезал главите на децата си и ги изгорил". С това само мога да си изплюя червата от изродщина и денят ми да стане още по-черен

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
vectra написа:в крайна сметка хванали ли са го копелето мръсно?
Току що съобщиха по радиото че е заловен
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
лека им пръст на дечицата...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
BT9028BA написа:Просто немога да повярвам как може да си заколиш децата по такъв брутален начин - този е за смъртна присъда
Малко му е дори.

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
То всеки си има проблеми,ако вземем да се колим и трепем няма да останат хора в тази даржава.Колкото до този ИЗРУД каквото и да му направят все ше му е малко,да заколи собстевените си деца тцтц,тоя не е 4овек 

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Не мога да проумея ... как така ще убие децата си които не са го провокирали по никакъв начин ...
Нито филми съм гледал ... нито игри съм играл с такива извращения. А този лудия
Не не. Не го побира ума ми 

M - The most powerful letter in the world
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ами то като животни ги напрай на кайма...чатна го затъналия заем и готова раотата...само не ми е ясно защо трябва да засегне другите от колкото себе си..те какво са му виновни ...трябва хептен да е превъртял за да го направи така.. 

74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5