Мъж закла децата си, подпали къщата си и избяга

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 05 Фев 2009, 16:56

plradev написа:
alexsch написа:аз пък съм вижда. с.едното- циганин бие ама ПыЕБИВА циганка на у.ица тупаницил шама,ил псувни оная вика та се кине: "Помощ помощ убиха ме помощ!" спи,а пат,у.ка - бе.ецници почват да го в.аачт към ко.ата манга.ката се нахвъ,.я на по.ицаите и вика- остави ми мъжо бе! къде го водите- той е невинен нищо ви не е нап,ави.л

:shock: ебаси поста..нищо не разбрах...

А относно случая с тоя изруд...в темата с отвлечения автобус го казах,тук ще го повторя..: народа тотално полуде !!!
Колега..аз го разбрах с 300 зора..ето превода :roll:
Аз пък съм виждал следното циганин бие ама пребива циганка на улицата тупаници шамари и псувни.Оная вика та са къса "Помощ помощ убиха ме помощ" спира патрулка белезници и почват да го влачат към колата мангалката се нахвърля на полицаите и вика - остави ми мъжо бе! къде го водите - той невинен

:roll:

Къде пише,че тиквеника са го хванали?
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Фев 2009, 16:59

grape fruit написа:Заловен е изверга!

Защо им е заловен.На такива трябва разтрел на място и после съпротива при арест.Поне това се практикуваше по времето на комунизма и имаше някакъв ефект.Винаги съм бил за смъртна присъда,са тая измет ще го хранят цял живот на наш гръб.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 05 Фев 2009, 17:02

Хванаха убиеца Манчо от Осиково

Имаше данни, че мъжът е подготвен да оцелява в сурови планински условия, а полицията смяташе, че залавянето му няма да бъде нито бързо, нито леко
05.02.2009
Убиецът от село Осиково е бил заловен в 15,15 ч. в стара къща в покрайнините на родното си място Скребатно след щателно полицейско претърсване на всички постройки в района.

Малко по-рано той бил видян на няколко км от мястото на престъплението. Местни хора забелязали Манчо Панюков, след като МВР пусна негова снимка и физическо описание.

Около 21 ч. в сряда 29-годишният мъж уби по особено жесток начин двете си деца и запали къщата, където живее. Пострадаха петима души, настанени с изгаряния в "Пирогов".

Най-тежко е състоянието на майката на децата - Биляна, с която мъжът живеел на семейни начала. 30-годишната жена има 85% изгаряния и за спасяването на живота й практически няма шанс.

В хода на издирването полицията предупреди, че убиецът, наричан от медиите "чудовището от Осиково", е опасен и въоръжен.

На онези, които го забележат, МВР препоръчваше в никакъв случай да не правят опит да го заловят или обезвреждат.

Срещата с него нито е желателна, нито безопасна, предупредиха полицаи. Вечерта, когато се разиграла трагедията, Манчо заплашил, че ще има и други убити.

Допускаше се Панюков да направи опит да се укрие на друго място в страната или дори в чужбина.

В издирването му включиха почти целият състав на Областната дирекция на полицията в Благоевград, горски работници и членове на местната ловна дружинка. Граничните пунктове също бяха известени за търсенето.

Блокирани бяха и всички пътища в региона. На кръстовищата полицейски патрули проверяваха преминаващите автомобили.

По-рано по данни от локализацията на мобилния му телефон бе направен извод, че убиецът се укрива в община Гърмен. Очакваше се обаче мъжът в най-скоро време да се отърве от GSM апарата си.

Разпространена бе негова снимка

плюс описание: мургав, висок около 1,85, с кафяви очи и къса черна коса, силен физически, брутален и агресивен.

Според негови близки напоследък той бил напълно отчаян от живота и имал много конфликти с родителите на жената, при които живеело семейството му.

В родното си с. Скребатно Манчо също бил

известен с постоянните си скандали и побоища

Бил регистриран в полицията за кражби и нанасяне на средна телесна повреда.

Запознати припомнят, че преди месец пребил зверски баща си, а в миналото е наказван от съда с предупреждаван и 40 лв. глоба, защото отрязал пръст от ръката на свой съсед с моторна резачка.

Имаше данни, че мъжът е подготвен да оцелява в сурови планински условия, а полицията смяташе, че залавянето му няма да бъде нито бързо, нито леко.

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 05 Фев 2009, 17:04

Страшно много луди се навъдиха, един автобус отвлича, друг си коли децата, не знам как човек може да излезе спокойно да се разхожда по улиците
Има много коли и ....BMW
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 05 Фев 2009, 17:05

plradev написа:
:shock: ебаси поста..нищо не разбрах...

е, гледай клавиатурата... кои БГ буквички са на мястото на точка и запетая на латиницата... аз понякога така се шегувам кодирано, вместа на кирилица пиша на латиница ... и който се напъне, разбира :mhihi:
Ето още инфо по случая
http://bulgaria.actualno.com/news_220075.html
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 05 Фев 2009, 17:05

в крайна сметка хванали ли са го копелето мръсно?
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

Потребител
Аватар

Re: ф

Мнение от Fixxxer » 05 Фев 2009, 17:10

irkum написа:ма добре де , и кво?

А баш... 90% от новините са пълни с черни хроники , ми айде и тук да ги пренесем, за да ни се донабият в главата. Нищо лично де , извинявам се ако съм засегнал някой, но не мисля, че съм си обогатил знанията с това "Че еди кой си, отрезал главите на децата си и ги изгорил". С това само мога да си изплюя червата от изродщина и денят ми да стане още по-черен :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 05 Фев 2009, 17:14

vectra написа:в крайна сметка хванали ли са го копелето мръсно?

Току що съобщиха по радиото че е заловен
Има много коли и ....BMW
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 05 Фев 2009, 17:14

Тоя директно отива до живот без право на обжалване... за съжаление е най-малкото, което заслужава.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Фев 2009, 17:43

лека им пръст на дечицата... :| :| :cry:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 05 Фев 2009, 17:58

BT9028BA написа:Просто немога да повярвам как може да си заколиш децата по такъв брутален начин - този е за смъртна присъда

Малко му е дори. :shock: :shock: :shock: :shock:
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 05 Фев 2009, 18:21

Скъп живот, евтин алкохол и ето кво става...
Жалко за дечицата. Тоя е трябвало да го гръмне некой там на място...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 05 Фев 2009, 19:44

То всеки си има проблеми,ако вземем да се колим и трепем няма да останат хора в тази даржава.Колкото до този ИЗРУД каквото и да му направят все ше му е малко,да заколи собстевените си деца тцтц,тоя не е 4овек :evil:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 05 Фев 2009, 20:01

Не мога да проумея ... как така ще убие децата си които не са го провокирали по никакъв начин ... :help: Нито филми съм гледал ... нито игри съм играл с такива извращения. А този лудия :evil: Не не. Не го побира ума ми :shock:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 05 Фев 2009, 21:05

Ами то като животни ги напрай на кайма...чатна го затъналия заем и готова раотата...само не ми е ясно защо трябва да засегне другите от колкото себе си..те какво са му виновни ...трябва хептен да е превъртял за да го направи така.. :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата