ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бойко е грамаден ,егромен популист!!! но в бг се управлява с популизъм и се печели власт с популизъм.
в случая освен ,че нямам друга алтарнатива все се надявам ,че колкото и да открадне като стане премиер ,а той ще стане и тука залагам здраво все ещ еима акъла да остави и хората да живеят.....!!
а тва ,дето е казал е обидно ,щото и аз съм тука и не се причислявам в категориите му ,но и не ме бърка......
в случая освен ,че нямам друга алтарнатива все се надявам ,че колкото и да открадне като стане премиер ,а той ще стане и тука залагам здраво все ещ еима акъла да остави и хората да живеят.....!!
а тва ,дето е казал е обидно ,щото и аз съм тука и не се причислявам в категориите му ,но и не ме бърка......
Club BMW написа:klintan66 написа:Винаги съм се чудел защо една ОЧЕВАДНА ИСТИНА намира опоненти ?
Царят е измамник
Станишев е измамник
Първанов е измамник
Доган е измамник
Комунизма е измама
Циганите са 99, 9 измамници
Пенсионерите са гладни а гласуват пак да гладуват
Държавата се управлява със шуробаджанашки методи , наши и ваши от 9 коляно политици и депутати , готови да се продадат за 100лв
Медиите са подвластни на политиците и готови да съсипят всеки човек под команда.
Левски е предаден от поп - българин . Минал е цяла България с 3-4 човека охрана . Никой дори не е помислил да го освободи.
И това се оспорва .
Дееба тесногръдото мислене - Бойко -дупки , Бойко -мутра , Бойко - алчен .Бойко обиди народа . Горното не е ли истина ?
Бойко е единствения ни шанс. Какъвто и да е , но е РАЗЛИЧЕН .
Лудили сте бе хора ...Отворете си очите . Тези, горните ,светци ли са ??????
п.п. Единствено разбирам хората облажили се от татко и чичо от властта.Откраднали ддс , фондове и т.н.
Всичко друго е сляпо , заблудено и с дървена глава ...
Пък вижте и съседните теми ...
Пък и прочетете малко история ....
Генотип ...и други неща
Хаха нещо различно![]()
Я се осъзнай
![]()
Та нали първия тъпан в класацията беше нещо ново и различно! А на кого е рожба МухоБойко? Аз ще ти кажа! Пак на първия в класацията ти. Така, че кво ми го хвалиш![]()
Много си зле. Бегай некъде на сянка. Слънчасал ми се струваш. Бат Бойко почна да се ошлайфа още при бай Тошо. Стария го научи на много неща, отвори му очите за хора, случки, събития и тям подобна ценна информация. Така че, да се каже че е креация на царя е смешно. Царя не го въведе в политиката. Той самия въобще не беше в час за нещата от живота. Дойде единствено да си прибере имотите, (макар че в едно интервю на Кеворк Кеворкян се кълнеше, че никога няма да посегне на земята българска), за да си плати комарджийските дългове и лечението на доня Маргарита в клиниките за алкохолици. Дали пък на някой е направило впечатление, че в началото чат-пат се явяваше с нея по разни партита, а година по-късно съвсем я отеба та до ден днешен.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
SKISA написа:бойко е грамаден ,егромен популист!!! но в бг се управлява с популизъм и се печели власт с популизъм.
Кото и да пийш - Наздраве

Едва разшифровах шифрограмата

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
А бе и Бойко е поредния палячо и медийна звезда.Достачно власт има в момента да промени нещо, но не виждам да го прави, ама на приказки е нонер едно.Чист рекламен трик си е това изказване, сега всички ще говорят за него и всички, на които им е писнало от светло и тъмнозелените ще викат" Ето това е нашия човек" и ако преди са се колебали, сега вече ще знаят за кой да гласуват.Няма да гласувам за него, защото нищо не е направил, а само говори това, което искаме да чуем.Популист и палячо.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Прав е, ама не съвсем- към лошия материал е трябвало да спомене и пе.ерасите по душа. Не го е направил, щото и той, като всеки политик има тая наклонност.
п.п. Срещу пе.ерасите по физиологичен признак нямам нищо против- стига да са далеч от мен, нека си живеят.
п.п. Срещу пе.ерасите по физиологичен признак нямам нищо против- стига да са далеч от мен, нека си живеят.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
прав е ама май не си е дал сметка че ще го чуят и в БГ и че предстоят избори...нали се сещате сега колко реални гласове изпусна измежду тея дето ги цитира...
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
За гафовете на ББ стари и предстоящи книги ще се пишат, уникално прям, откровен, първичен и т.н.
Господи дай сили на БГ да пребъде и след тоз месия! Тука ся и мухаха е подходящо, но всъщност сърцето ми се къса като се замисля, че шаиката престъпници ще бъдат сменени от човек който незнае какво говори и със сигурност няма ресурс да се справи с управлението на държавата....
Господи дай сили на БГ да пребъде и след тоз месия! Тука ся и мухаха е подходящо, но всъщност сърцето ми се къса като се замисля, че шаиката престъпници ще бъдат сменени от човек който незнае какво говори и със сигурност няма ресурс да се справи с управлението на държавата....
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
PhilAnselmo написа:_65536_kb_sec_ написа:по отношение на мангалите - никой не отбелязва прясната новина от тия дни колко пари е отпуснало правителството за изграждане на домове на мангалите.![]()
![]()
![]()
![]()
Абе на мен, що някой не ми отпусне пари да си взема 1-2 апартамента
Верно бе, ти и без тва си си мангал как са те пропуснали???

rado_rf написа:Club BMW написа:klintan66 написа:Винаги съм се чудел защо една ОЧЕВАДНА ИСТИНА намира опоненти ?
Царят е измамник
Станишев е измамник
Първанов е измамник
Доган е измамник
Комунизма е измама
Държавата се управлява със шуробаджанашки методи , наши и ваши от 9 коляно политици и депутати , готови да се продадат за 100лв
Медиите са подвластни на политиците и готови да съсипят всеки човек под команда.
Левски е предаден от поп - българин . Минал е цяла България с 3-4 човека охрана . Никой дори не е помислил да го освободи.
И това се оспорва .
Дееба тесногръдото мислене - Бойко -дупки , Бойко -мутра , Бойко - алчен .Бойко обиди народа . Горното не е ли истина ?
п.п. Единствено разбирам хората облажили се от татко и чичо от властта.Откраднали ддс , фондове и т.н.
Генотип ...и други неща
Хаха нещо различно![]()
Я се осъзнай
![]()
Та нали първия тъпан в класацията беше нещо ново и различно! А на кого е рожба МухоБойко? Аз ще ти кажа! Пак на първия в класацията ти. Така, че кво ми го хвалиш![]()
Много си зле. Бегай некъде на сянка. Слънчасал ми се струваш. Бат Бойко почна да се ошлайфа още при бай Тошо. Стария го научи на много неща, отвори му очите за хора, случки, събития и тям подобна ценна информация. Така че, да се каже че е креация на царя е смешно. Царя не го въведе в политиката. Той самия въобще не беше в час за нещата от живота. Дойде единствено да си прибере имотите, (макар че в едно интервю на Кеворк Кеворкян се кълнеше, че никога няма да посегне на земята българска), за да си плати комарджийските дългове и лечението на доня Маргарита в клиниките за алкохолици. Дали пък на някой е направило впечатление, че в началото чат-пат се явяваше с нея по разни партита, а година по-късно съвсем я отеба та до ден днешен.
Ти къде видя да те обиждам?
Я си мери приказките

Ако съдя по каруцарското ти мнение може спокойно да гласуваш за него

klintan66 написа:Знам , знам , той Бойко я разкопа....На софиянци трудно се угажда . Искаш ли да ти снимам улицата на леля ми на село ? Бойко и взе улицата ....Club BMW написа:klintan66 написа:Винаги съм се чудел защо една ОЧЕВАДНА ИСТИНА намира опоненти ?
Царят е измамник
Станишев е измамник
Първанов е измамник
Доган е измамник
Комунизма е измама
И това се оспорва .
Генотип ...и други неща
Хаха нещо различно![]()
Я се осъзнай
![]()
Мисля, че ми е достатъчен периода му като кмет на София за да видя, че и той не струва![]()
Живея в центъра на София, не идеален, но в центъра. И в този смисъл, искаш ли да ти снимам как изглежда улицата на която живея?
Единствения път когато бе мита улицата, просто МухоБойко идва на посещение в даскалото до нас. Сещай се.
И това, което показват по новините показва жаждата му за власт и крайностите, на които е способен!
А другите на кой са рожба да ме светнеш ?
Това го приемам, като нямам какво да кажа и затова просто си пиша ала бала.
Да искам да я снимаш! И знаеш ли къде е проблема, че улицата на леля ти на село изглежда като тази в моя квартал!
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Колко истина има в тези думи. Турци ни управляват, пенсионери и цигани гласуват... Трагично е положението....