Климатици или ГАЗ централно ???
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Тъй ся........ първо да кажа че не изчетох всички мнения.......
В къщата на два етажа сме на газ ,а на третия съм с климатици........
Разликата в сметките е почти 2:1 в полза на газта (тоест доста по скъпо
)
На газта се скъсваме да спестяваме и пак плащаме двойно.......,а климите не ги спирам по цял месец.......и само си свиркам
Единственото нещо което ме кефеше в газта беше топлата вода........ ама туй беше докат не сложих слънчев панел........тъй че ся съм с две ръце за климите......
В къщата на два етажа сме на газ ,а на третия съм с климатици........
Разликата в сметките е почти 2:1 в полза на газта (тоест доста по скъпо

На газта се скъсваме да спестяваме и пак плащаме двойно.......,а климите не ги спирам по цял месец.......и само си свиркам

Единственото нещо което ме кефеше в газта беше топлата вода........ ама туй беше докат не сложих слънчев панел........тъй че ся съм с две ръце за климите......

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Аз колега, също съм новодомец, тръбите за газта ги пуснах и чакам да събера средства за котлето, но междувременно накачих и климатици, инверторни. Така че и двете, зимата на парно, лятото на климатик
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
в кои квартал си колега ?dinkomg написа:Аз колега, също съм новодомец, тръбите за газта ги пуснах и чакам да събера средства за котлето, но междувременно накачих и климатици, инверторни. Така че и двете, зимата на парно, лятото на климатик
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Scott написа:в кои квартал си колега ?dinkomg написа:Аз колега, също съм новодомец, тръбите за газта ги пуснах и чакам да събера средства за котлето, но междувременно накачих и климатици, инверторни. Така че и двете, зимата на парно, лятото на климатик
Под Аязмото колега, все пак съм в Стара Загора

От миналото лято живея в блок с газ. Имам и следните наблюдения. Сметките за газ зависят много от квадратура, разположение и изглед. Например съседа е във вътрешен апартамент, 2стаен с изглед юг и повече от 50лв. не е платил. Докато моите сметки са стигали 300лв. Безспорен плюс на газта е топлата вода. Никакъв проблем с 200л. вана. В едната стая имам и климатик. Взех го основно за охлаждане, сравнително евтин и определено не става за отопление. Говорил съм с доста запознати по въпроса и общо взето за да се отопляваш на климатици трябва да се инвестира в скъпи инвертори.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3