Климатици или ГАЗ централно ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 07 Фев 2009, 1:26

Тъй ся........ първо да кажа че не изчетох всички мнения.......
В къщата на два етажа сме на газ ,а на третия съм с климатици........
Разликата в сметките е почти 2:1 в полза на газта (тоест доста по скъпо :( )
На газта се скъсваме да спестяваме и пак плащаме двойно.......,а климите не ги спирам по цял месец.......и само си свиркам :lalala:
Единственото нещо което ме кефеше в газта беше топлата вода........ ама туй беше докат не сложих слънчев панел........тъй че ся съм с две ръце за климите...... ;)
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 07 Фев 2009, 1:38

Аз колега, също съм новодомец, тръбите за газта ги пуснах и чакам да събера средства за котлето, но междувременно накачих и климатици, инверторни. Така че и двете, зимата на парно, лятото на климатик
Има много коли и ....BMW
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Фев 2009, 1:56

dinkomg написа:Аз колега, също съм новодомец, тръбите за газта ги пуснах и чакам да събера средства за котлето, но междувременно накачих и климатици, инверторни. Така че и двете, зимата на парно, лятото на климатик
в кои квартал си колега ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 07 Фев 2009, 2:01

Scott написа:
dinkomg написа:Аз колега, също съм новодомец, тръбите за газта ги пуснах и чакам да събера средства за котлето, но междувременно накачих и климатици, инверторни. Така че и двете, зимата на парно, лятото на климатик
в кои квартал си колега ?

Под Аязмото колега, все пак съм в Стара Загора :mhihi:
Има много коли и ....BMW
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 07 Фев 2009, 3:59

От миналото лято живея в блок с газ. Имам и следните наблюдения. Сметките за газ зависят много от квадратура, разположение и изглед. Например съседа е във вътрешен апартамент, 2стаен с изглед юг и повече от 50лв. не е платил. Докато моите сметки са стигали 300лв. Безспорен плюс на газта е топлата вода. Никакъв проблем с 200л. вана. В едната стая имам и климатик. Взех го основно за охлаждане, сравнително евтин и определено не става за отопление. Говорил съм с доста запознати по въпроса и общо взето за да се отопляваш на климатици трябва да се инвестира в скъпи инвертори.

Предишна

Назад към Извън Темата