Как предпочитате?
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
имам в предвид като 15 годишна кола например М3 е36 или м3 е30.......
с500 с600 ............понеже че много хора от обкръжението ахват и като чуят казват -кога ще си взема втора ръка за тия пари,за толкова ше си купя нов форд с найлони по седалките,а аз си мисля аз пък бих взел например стария с500 или е30 м3 или пък е36 м3
с500 с600 ............понеже че много хора от обкръжението ахват и като чуят казват -кога ще си взема втора ръка за тия пари,за толкова ше си купя нов форд с найлони по седалките,а аз си мисля аз пък бих взел например стария с500 или е30 м3 или пък е36 м3

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
При тея пари взимам си веднага на момента и на часа черничка е36 320 с тонирани стъкла, м6 репкили, ангел бангел айс и т.н, а другите пари отиват за бело и к**ва обезателно - всички знаем с тая бегачка живота е лесен.
А сега сериозно... 30 бона за кола не бих дал в никакъв случай при положение, че е36 са все още актуални модели в сънищата на 14 годишните емо кифленца с розови нашивки и значки навсякъде и не е просто енигма, че техните водачи изглеждат в очите им като звездни рицари спасители и понякога дори се случва да не се разплачат, когато правят тръби.

А сега сериозно... 30 бона за кола не бих дал в никакъв случай при положение, че е36 са все още актуални модели в сънищата на 14 годишните емо кифленца с розови нашивки и значки навсякъде и не е просто енигма, че техните водачи изглеждат в очите им като звездни рицари спасители и понякога дори се случва да не се разплачат, когато правят тръби.

KIM написа:имам в предвид като 15 годишна кола например М3 е36 или м3 е30.......
това е хубава идея, но като втора кола
все пак зависи за какво я искаш, но при всички случаи си мисля, че трябва да имаш и още една
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ако ще е мерцедес-джан франко пурети http://www.vbox7.com/play:bfc7f9ac или пък другия мис пиги 

- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
"КОЛЕГА НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ",ми на задна! а ина4е
840Ci (1994)

840Ci (1994)

Последна промяна JENATA NA 6EFA на 08 Фев 2009, 22:21, променена общо 2 пъти
- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
За тея пари ще си взема БМВ мн ясно .. е30-ка като за начало - ще си я стегна и ще я направя както аз си желая.. После и за банкета ще останат 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Ако може автора да обясни първия и третия отговор в анкетата , едно и също ли означават?
Иначе познатите правилно са му обяснили , че от практична гледна точка , новото си е ново , защото след като го купи започва да го кара без да мисли за първоначално обслужване , за това да не му искочи някакъв ремонт , защото все пак новите коли имат и гаранция.
Според мен отговора на въпроса е в това , коя от тези коли , които може да си купи за тази сума , му се кара на автора. Дали му се кара BMW втора употреба или чисто нова кола , различна от тази марка е въпрос на личен избор кой какво ще си купи , ако е пред такава дилема.
Иначе познатите правилно са му обяснили , че от практична гледна точка , новото си е ново , защото след като го купи започва да го кара без да мисли за първоначално обслужване , за това да не му искочи някакъв ремонт , защото все пак новите коли имат и гаранция.
Според мен отговора на въпроса е в това , коя от тези коли , които може да си купи за тази сума , му се кара на автора. Дали му се кара BMW втора употреба или чисто нова кола , различна от тази марка е въпрос на личен избор кой какво ще си купи , ако е пред такава дилема.
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5