РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Цинтари-обувки с кабърчета.Мнозина сигурно не са и чували,ама аз съм ги носил 

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
партенки/ слага т се на краката вместо 4орапи да не се запотяват и меришат краката правят се от откраднат чаршав от киртак
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
в казармата нищо не се губи!!!!.......то само сменя спалното си!!! /т.е. е отишло в друга стая,при друг/.
партенка също се нарича и лъжлива информация...особено за неква предстояща отпуска.....!!!
партенка също се нарича и лъжлива информация...особено за неква предстояща отпуска.....!!!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
02.01.1996 - 27.06.1997 г. Вътрешни войски - под.72345 (Враня). В началото бях гвардеец, после в оперативния батальон и накрая се "пенсионирах" като склададжия във вещевия склад на бригадата.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
От Януари 1996 г.-до Юли 1997 г. Гражданска защита
Новобрански учебен център в с.Бели извор(до Враца), останалия период в София-Дианабад!
Шофер!
Карах червена 7-ца(Лада)с цивилен номер и мноого антени, специален талон с който имах право да влизам в затворени улици, карах си по дънки, абе гъзария-да е жив и здрав бащата, че ме уреди през 2-3-ма човека за Гр.Защита, даже не се знаеше какъв ще съм точно, но шофьора на зам.началника се издъни, свалиха го от колата и ме сложиха мен след курмуване из София като на изпит!
Изкарал съм лека казарма, но въпреки това разбрах каво е всъщност да си войник, да се научиш на дисциплина, ред, самостоятелност,ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО-да си делиш храната дет се вика!!!
Не подържаме връзка с наборите и много ме е яд, бяха славни времена, личната кола ми стоеше пред портала и всяка вечер навън и по Ст.град....!Ееех
П.П.Ако някой е служил там по същото време, да пише да се видим и да се нАпием за доброто старо време!

Новобрански учебен център в с.Бели извор(до Враца), останалия период в София-Дианабад!
Шофер!

Карах червена 7-ца(Лада)с цивилен номер и мноого антени, специален талон с който имах право да влизам в затворени улици, карах си по дънки, абе гъзария-да е жив и здрав бащата, че ме уреди през 2-3-ма човека за Гр.Защита, даже не се знаеше какъв ще съм точно, но шофьора на зам.началника се издъни, свалиха го от колата и ме сложиха мен след курмуване из София като на изпит!
Изкарал съм лека казарма, но въпреки това разбрах каво е всъщност да си войник, да се научиш на дисциплина, ред, самостоятелност,ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО-да си делиш храната дет се вика!!!
Не подържаме връзка с наборите и много ме е яд, бяха славни времена, личната кола ми стоеше пред портала и всяка вечер навън и по Ст.град....!Ееех

П.П.Ако някой е служил там по същото време, да пише да се видим и да се нАпием за доброто старо време!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Сачми с медузи-"ястие" в което плува сланина(както обясни СКИСА)+грах
багер=багеросване-карат те да павиш нещо,каквото и да било(всичко което те карат да шравиш в казармата е багер)
извади въздуха от шишето-отиди да напълниш шишето с вода
команда "Гипс"-стоиш мирно и не трепваш
команда "чупи гипса"-сещате те сами
почеши коня-чешете макарите
шест=шестиране-съобщаваш на някого ,че идва офицер или сержант или некъв от който трябва да се пазиш
ДЖАК=ДЖАКСЪН-ная желаното нещо от всеки войник(уволнението)
Предвам щафетата на някой друг.....
багер=багеросване-карат те да павиш нещо,каквото и да било(всичко което те карат да шравиш в казармата е багер)
извади въздуха от шишето-отиди да напълниш шишето с вода
команда "Гипс"-стоиш мирно и не трепваш
команда "чупи гипса"-сещате те сами

почеши коня-чешете макарите

шест=шестиране-съобщаваш на някого ,че идва офицер или сержант или некъв от който трябва да се пазиш
ДЖАК=ДЖАКСЪН-ная желаното нещо от всеки войник(уволнението)

Предвам щафетата на някой друг.....

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
'94-ШЗО в Плевен(2-ра батерия),после Лозово(до Бургас) Задържаха ни 2 седмици,щото стана казармата 1 година(ама си изкарах 1.5)
фазан-старшина школник(такъв дето искарал ШЗО-то)
ШЗО-Школа за Запасни Офицери
Ей-й-й голям глад беше!На никой не го пожелавам това.А тея "медузи" още са ми пред очите.Единия път и с четината беше още.
фазан-старшина школник(такъв дето искарал ШЗО-то)
ШЗО-Школа за Запасни Офицери
Ей-й-й голям глад беше!На никой не го пожелавам това.А тея "медузи" още са ми пред очите.Единия път и с четината беше още.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
10.01.2000-19.02.2000г. в ЦУЦПМКН гр.Плевен поделение 500
20.02.2000-10.01.2001под.42820- гр.Ловеч
/По- принцип шофьор, а дефакто готвач и лавкаджия./
20.02.2000-10.01.2001под.42820- гр.Ловеч
/По- принцип шофьор, а дефакто готвач и лавкаджия./
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бойчо=боец новобранец ,който се ползва за адютант. обслужва старото/старото е стар войник/ ,носи му папане,праи дребни услуги....!!
ринозавър....= плъх ,ма голем! горе-долу като носорог!!
ринозавър....= плъх ,ма голем! горе-долу като носорог!!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
свободно на всички фазани
-иначе старото е бил кемаф (танкист) по време на голямата екскурзия в Крумовград от 03.88г до 03.90г
любим лаф ми беше:
-спри кашика за да си почине танка
сега като се замисля си спомням само хубавите моменти вечер край ротата
черпа всички УВОлнявки с две сърцераздерателни песни
http://store1.data.bg/psixarcho//vlado% ... troqva.mp3
http://store3.data.bg/lkozarov/retro%20 ... 20%20b.mp3

-иначе старото е бил кемаф (танкист) по време на голямата екскурзия в Крумовград от 03.88г до 03.90г
любим лаф ми беше:
-спри кашика за да си почине танка

сега като се замисля си спомням само хубавите моменти вечер край ротата
черпа всички УВОлнявки с две сърцераздерателни песни
http://store1.data.bg/psixarcho//vlado% ... troqva.mp3
http://store3.data.bg/lkozarov/retro%20 ... 20%20b.mp3

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
ето и от мен малко
1,07,98г ме приеха в Балчик , 3месеца учебен център,първия месец до клетвата нямаше излизане но след това всяка седмица на плаж
като минахме обучението след това в Пловдив под.44160 авто рота с/у мебелна къща
аве остават едни спомени където никога няма да се забравят
1,07,98г ме приеха в Балчик , 3месеца учебен център,първия месец до клетвата нямаше излизане но след това всяка седмица на плаж

аве остават едни спомени където никога няма да се забравят

карам спокойно