"Стопяват се сутрешните задръствания"-вярно ли е?
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
колегата е прав кризата най много захвана строителството и доста обекти се замразиха и доста хора останаха без работа от Перник,Кюстендил,Дупница затова понамалеха колите в СофияSpLiT написа:А забелязахте ли, че колите с РК и КН намаляха... а стоежите, които са замразени. Работя в зона с много строежи, работи се само по един, който е почти завършен. Всички други са замразени, което значи че няма и камиони (бетоновози и т.н). Кризата удари много силно строителството, оттам намаляха бачкаторите, оттам им намаляха колите... А и помните ли написите на изходите на София по Коледа??? Може би да ни послушаха
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Аз не забелязвам да има по-малко задръстване, а не е като да не карам-скачам в колата в 8.30 и слизам към 13.30, след обяд пак така някоя обиколка на София...!Ужас!Събота си е като делничен ден, даже имам чувсвото, че светофарите държат повече на червено!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Бих искал да си коригирам мнението от днес .... тамън се връщам от работа ... 1:15ч от Младост 4 до НДК ... ужасен трафик 

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И аз забелязвам тенденция в последните месеци за намаляване на трафика. Но може да е само за моя маршрут - Младост2 - Хладилника. Но е нормално като се има предвид, че отворха околовръстното точно в тази отсечка, а то поема огромен поток. И на зоологическата "пооправиха" пътя и горе долу нормално се минава. Така че аз определено усещам сериозно облекчение. Във време от средно 40-50мин в посока есента до около средно 20-25мин. в момента.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
бмв
feel написа:Поради "кризата" голяма чат от работниците от близките "градове" около София ги няма, строителството забави темпото съответно и работниците в тази сфера а и не само те
колегата е прав криза е бе хора

- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
Незнам колко е кризата причина за трафика ама на ТВ кулата всяка божа сутрин към 8:00 е АДДДД .... Също така и разклона преди кулата за да се качиш на Цариграда ....
От 17 ч по Сливница посока цт.гара ... олееее (един дюнер не мога да се наредя да изям
към 18 ч участука от Исил посока ст.гара пак е 4 ленти ...
Раковска посока от операта надолу след 17ч пак Фреш...
Незнам къде се движите колеги ама аз минавам по 250км градско секи божи ден и се минавам по най-големите блъсканици...
Направо ми се иска да остава тъпъя пикап и да тръгна към офиса ПЕША ....

От 17 ч по Сливница посока цт.гара ... олееее (един дюнер не мога да се наредя да изям
към 18 ч участука от Исил посока ст.гара пак е 4 ленти ...
Раковска посока от операта надолу след 17ч пак Фреш...
Незнам къде се движите колеги ама аз минавам по 250км градско секи божи ден и се минавам по най-големите блъсканици...
Направо ми се иска да остава тъпъя пикап и да тръгна към офиса ПЕША ....

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Има намаление на трафика реално като цяло, но все пак има пикови часове, лоши атмосферни условия и т.н., които ни връщат в добрите стари времена пак
А дали са намалели строежите не знам, аз сега си търся да си купя апартамент ама по цените никак не личи да има криза..

А дали са намалели строежите не знам, аз сега си търся да си купя апартамент ама по цените никак не личи да има криза..
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Онзи ден в задръстването по посока от Румънското посолство към телевизионната кула,засекох около 7 минути държеше зелено другият светофар!!!Явно има нещо вярно,че в пиковите часове си има дежурни куки който оправляват светофарите.

А добро утро.......на всички които още нямат навършена година в столицата
За ваша информация най натоварено в столицата е от 15.09 до 31.12 всяка година това се наблюдава от поне 10 години насам
По гергьовден и великден е пусто навсякъде за разлика от селата
През лятото се диша спокойно.Айде много поздрави

По гергьовден и великден е пусто навсякъде за разлика от селата
През лятото се диша спокойно.Айде много поздрави

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Май наистина е ОК вече, аз пътувам много често Дружба-Студентски град (минавам през Младост) и наистина е по-добре от преди. 15-20 минутки и стигам, не е като да се влача 40 минути
Кой знае, може бизнеса да е замрял и затова да няма такова движение (на 2 коли 1 бетоновоз, мамицата им мръсна и гадове).

Кой знае, може бизнеса да е замрял и затова да няма такова движение (на 2 коли 1 бетоновоз, мамицата им мръсна и гадове).
BMW only!
- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
И аз след НГ забелязвам намаляването на трафика, което е добре
А само на мен ли ми се струва или като вали дъжд винаги има повече трафик?

А само на мен ли ми се струва или като вали дъжд винаги има повече трафик?

55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4