Бихте ли изневерили на марката?
Модератор: Общи модератори
Aз харесвам Мерцедеси, да. И то повечето модели без последните им "линейки" клас R.
Не съм си взел случайно БМВ-то.
Не претендирам да съм ентусиаст. Не се блъскам в гърдите с това. Ако има нещо с което мога да помогна, помагам. Ако имам нужда от помощ, питам за помощ. Това е Форум, а не клиника за луди, да ни дават хапчетата по график и да висим с изплезен език пред някой плакат на //М-ка.
И да ми обясниш, ако може кое точно е безобразие?! И какво те кара да пишеш такива безсмислени и обидни постове?!
Не преигравай бате. И успех с ентусиазма.
Не претендирам да съм ентусиаст. Не се блъскам в гърдите с това. Ако има нещо с което мога да помогна, помагам. Ако имам нужда от помощ, питам за помощ. Това е Форум, а не клиника за луди, да ни дават хапчетата по график и да висим с изплезен език пред някой плакат на //М-ка.
И да ми обясниш, ако може кое точно е безобразие?! И какво те кара да пишеш такива безсмислени и обидни постове?!

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
liloff написа:Aз харесвам Мерцедеси, да. И то повечето модели без последните им "линейки" клас R.
Извинявай "БАТЕНОТО" ако има нещо!

П.С. Ще слушкам повече вече!!!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
не, че нещо,
но според проучване в Германия клиентите на БМВ са най-лоялните.
8 от всеки 10, които са притежавали БМВ си купуват ПАК БМВ.
Чудно защо ли?
но според проучване в Германия клиентите на БМВ са най-лоялните.
8 от всеки 10, които са притежавали БМВ си купуват ПАК БМВ.
Чудно защо ли?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
порше турбо 996 или 997 ,но никога няма да стане,мерси за пожеланието все пак.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ако трябва плътно да се придържам към темата - не бих изневерил - бих си направил харем - бих си имал няколко расови БМВ-та, мустанг шелби, ферари, порше, ламбо и всичко с много коне под капака, за което може да се сети човек.
Иначе - около въпроса, който взе да се разисква нататък в темата - да - вече изневерих на марката, ама хубавото е, че не може да ми се разсърди
При мен изборът беше в общи линии 5-6 годишно Х3 лашкано неясно къде и от кой или ново Мицубиши. Избрах новото, заради гаранцията, обещаната пътна помощ навсякъде в Европа и приличната цена. Най-обикновен прагматизъм. Много ми се искаше пак да е БМВ, но толкова ми позволява бюджета.
Това никак не ми пречи да се обръщам след всяко второ БМВ, което мине покрай мен
Иначе - около въпроса, който взе да се разисква нататък в темата - да - вече изневерих на марката, ама хубавото е, че не може да ми се разсърди

Това никак не ми пречи да се обръщам след всяко второ БМВ, което мине покрай мен

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Хмм... Интересен въпрос...Никога не казвай никога... Та и аз така. Сигурно някой ден, ако мога бих си взела някаква "супер кола", въпреки, че пък ако имам чак толкова пари че да се чудя какво да ги правя по-скоро бих си взела някоя Алпина или Шницер...
Бих карала и други коли да, но определно няма да са ми на сърце така както БМВ-то.
Т.е. може би разумният отговор е винаги ПОНЕ едно БМВ в гаража, а пък покрай него може и нещо друго за пълнеж...
Бих карала и други коли да, но определно няма да са ми на сърце така както БМВ-то.
Т.е. може би разумният отговор е винаги ПОНЕ едно БМВ в гаража, а пък покрай него може и нещо друго за пълнеж...

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Аз съм тежко форма болен от синдрома БМВ...!
Никога, не бих си взел друга кола...!
Просто това е марката, която удовлетворява мойте изисквания....!
По-добре не бих го казал

Bavarcho написа:Ако имах пари бих си взел от всеки модели БМВ по едно.....
Незнам просто другите марки не ме блазнят,признавам има и модели на други марки с хубави двигатели и хубав дизаин,но просто чувството не е същото.
Единствено БМВ ме кара като го видя по улицата да се обърна и да го проследя с поглед.
По-добре не бих го казал

Последна промяна vesko06 на 11 Фев 2009, 17:40, променена общо 2 пъти
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ако имах пари бих си взел от всеки модели БМВ по едно.....
Незнам просто другите марки не ме блазнят,признавам има и модели на други марки с хубави двигатели и хубав дизаин,но просто чувството не е същото.
Единствено БМВ ме кара като го видя по улицата да се обърна и да го проследя с поглед.

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Добре прочетох цялата тема и реших да се включа! Аз съм фен на марката от дете. Но има едно голямо НО, ако имах пари бих си прибавил към колекцията един SLR или CLS brabus V12 S biturbo, тази машина е 720 коня много ама много бих и се зарадвал. Винаги бих имал поне две BMW-та и едното ще е М3 или М5 или алпинка а другото обикновенна М-ка. За другите по екзотични коли няма къде да ги карам в Бг. Това е от мен според мен това са машини които реално можеш да имаш и да караш, защото другите от рода на Ферари или Бентли там е друга класа....
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
И от всичките тези мечти в темата ,никой не спомена ,че има моменти в живота на човек в които стават обрати.Всичко се случва и се налага човек да се раздели с много любими неща по една или друга причина
.
Ако евентуално (недай си боже) изпадна в труден момент в който не мога да си позволя да карам БМВ ,а нещо по-евтино ще се наложи да изневеря
. Има и по-важни неща от фанатизма който ни е обвзел ! И затова никога не казвам никога.Дано не се налага на никого да прави компромис със принципите си относно БМВ,но понякога здравият разум и прагматизма трябва да надделеят!!
Ае сега се кефете на БМВ-тата си и не го мислете толкова....

Ако евентуално (недай си боже) изпадна в труден момент в който не мога да си позволя да карам БМВ ,а нещо по-евтино ще се наложи да изневеря

Ае сега се кефете на БМВ-тата си и не го мислете толкова....

plradev написа:И от всичките тези мечти в темата ,никой не спомена ,че има моменти в живота на човек в които стават обрати.Всичко се случва и се налага човек да се раздели с много любими неща по една или друга причина.
Ако евентуално (недай си боже) изпадна в труден момент в който не мога да си позволя да карам БМВ ,а нещо по-евтино ще се наложи да изневеря. Има и по-важни неща от фанатизма който ни е обвзел ! И затова никога не казвам никога.Дано не се налага на никого да прави компромис със принципите си относно БМВ,но понякога здравият разум и прагматизма трябва да надделеят!!
Ае сега се кефете на БМВ-тата си и не го мислете толкова....![]()
![]()

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Винаги ще карам БМВ, до сега ми е 4-то и дори да имам финансови спадове в живота, ще си взема по-старо, ако ще без грам екстра, но БМВ!
Удоволствието от шофирането на тази кола, друга не може да ми го даде!
Удоволствието от шофирането на тази кола, друга не може да ми го даде!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
със сигурност ако спастря некой лев ше си зема и порше...!! отделно са се углеждам в една жипка-инфинити Еф Хикс37 ,ма ше видим. но винаги ще имам и бмв-някакво....!!