Бихте ли изневерили на марката?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бихте ли изневерили на любимата марка?

Никога!Ще колекционирам само БМВ!!!!
60
29%
Да разбира се!Бих си взел нещо спортно,ниско с много коне(Ферари,Порше и т.н)
27
13%
Да!Ще си купя още по лускозна(Ролс Ройс,Бентли,Майбах)
4
2%
Дори и да купя по-скъпа кола,винаги ще имам и БМВ в гаража!
104
50%
Ще си взема Мерцедес(СЛР,АМГ)
12
6%
Ще си назнача шофьор и повече ще ме возат от колкото да карам Аз!
1
0%

Общо гласове : 208
кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 11 Фев 2009, 15:39

Винаги съм искал да имам Мустанг Шелби ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 11 Фев 2009, 15:39

Aз харесвам Мерцедеси, да. И то повечето модели без последните им "линейки" клас R.
Не съм си взел случайно БМВ-то.
Не претендирам да съм ентусиаст. Не се блъскам в гърдите с това. Ако има нещо с което мога да помогна, помагам. Ако имам нужда от помощ, питам за помощ. Това е Форум, а не клиника за луди, да ни дават хапчетата по график и да висим с изплезен език пред някой плакат на //М-ка.
И да ми обясниш, ако може кое точно е безобразие?! И какво те кара да пишеш такива безсмислени и обидни постове?!

Не преигравай бате. И успех с ентусиазма. Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 11 Фев 2009, 15:42

liloff написа:Aз харесвам Мерцедеси, да. И то повечето модели без последните им "линейки" клас R.
Не съм си взел случайно БМВ-то.
Не претендирам да съм ентусиаст. Не се блъскам в гърдите с това. Ако има нещо с което мога да помогна, помагам. Ако имам нужда от помощ, питам за помощ. Това е Форум, а не клиника за луди, да ни дават хапчетата по график и да висим с изплезен език пред някой плакат на //М-ка.
И да ми обясниш, ако може кое точно е безобразие?! И какво те кара да пишеш такива безсмислени и обидни постове?!

Не преигравай бате. И успех с ентусиазма. Изображение

Извинявай "БАТЕНОТО" ако има нещо! ;)
П.С. Ще слушкам повече вече!!! :help: гузен негонен и кво беше там :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Фев 2009, 16:00

не, че нещо,

но според проучване в Германия клиентите на БМВ са най-лоялните.

8 от всеки 10, които са притежавали БМВ си купуват ПАК БМВ.

Чудно защо ли? ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Фев 2009, 16:02

порше турбо 996 или 997 ,но никога няма да стане,мерси за пожеланието все пак.. :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Фев 2009, 16:30

Аз мисля, че съм се вманиачила за цял живот... Няма да се кара нещо различно от BMW :D
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 11 Фев 2009, 16:46

Ако трябва плътно да се придържам към темата - не бих изневерил - бих си направил харем - бих си имал няколко расови БМВ-та, мустанг шелби, ферари, порше, ламбо и всичко с много коне под капака, за което може да се сети човек.

Иначе - около въпроса, който взе да се разисква нататък в темата - да - вече изневерих на марката, ама хубавото е, че не може да ми се разсърди :) При мен изборът беше в общи линии 5-6 годишно Х3 лашкано неясно къде и от кой или ново Мицубиши. Избрах новото, заради гаранцията, обещаната пътна помощ навсякъде в Европа и приличната цена. Най-обикновен прагматизъм. Много ми се искаше пак да е БМВ, но толкова ми позволява бюджета.

Това никак не ми пречи да се обръщам след всяко второ БМВ, което мине покрай мен :)

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 11 Фев 2009, 16:52

Хмм... Интересен въпрос...Никога не казвай никога... Та и аз така. Сигурно някой ден, ако мога бих си взела някаква "супер кола", въпреки, че пък ако имам чак толкова пари че да се чудя какво да ги правя по-скоро бих си взела някоя Алпина или Шницер...

Бих карала и други коли да, но определно няма да са ми на сърце така както БМВ-то.

Т.е. може би разумният отговор е винаги ПОНЕ едно БМВ в гаража, а пък покрай него може и нещо друго за пълнеж... ;)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 11 Фев 2009, 16:55

Аз съм тежко форма болен от синдрома БМВ...! :help: Никога, не бих си взел друга кола...! :owned: Просто това е марката, която удовлетворява мойте изисквания....!

Bavarcho написа:Ако имах пари бих си взел от всеки модели БМВ по едно.....
Незнам просто другите марки не ме блазнят,признавам има и модели на други марки с хубави двигатели и хубав дизаин,но просто чувството не е същото.
Единствено БМВ ме кара като го видя по улицата да се обърна и да го проследя с поглед.

По-добре не бих го казал :winky:
Последна промяна vesko06 на 11 Фев 2009, 17:40, променена общо 2 пъти

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 11 Фев 2009, 17:25

Ако имах пари бих си взел от всеки модели БМВ по едно.....
Незнам просто другите марки не ме блазнят,признавам има и модели на други марки с хубави двигатели и хубав дизаин,но просто чувството не е същото.
Единствено БМВ ме кара като го видя по улицата да се обърна и да го проследя с поглед.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 11 Фев 2009, 17:37

Добре прочетох цялата тема и реших да се включа! Аз съм фен на марката от дете. Но има едно голямо НО, ако имах пари бих си прибавил към колекцията един SLR или CLS brabus V12 S biturbo, тази машина е 720 коня много ама много бих и се зарадвал. Винаги бих имал поне две BMW-та и едното ще е М3 или М5 или алпинка а другото обикновенна М-ка. За другите по екзотични коли няма къде да ги карам в Бг. Това е от мен според мен това са машини които реално можеш да имаш и да караш, защото другите от рода на Ферари или Бентли там е друга класа....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 11 Фев 2009, 18:11

И от всичките тези мечти в темата ,никой не спомена ,че има моменти в живота на човек в които стават обрати.Всичко се случва и се налага човек да се раздели с много любими неща по една или друга причина :confused: .
Ако евентуално (недай си боже) изпадна в труден момент в който не мога да си позволя да карам БМВ ,а нещо по-евтино ще се наложи да изневеря :confused:. Има и по-важни неща от фанатизма който ни е обвзел ! И затова никога не казвам никога.Дано не се налага на никого да прави компромис със принципите си относно БМВ,но понякога здравият разум и прагматизма трябва да надделеят!!

Ае сега се кефете на БМВ-тата си и не го мислете толкова.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 11 Фев 2009, 18:40

plradev написа:И от всичките тези мечти в темата ,никой не спомена ,че има моменти в живота на човек в които стават обрати.Всичко се случва и се налага човек да се раздели с много любими неща по една или друга причина :confused: .
Ако евентуално (недай си боже) изпадна в труден момент в който не мога да си позволя да карам БМВ ,а нещо по-евтино ще се наложи да изневеря :confused:. Има и по-важни неща от фанатизма който ни е обвзел ! И затова никога не казвам никога.Дано не се налага на никого да прави компромис със принципите си относно БМВ,но понякога здравият разум и прагматизма трябва да надделеят!!

Ае сега се кефете на БМВ-тата си и не го мислете толкова.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:driving:

:driving: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 11 Фев 2009, 18:45

Винаги ще карам БМВ, до сега ми е 4-то и дори да имам финансови спадове в живота, ще си взема по-старо, ако ще без грам екстра, но БМВ!
Удоволствието от шофирането на тази кола, друга не може да ми го даде! 8)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Фев 2009, 18:51

със сигурност ако спастря некой лев ше си зема и порше...!! отделно са се углеждам в една жипка-инфинити Еф Хикс37 ,ма ше видим. но винаги ще имам и бмв-някакво....!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата