Месечна заплата в България
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
kOnPuBkA написа:Скъпи колега (ако беше пич, просто щях да те нарека пич, ама не си). Та идеята на темата Ви може и да е била дълбоко смислена и много важна с оглед на Евростат (което не е много сложно да се разбере какво е), но кажете ми коментарите след вашия първи пост накъде бият ? На подпомагане на Евростата и изясняване на ситуацията, или на махленско мерене на... заплтите де....
И тъй като аз не си позволявам да определям нивото на интелигентност на хора, които не познавам ще ви кажа само че преполагам, че сте достатъчно интелигентен и ще разберете сега защо беше поста ми и кое ми се струва неудачно в темата Ви.
Още един път- с най-добри чувства![]()
Анализирайте отговорите и постовете и сам ми кажете дали целта на темата Ви беше постигната или само си ги премерихте... Ама честно
Да бе ....немам си др. работа - сядам да анализирам отговорите...
Аз темата съм я поставил и не съм имал намерение да я модерирам...
Въпреки това, в случай че си прочетете вашето мнение (пост) ще откриете емпирично доказателство за интелигентност - ниво под средното:
1.Не виждате смисъл от темата - Явно не сте прочели заглавието, ако не друго...
2.Да си броим парите един на друг - Напълно ирелевантно....
3.Да коментираме на кой какви са му парите - Видяхте ли един подобен коментар та се ежите....?
4.Кой колко взима - негови са си - Някои да е намекнал за незаслужена заплата, за национализация....Абе пак бла...бла
5.Не ме разбирайте погрешно - Напълно правилно ви разбирам, а вие разбирате ли се?
6,С най-добри чувства - Можеше да напишете само това.... но неее, дай да се изкажем НЕПОДГОТВЕНИ...
Поздрави!
Re: Месечна заплата в България
aygofan написа:Според Евростат за 2008г. най-ниската минимална месечна заплата е била в България - 112 ЕВРО,
а най-високата минимална в Люксембург 1 610 ЕВРО...
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_OFFPUB/KS-SF-08-105/EN/KS-SF-08-105-EN.PDF
Има още доста интересни неща - покупателна способност, паритети....
Мисля, че може да си спретнем мини проучване (непредставително), относно месечните ни възнаграждения....
п.с.Моля да посочваме доход само от трудова дейност - Заплата (без наеми, рента, преводи от чужбина, дивиденти от акции,...и т.н.)
п.с.с.В анкетата се визира сумата, която получавате Вие (тоест след като данъците са приспаднати....това което ви се превежда на картата в масовият случай...)...Чистата заплата...
Някой би ли ми обяснил какво представлява фигура 4 ? По принцип знам английски, но пак не съм сигурен какво се има в предвид. Мерси.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- Azrail
- UFO Pilot
-
Заключвам заради двама потребителя, които решиха, че личен проблем трябва да бъде обсъждан в публична тема.
Следващият използвайте личните събщения, иначе ще има индивидуални санкции.
Следващият използвайте личните събщения, иначе ще има индивидуални санкции.
MORE BEER!
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3