NFSU2-вече излезе
Модератор: Общи модератори
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
С бин-а ти нищо не правиш. Него го използва неро, алкохол или каквото използваш за запис на цд. Bin и cue трябва да вървят в комплект.Gladis написа:ok де писахте,писахте и никои не каза с тез фаил4ета а не с бина ко се праи?![]()
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
и стават на едно гоооооооооолемо бин и едно маааааанинко куе 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе, ако някой я е разцъкал вече нека ми помогне. Стигнах 3-то ниво, обрах всички състезания, бих всички по улицата взех си една безплатна кола, но не ме пуска нататъка.
BTW създадох нов юзер и с сток колица минах цялото 1-во ниво
направо ги размазвам разните там тунинговани голфетници 
BTW създадох нов юзер и с сток колица минах цялото 1-во ниво

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
И аз съм закъсал точно до там, и незнам може би още някой магазин има дето немога да го открия из града или де да знам

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Е аз не мога да ви помогна не съм стигнал до там, но аз бих попитал в форумите на http://data.bg и в форумите на http://fenbg.com.
Успех!
П.П. Малеее, аз с тази дъртата Корола какво ги правя, 4-тата и е мноооого наказателна
.

Успех!
П.П. Малеее, аз с тази дъртата Корола какво ги правя, 4-тата и е мноооого наказателна

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
TheBoss написа:Абе, ако някой я е разцъкал вече нека ми помогне. Стигнах 3-то ниво, обрах всички състезания, бих всички по улицата взех си една безплатна кола, но не ме пуска нататъка.
А колко звездички ти е visual rating-а? Щото има и изискване да се снимаш на обложки за DVD-та, за тях трябват звездички, а за звездичките - пернишки тунинг.

Кое беше третото ниво? Ако ти е отворено пристанището - трябват ти 6 звезди, ако не е - само 3.
П.П. Аз си джиткам с една маздичка от както съм почнал - вече съм я направил 400 коня и 500 Нм на задните гуми (без да борим азота). Скоро мисля да си "купя" Супра.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Dimo
- баварски фанатик
-
Внимавай с купуването, направи си бекъп, на мен така ми разгони фамилията че после ми се наложи да преигравам от начало, бях с маздата и после си взех един Хюндай и като го взех познай, всички неща по гаражите му бяха заключени и тръгнах да си взема старата кола, незнам кво стана и ми я върна без тунинги и отново всичко заключенмо, незнам защо.
Проблема със следващото ниво в града го реших. Трябваше да открия още 2 магазина и като ги открих те ми позволиха да донаправа тунинга на таратайката и ми отвориха още няколко състезания и после ми отвори и другата част на града, та тва е бил проблема, търсете, има зелен магазин
Проблема със следващото ниво в града го реших. Трябваше да открия още 2 магазина и като ги открих те ми позволиха да донаправа тунинга на таратайката и ми отвориха още няколко състезания и после ми отвори и другата част на града, та тва е бил проблема, търсете, има зелен магазин

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе аз съм намерил всички скрити магазини, накачил съм де що мога (вложил съм 12к $ в две коли и една ми е фрии): карбони разни, едни спинъри дето са като шурикени, на едната си кола съм сложил и хидравлика и скача като кенгуру, но не мога да стигна до 3 * 

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
ха а пък аз вече я превъртях
момчета чакам ви в нета да се пробваме на кои колко му върви колата
DD
п.п моита е рх8

п.п моита е рх8

- Dimo
- баварски фанатик
-
Ето я и мойта каруца, постарах се да направя максимален кич и все пак има нещо красиво в нея, може би джантите
В момента е 203кВ, ама не съм сигурен колко коня точно е тва, май към 300. 0-100 за 5.8, топ скорост 290 тва са данните на диното
Е тва е линка към картинката:
http://free.data.bg/bmwpow/untitled.JPG
Тhe Boss, нямам представа защо неще да те пусне щом не е от магазините. Имаш ли някакви неща дето да са ти забранени, примерно имаш всички видове спойлери, прагове и т.н. ама без задни и предни брони примерно? Ако има такова нещо значи ти липсват магазини, рейтинга зависи и от тва с кви работи караш колата, демек ако са ти отворени предни брони от второ ниво, а ти си караш със броня от първо ниво понезе даречем те кефи повече, затва може да не ти дига рейтинга, в първия Ъндърграунд поне беше така

В момента е 203кВ, ама не съм сигурен колко коня точно е тва, май към 300. 0-100 за 5.8, топ скорост 290 тва са данните на диното

http://free.data.bg/bmwpow/untitled.JPG
Тhe Boss, нямам представа защо неще да те пусне щом не е от магазините. Имаш ли някакви неща дето да са ти забранени, примерно имаш всички видове спойлери, прагове и т.н. ама без задни и предни брони примерно? Ако има такова нещо значи ти липсват магазини, рейтинга зависи и от тва с кви работи караш колата, демек ако са ти отворени предни брони от второ ниво, а ти си караш със броня от първо ниво понезе даречем те кефи повече, затва може да не ти дига рейтинга, в първия Ъндърграунд поне беше така